Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.

Hier is pagina 11 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 11
Hartig en zoet gebak Ef In (2 stuks) eiermengsel. Spatel er voorzichtig het zelfrijzend ” voor het browniedeeg: Voor het bakmeel onder. 4 eieren cheesecakemengsel: 5 Leg een vel bakpapier in een ovenschaal van 30 bij 20 cm. Giet er 2/5 van het beslag in. 200 g boter (oomiaas) 250 g verse kaas € 175 Klop de roomkaas met de room en de Puur 60% wit purechocoladecallets 50 g room Go va) suiker op tot een romige massa. Voeg 1 ei, 220 g donkerbruine 80 gsuiker 1/2 koffiel. vanille bourbon extract en de bloem 4,99 c (8 exe) 5,99 eus exe suiker lei toe en mix kort. Schep in hoopjes over het Jacques 1/2 koffiel. vanille 150 g zelfrijzend chocolademengsel chocoladecallets Puur 60 % of Wit bakmeel bourbon extract 7 Verdeel de rest van het chocolademengsel 1/2 koffiel. vanille 1 eetl. bloem erover en maak draaibewegingen met een mes 400 g bourbon extract Voor de afwerking: doorheen de schotel voor een leuk effect. -15 %* Re Pa = 4 eetl. amandelschilfers op 1 verpakking 2 verpakkingen 1 snuifje zout Bestrooi met de amandelschilfers en zet 1 eetl. bloemsuiker + 30 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. (20 min. +4 30 min.in de oven + afkoelen) ng Verwarm de oven voor op 180 °C. Gist Instant 4x 7 8 2 Smelt de chocoladecallets samen met Zeef de bloemsuiker vlak voor het serveren over de boter au bain-marie (plaats daarvoor een de brownie. Snij in vierkantjes r € 7107 efkg) hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de © Château de la Lande ‘Cuvée les Chênes’ je kom mag het water niet raken). Voeg daarna het A.O.P. Monbazillac snuifje zout toe, roer goed door elkaar en zet het FE ID Be u Delirium Red > vuur af. Laat een klein beetje afkoelen. M Fruitbier 3 Breek 4 eieren en doe samen met de donkerbruine suiker en 1/2 koffiel vanille Extract Vanille bourbon extract in een mengkom. Klop Voedingswaarde per stuk (op bass van de ingredienten) as2keal Vezels ait Bourbon 30 ml 5 min. met de kloppers van de mixer tot een wit Verken Hede la Energie 188 Br ri 3, € schuimend mengsel 278g Eitten 8 4 Voeg in een straaltje en beetje bij beetje het (waarvan) verzadigde vetzuren 1658 Zout 7 (133 €/L) Koohydrten Bg chocolademengseltoe en Klop zachtjes onder het (aanva) suikers 228 Dr.Oetker -20 %° alle gist, bakpoeder, vanaf 3 producten extracten of suiker 2.4 ndics ge ji À Candico a id ur. Dr é 2,39: à sv Ten RANDE CASSDNADE, 33 CASSONADI CAD! Candico ” — bi; Er # # kandij cassonade (4 en Ar bruin En 2 = LH * 1kg pf PA à Ee A 4 -15 %" + vanaf 1 verpakking js A N en Re ge ze ER a Le ee er EN | 1 "À pre Ze ef Ë ee m sld Di 8 3 > N PURE GT F he ER Pr LEN en Le Pallssarie nein su Stevia in Klontjes Patisserie 380 g 65stuks 1308 5,9 « oor enn 5,95 esrreno Pure Via volledig assortiment -25 90“ vanaf 2 verpakkingen ‘Omdat we altijd re: ger en op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreek kunnen: jen in uw Coluyt-winkelndg zijn dan in deze lol ie x, De Korn vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar 12 345 bovenc pi x De SER ng e prijzen in uw winkel kn u LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytbe of bij onze Klantendie st ( ).20 mi ugeenkansen. laagste prijzen
Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 11