Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mis

ST

AR

(& personen)

350 g merguez lam +

400 g tomatenstukjes

n

varken (beenhouwerij)

li)

1 dl lichte room

75 g gerookte

1 koffiel. mosterd

spekblokjes

er

100 g erwten (iepries)

2 eetl. bloem

3 eetl. olfolie

4

100 g slamix Tender

1 eetl, witte

Trio (babyspinazie, ode

sribieiblaadies en rucdla)

balsamicoazijn

}

4 wortelen

1/4 blokje kippenbouilon

1 plantje platte peterselie

1 koffie paprikapoeder

KS Fe

f

1 koffiel. kurkuma

1/2 plante bieslook

450 g aardappelen

1 mespunt

1 roze ui

cayennepeper

nootmuskaat

Aa

2 teentjes knoflook

1 rol bladerdeeg

zwarte peper (molen)

Gersmarkt)

zout

(5 min)



fi

de

Snipper de ui het knafloak en de peterselie fijn

Schil de wortelen en snij in kleine blokjes

+



Schilde aardappelen en snij in stukken.

À

WL

z

Duw het vlees uit de merguez.

£

(25 min.+ 40 min. in de oven + 10 min. rust)

zr

al

Verwarm de oven voor op 180 °C.

pr

Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten

water. Giet af, pureer en meng er de lichte room

Fa

onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan

en bak het merguezgehakt 3 min. Maak los met een

vork, Haal uit de pan.

a

Verhit opnieuw 1 eetl, olifolie in de braadpan en

ee

voeg de spekblokjes, de ui, het knoflook, de wortelen

en de bloem toe. Laat 5 min. stoven. Overgiet met

ns

de tomatenstukjes en 1 dl water en verkruimel er het

a

Ë

bouillonblokje over. Voeg de diepgevroren ennten

toe en kruid met de kurkuma, het paprikapoeder en

J

de cayennepeper. Breng aan de kook en laat 10 min

Pd

bad

onafgedekt sudderen. Meng er op het einde de

fi

peterselie onder.

Ve :

Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit

+

in een springvorm (@ 20 à 24 om). Duw het goed

Li

4

tegen de rand en prik er enkele keren in met een

vork, Verdeel de merguez over het bladerdeeg, giet er

a

de groentesaus over en schep er de aardappelpuree

op. Strijk open met een vork.

Bak de taart + 40 min. in de voorverwarmde oven.

Haal uit de oven, maak de springvorm los en laat

10 min. rusten.

Snipper intussen het bieslook fijn.

id

x

{

5

4

4

Meng 1 eetl. olifolie met de mosterd en de azijn

u

en kruid met peper en zout. Meng vlak voor het

serveren onder de slamix.

Ye

Pa

Bestrooi de taart met het bieslook. Snij in stukken en

in

he

serveer met de salade.

RAN

D

2

Maak dit gerecht de dag voordien volledig

ALL

4

ovenklaar en zet op het moment zelf + 50 min.

in de voorverwarmde oven, op 180 °C

\

+ 2

mA 7

9,

Caves Saint-Pierre ‘L'Excellence de Signargues

AO. Cêtes du Rhône Villages

ges

Boni Selection

St Feuilien Quadrupel

2 eG en)

bladerdeeg of

Donker abdijbier

kruimeldeeg

2308

Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten)

C Versmarkt

Energie zeskeal Vezeis 978

VAER

5

À

Veten

4448 Eviten

DE

1=

7

(waarvan) verzadigde vetzuren 172g Zout

268

Kruimeldeeg

-15 %"

Koolhydraten

6158

vanaf

zanan) suilers

1458

Tes exo

2 verpakkingen

Geldig van 20/10 te.m. 2/11/2021

sk Met Mi wra

h