Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Colruyt Folder 16.06.2021

Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5

7e. > Apero S\= Wil je een variant - maken met alcohol? Voeg dan 10 cl wodka of limo cale toe En Lu) "4 + #4 Er DA 2. z > os je Le no Lj ma Fed Braziliaanse Mangolini Virgin Mojito & ‘limoenade’ Forest Fruit Punch INGREDIËNTEN (1 glas) 1,5 dispuitwater INGREDIËNTEN (1 glas) INGREDIËNTEN (4 glazen) 100 g rijpe mango 40 ml rietsuikersiroop 1/2 sinaasappel 5 dl rodevruchtensap 3 eetl. kokosmelk Leet! rietsuikersiroop 2,5 dlcitroenlimonade (bv. Sprite) 1/2 onbehandelde limoen (bio) 2,5 dl spuitwater Leetl. vloeibare honing Sijsblokjes 5 cl Virgin’ mojitosiroop Leetl. regenboogfantasie BEREIDING (5 min) 5 cl limoensap BEREIDING (10 min) 150 g bosvruchten (diepvries) 1 Rasp de schil van de limoen 1 Snij 1 schijfje van de halve lonbehandelde citroen (bio) (niet het wit) en pers hem uit sinaasappel en pers de rest uit 2 Mixhetlimoensap samen met 3 takjes verse munt 2 Snijdemangoinblokjesen ijsblokjes de kokosmelk, derietsuikersiroop mix samen met de honing en het en 1,5 dl water in een hoge maatbeker of in de blender. sinaasappelsap fijn in een hoge BEREIDING (5 min) maatbeker of in de blender. 3 Gietdelimoenade dooreen 1 Plukdeblaadjes van de takjes munt 3 versier het glas: dompel de glasrand 2 Snij de citroen in schijfjes zeefje in een longdrinkglas met in een bodempje rietsuikersiroop en Sijsblokjes. Serveer met een rietje 3 Mengalle vloeibare ingrediënten in een grote duw daarna in de regenboogfantasie kan of bowl. & Giet de mangomixin het glas en & voegde ijsblokjes, de diepgevroren bosvruchten leng aan met het spuitwater. en de citroenschijfjes toe. Werkaf met de blaadjes 5 Maak met een mes 2 kleine gaatjes munt in het sinaasappelschijfje en duw er een rietje door. Zetin het glas

Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 5