Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à) af,
©
EZ
Fe
Aka
ht,
Je kan de broccolini
a
m
Fy Paco Vervangen
door 1/2 COR
Snij hem dan in
|
2
kleine roosjes
Es
nv
La
Af
er
ade
Russ
NAS sa
Dm
noten enzaden.
m teta of wat
4
Zin in een voorsmaakje?
Bekijk het filmpje op
«5
colruyt.be/nl/barbecue
Gegrilde veggieworst
met frisse couscoussalade en broccolini
INGREDIËNTEN (4 personen)
BEREIDING IN DE KEUKEN (20 min
BEREIDING OP DE BARBECUE (5 min)
4 vegetarische boerenworsten (versmarkt)
1 verwijder het velletje van de
9 Leg de vegetarische worsten op het
200 g broccolini
vegetarische worsten
rooster en bak 3 min. aan elke kant op een
1 komkommer
2_Snijde ongeschilde komkommer in
matig warme barbecue. Haal ze van de
1 bosje waterkers
de lengte in 4 en daarna in fijne blokjes
barbecue en snij in 2
Snipper de munten de platte peterselie
l avocado
AFWERKING
fijn. Rasp de limoenschil (niet het wit) en
100 g granaatappelpitten
pers hem
Werk de salade af met de vegetarische
1 onbehandelde limoen (bio)
worsten, de broccolini, enkele
3_Snijde harde steeltjes van de
1 plantje munt
waterkers.
granaatappelpitten en wat limoenzeste.
1 plantje platte peterselie
& Snij de avocado in 2. Snij het vrucht
250 g couscous (tarwegriesmeel)
vlees van 1helftin fine blokjes. Bespren
Leet olijfolie
kel met een beetje limoensap
Vaugelas'Le Rosé”
5_Bereid de couscous (kooktijd: zie
zwarte peper (molen)
AO.P. Languedoc
zout
verpakking). Roer los met een vork
-
6 Kookintussende broccolini onaf-
Kwaremont
gedekt 5 à 7 min. gaar in lichtgezouten
Blond bier
water. Giet af en spoel onder koud water
7 Meng de munt, de peterselie, de
helft van de granaatappelpitten en de
komkommer-en avocadoblokjes onder de
couscous.
8 Breng op smaak met de rest van het
limoensap, de olijfolie, peper en zout.
Meng er voorzichtig de waterkers onder.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 596 kcal - Vetten 29,7 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,7 g
Koolhydraten 58,5 g (waarvan) suikers 7,2 g- Vezels 8,1g- Eiwitten 19,6 g- Zout 1,78
12
Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand