Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 15


Hier is pagina 15 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Colruyt Folder 30.06.2021

Hier is pagina 15 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 15

Lekker snel 4 AG} Ne où” DE Le N "à 5 y 2 5 Ag C2 oe IT bij gemarineerde zalmtourne dos of rn À ochettes luk PA. Cd nn ER: “3 11 ei Li Li Li Ra Meloensalade met dille-basilicumpesto en parmaham INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING (10 min) 90 g parmaham Snipper het knoflook fijn Snij de rode ui in fijne ringen 200 g babyspinazie (versmarkt) 1 meloen (galia) Trek de parmaham in fijnere repen en rol losjes op. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en dille. Hou van elk een paar takjes 1 koffiel. citroensap apart voor de afwerking 1 plantje basilicum Snij de meloen in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Schep met een 1 plantje dille meloenschepje bolletjes uit de meloen 1 teentje knoflook 1rode ui BEREIDING (10 min) 125 g minimozzarellabolletjes 1° Maak de pesto; doe de pijnboompitten, de grana padano, de dille, het basilicum, het knoflook en het citroensap in een blender of hoge maatbeker en mix glad met 50 g geraspte grana padano de olijfolie. Kruid met peper en zout. 40 pijnboompitten 2 Doede spinazie in een grote mengkom en kruid met peper. 30 g pecannoten 3 Verdeeler de meloen- en mozzarellabolletjes, de parmaham en de rode-uiringen 4 eetl olijfolie over. zwarte peper (molen) &_Lepeler de kruidenpesto overen werk af met de pecannoten en de apart gehouden kruiden zout Fleurs de Prairie AO.P. Côtes de Provence ; Cuvée des Trolls | 1 2 Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 449 kcal -Vetten 35,6g (waarvan) verzadigde vetzuren 10,0g Koolhydraten 9,4 g (waarvan) suikers 7,3 g- Vezels 2,3 g- Eiwitten 21,5 - Zout 1,58 15

Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 15