Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zalig zoet
Camembert op de BBQ
Verwijder de wikkel rond de camembert en de etiketten.
op het doosje. Maak bovenaan enkeleschuine
|
Is de barbecue al uit?
inkepingen inde korstvan dekaasenzet hemterug
in het doosje. Bak 20 à 30 min. Werkaf metwatin
Bak de kaas dan 15 à 20 min.
|
reepjes gesneden zachte, gedroogde abrikozen, wat
in de oven op 180 °C. |:
grofgehakte rozemarijnblaadjes en 2 eetl.ahornsiroop.
Mag het wat pittiger? Maak dan zeker ook eens
|
12
een camembert met 4 eetl!mangochüutneylen
/
hl
1eetl. groene jalapefiopepers in schijfjes.
|
N
|
£
Va
Ps
+
Mr
e
ja
|
{
N
|
2
ned
ë
|
te
|
tai
x
|!
DEA
dé
Al
1
re
Hl
R
Ll
Hit
À
11}
UIA
|
x
|
D
>
pe
ES
A
#7
de
Papillot met banaan,
N
rum en mascarponecrème
eN
Leg een vel bakpapier op een grootvel
aluminiumfolie. Snij 2 ongepelde bananen
inde lengte in 2 en leg ze op het bakpapier
met de snijkant naar boven. Meng 1eetl.
rietsuiker met 20 g boter, 1 eetl! ahornsiroop
en 1eetl. rum en verdeel over de bananen.
VPE EEEN NIEU AT
Rooster intussen 2 eetl. amandelschilfers
VE kids: laat de rum weg uit
goudbruin in een pan metantiaanbaklaag,
LE ETES de banaan af
zonder vetstof. Meng 4 eetl.mascarpone met
met een bolletje vanilleroomijs
2eetl.Griekseyoghurt. Leg een halve banaan
op elk bord en werk af met de mascarponecre
en een schepje chocopasta.
meen de geroosterde amandelschilfers.
Ons vakmanschap drink je met verstand