Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 34 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 34
- 2€ Marineer het fruit voor de kinderen in6eetl Cranberrydrink en 2 eetl. vloeibare honing LA ve Fa Mi A j î ; re Le id e sa © Jd Ë # ur. 5; dd eN #. Gegrilde fruitbrochette met marshmallow en pistache-ijs INGREDIËNTEN (4 personen) 4 Hakde pistachenoten grof. 5 Maak de brochettes: wissel een stuk fruit telkens af met een 4 bolletjes pistache-ijs marshmallow. 1/2 mango 1/4 ananas 6 Smelt de chocolade in een steelpannetje au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot 1/2 dl room (min. 30 % VG} met heet water, de bodem van de kom mag het water niet 2 eetl. gepelde, ongezouten pistachenoten raken). Voeg de room toe. Meng goed door elkaar tot een gladde 50 g pure chocolade chocoladesaus. 12 BBQ-marshmallows BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.) 2 eetl vloeibare honing 7 Klem de brochettes tussen een klemrooster. Bak tot de 3 eetl. bruine rum marshmallows lichtbruin kleuren op een matig warme barbecue. BEREIDING IN DE KEUKEN (15 min. +30 min. marineren) AFWERKING 1 Schil de ananas en de mango en snij in 8 stukken Serveer de brochette met een bolletje pistache-ijs. Verdeel 2 Meng de honing met de rum en verdeel over het fruit. Laat er alzigzaggend de chocoladesaus over en werk af met de minstens 30 min. afgedekt marineren op kamertemperatuur. pistachenoten 3 Laatintussen 4 brochettestokjes 30 min. weken in koud water. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 335 kcal- Vetten 12,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,2 g Koolhydraten 44,1 g (waarvan) suikers 39,5 g- Vezels 2,8 g- Eiwitten 4,2g-Zouto,0g 34
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 34