Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

ar

nd

LE


?

À

x

mn

DK

de

Cr



à

m

N

ws

Cf

ne ax

He

el

5A

Dm

an

3

u;

re

REX.

en



-

E23

mr,

+

ts $



30]

Pig

El:

5

Sesambagel

Zin in een voorsmaakje?

met bonenburger, salsa en cheddar

Bekijk het flmpie op

colruyt.be/nl/barbecue

BEREIDING IN DE KEUKEN

BEREIDING OP DE BARBECUE

INGREDIËNTEN (4 personen)

(80 min.+ + Lu. in de koelkast)

(20 min,

200 g champignons

2 smaaktomaten

1 Spoel de rode bonen onder koud water

8 Leg de burgers in een aluminium bakje

lavocado

en laat uitlekken. Snij de champignons

en bak ze nog 5 min. op de hete barbecue

in 4 en snipper de rode uien fijn. Mix de

Draai halverwege om

1 mango

1limoen

bonen, de champignons, de panko en de

9 Verwarm de bagels kort op de barbecue.

helft van de rode ui tot een grove massa

10 Snij de bagels in 2. Verdeel de helft van

10 sprietjes bieslook

2 rode uien

(niet te lang, je moet nog stukjes hebben)

de tomatensalsa over de bagels en leg er

Kruid met peper en zout. Vorm 4 burgers

de avocado en de mango op. Schik er een

40 g cheddar (blok)

van het mengsel (2,5 cm dik), rol ze in

burger op en bestrooi met de geraspte

3 eetl. Griekse yoghurt

vershoudfolie en laat + 1u, opstijven in de

cheddar. Werk af met wat wasabidressing

4 sesambagels

koelkast.

en de rest van de salsa.

400 g rode kidneybonen (blik)

2 Verwarm deoven voor op 200°C

3 Leg de burgers op een bakplaat met

50 panko (Japans paneermeel)

L eetl. wasabimayonaise

bakpapier en bestrijk ze met 2 eetl

Haut-Poitou AOP. ‘Koäà”

olijfolie. Bak 15 min, voor in de voorver.

25 eetl olijfolie

Sauvignon Blanc

warmde oven. Draai halverwege om

zwarte peper (molen)

& Schil intussen de mango en snij

Chimay Goud

zout

B

in partjes. Pers de limoen. Snij het

Blond trappistenbier

vruchtvlees van de avocado in partjes en

besprenkel met de helft van het limoen.

sap.

Liever met vlees?

5 Snij de tomaten in 4, Verwijder de

Meng 500 g gehakt rund + varken

pitjes en snij het vruchtvlees in heel

met 1 eidooier, eetl. panko,

Kleine blokjes. Meng met de rest van de

1 koffiel. paprikapoeder, 1 geperst

rode ui, 1/2 eetl olijfolie, de rest van het

teentje knoflook, 1 koffiel. komijn-

limoensap, peper en zout.

poeder en 1 mespunt cayennepe-

6 Snipper het bieslook fijn. Meng onder

per. Maaker 4 burgers van en laat

de Griekse yoghurt en de wasabimayonai

1u. opstijven in de koelkast.

se en kruid met peper en zout.

Bak 7 à 8 min. op de barbecue.

7 Rasp de cheddar.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 638 kcal - Vetten 29,0 g (waarvan) verzadigde vetzuren 69 g

Koolhydraten 68,7 g (waarvan) suikers 18,3 g- Vezels 9,1- Eiwitten 21,18 -Zout1,4g

30

Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand