Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zalig zoet

Camembert op de BBQ

Verwijder de wikkel rond de camembert en de etiketten.

op het doosje. Maak bovenaan enkeleschuine

|

Is de barbecue al uit?

inkepingen inde korstvan dekaasenzet hemterug

in het doosje. Bak 20 à 30 min. Werkaf metwatin

Bak de kaas dan 15 à 20 min.

|

reepjes gesneden zachte, gedroogde abrikozen, wat

in de oven op 180 °C. |:

grofgehakte rozemarijnblaadjes en 2 eetl.ahornsiroop.

Mag het wat pittiger? Maak dan zeker ook eens

|

12

een camembert met 4 eetl!mangochüutneylen

/

hl

1eetl. groene jalapefiopepers in schijfjes.

|

N

|

£

Va

Ps

+

Mr

e

ja

|

{

N

|

2

ned

ë

|

te

|

tai

x

|!

DEA



Al

1

re

Hl

R

Ll

Hit

À

11}

UIA

|

x

|

D

>

pe

ES

A

#7

de

Papillot met banaan,

N

rum en mascarponecrème

eN

Leg een vel bakpapier op een grootvel

aluminiumfolie. Snij 2 ongepelde bananen

inde lengte in 2 en leg ze op het bakpapier

met de snijkant naar boven. Meng 1eetl.

rietsuiker met 20 g boter, 1 eetl! ahornsiroop

en 1eetl. rum en verdeel over de bananen.

VPE EEEN NIEU AT

Rooster intussen 2 eetl. amandelschilfers

VE kids: laat de rum weg uit

goudbruin in een pan metantiaanbaklaag,

LE ETES de banaan af

zonder vetstof. Meng 4 eetl.mascarpone met

met een bolletje vanilleroomijs

2eetl.Griekseyoghurt. Leg een halve banaan

op elk bord en werk af met de mascarponecre

en een schepje chocopasta.

meen de geroosterde amandelschilfers.

Ons vakmanschap drink je met verstand