Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.

Hier is pagina 4 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 4
Ape Liever alcoholvrij?) Prosecco Gebruik alcoholvrije bubbels! met ijslolly van aardbei en basilicum INGREDIENTEN (1glas 12,5 cl prosecco 1 koffiel. limoensap 6 aardbeien 4 blaadjes basilicum 1 koffiel. vloeibare honing » R à BEREIDING (10 min. + 3 u. in de diepvriezer) 7 1 verwijder de kroontjes van de aardbeien SS 2 Doede aardbeien samen met het limoensap, 1 eetl. water en de honing in een steelpannetje Laat stoven tot de aardbeien zacht worden. Laat is à vi even afkoelen. 3 Voeg 2 blaadjes basilicum toe en mix fijn met de staafmixer. Giet in een ijslollyvorm. Duw er een Er houten stokje in, Plaats 3 u. in de diepvriezer. 4 Schenkde prosecco in een wijnglas. Haal de ijslolly uit de vorm en leg in het glas. Werk af met derest van het basilicum, Serveer onmiddellijk. \ Grapefruit ai Gin & Tonic ? INGREDIËNTEN (1glas) S clkruidige florale gin (bv. Hendrick's of Tanqueray) 20 cl pompelmoessap met tonic (bv. Pomton) 1/8 komkommer 2 takjes verse tijm Aijsblokjes BEREIDING (5 min) 1 Snij met een dunschiller 2 lange brede slierten van de komkommer. es Duw ze tegen de rand van een, whiskyglas. 2 Doe deijsblokjesin het glas Liever alcoholvr en overgiet met de gin en het ij? Laat de pompelmoessap. Vervang hem door MER 5 clalcoh Olvrije bitter 3 Werkaf metde takjes verse tijm en een rietje 0, V. Crodino ES ét ref ht Ons vakmanschap drink je met verstand
Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 4