Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Colruyt Folder 20.10.2021

Hier is pagina 8 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 8

mis ST AR (& personen) 350 g merguez lam + 400 g tomatenstukjes n varken (beenhouwerij) li) 1 dl lichte room 75 g gerookte 1 koffiel. mosterd spekblokjes er 100 g erwten (iepries) 2 eetl. bloem 3 eetl. olfolie 4 100 g slamix Tender 1 eetl, witte Trio (babyspinazie, ode sribieiblaadies en rucdla) balsamicoazijn } 4 wortelen 1/4 blokje kippenbouilon 1 plantje platte peterselie 1 koffie paprikapoeder KS Fe f 1 koffiel. kurkuma 1/2 plante bieslook 450 g aardappelen 1 mespunt 1 roze ui cayennepeper nootmuskaat Aa 2 teentjes knoflook 1 rol bladerdeeg zwarte peper (molen) Gersmarkt) zout (5 min) ‘ fi de Snipper de ui het knafloak en de peterselie fijn Schil de wortelen en snij in kleine blokjes + ‘ Schilde aardappelen en snij in stukken. À WL z Duw het vlees uit de merguez. £ (25 min.+ 40 min. in de oven + 10 min. rust) zr al Verwarm de oven voor op 180 °C. pr Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, pureer en meng er de lichte room Fa onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het merguezgehakt 3 min. Maak los met een vork, Haal uit de pan. a Verhit opnieuw 1 eetl, olifolie in de braadpan en ee voeg de spekblokjes, de ui, het knoflook, de wortelen en de bloem toe. Laat 5 min. stoven. Overgiet met ns de tomatenstukjes en 1 dl water en verkruimel er het a Ë bouillonblokje over. Voeg de diepgevroren ennten toe en kruid met de kurkuma, het paprikapoeder en J de cayennepeper. Breng aan de kook en laat 10 min Pd bad onafgedekt sudderen. Meng er op het einde de fi peterselie onder. Ve : Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit + in een springvorm (@ 20 à 24 om). Duw het goed Li 4 tegen de rand en prik er enkele keren in met een vork, Verdeel de merguez over het bladerdeeg, giet er a de groentesaus over en schep er de aardappelpuree op. Strijk open met een vork. Bak de taart + 40 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven, maak de springvorm los en laat 10 min. rusten. Snipper intussen het bieslook fijn. id x { 5 4 4 Meng 1 eetl. olifolie met de mosterd en de azijn u en kruid met peper en zout. Meng vlak voor het serveren onder de slamix. Ye Pa Bestrooi de taart met het bieslook. Snij in stukken en in he serveer met de salade. RAN D 2 Maak dit gerecht de dag voordien volledig ALL 4 ovenklaar en zet op het moment zelf + 50 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C \ + 2 mA 7 9, Caves Saint-Pierre ‘L'Excellence de Signargues AO. Cêtes du Rhône Villages ges Boni Selection St Feuilien Quadrupel 2 eG en) bladerdeeg of Donker abdijbier kruimeldeeg 2308 Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten) C Versmarkt Energie zeskeal Vezeis 978 VAER 5 À Veten 4448 Eviten DE 1= 7 (waarvan) verzadigde vetzuren 172g Zout 268 Kruimeldeeg -15 %" Koolhydraten 6158 vanaf zanan) suilers 1458 Tes exo 2 verpakkingen Geldig van 20/10 te.m. 2/11/2021 sk Met Mi wra h

Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 8