Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Hartig en zoet gebak
Ef
In
(2 stuks)
eiermengsel. Spatel er voorzichtig het zelfrijzend
”
voor het browniedeeg:
Voor het
bakmeel onder.
4 eieren
cheesecakemengsel:
5 Leg een vel bakpapier in een ovenschaal van
30 bij 20 cm. Giet er 2/5 van het beslag in.
200 g boter
(oomiaas)
250 g verse kaas
€
175
Klop de roomkaas met de room en de
Puur 60%
wit
purechocoladecallets
50 g room Go va)
suiker op tot een romige massa. Voeg 1 ei,
220 g donkerbruine
80 gsuiker
1/2 koffiel. vanille bourbon extract en de bloem
4,99 c (8 exe)
5,99 eus exe
suiker
lei
toe en mix kort. Schep in hoopjes over het
Jacques
1/2 koffiel. vanille
150 g zelfrijzend
chocolademengsel
chocoladecallets Puur 60 % of Wit
bakmeel
bourbon extract
7 Verdeel de rest van het chocolademengsel
1/2 koffiel. vanille
1 eetl. bloem
erover en maak draaibewegingen met een mes
400 g
bourbon extract
Voor de afwerking:
doorheen de schotel voor een leuk effect.
-15 %*
Re Pa
=
4 eetl. amandelschilfers
op 1 verpakking
2 verpakkingen
1 snuifje zout
Bestrooi met de amandelschilfers en zet
1 eetl. bloemsuiker
+ 30 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de
oven en laat afkoelen.
(20 min. +4 30 min.in de oven + afkoelen)
ng
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Gist Instant 4x 7 8
2 Smelt
de chocoladecallets
samen met
Zeef de bloemsuiker vlak voor het serveren over
de boter au bain-marie (plaats daarvoor een
de brownie. Snij in vierkantjes
r
€
7107 efkg)
hittebestendige mengkom op een kleinere
kookpot met heet water, de bodem van de
© Château de la Lande ‘Cuvée les Chênes’
je
kom mag het water niet raken). Voeg daarna het
A.O.P. Monbazillac
snuifje zout toe, roer goed door elkaar en zet het
FE
ID
Be
u
Delirium Red
>
vuur af. Laat een klein beetje afkoelen.
M Fruitbier
3
Breek 4 eieren en doe samen met de
donkerbruine suiker en
1/2 koffiel
vanille
Extract Vanille
bourbon extract
in een mengkom. Klop
Voedingswaarde per stuk (op bass van de ingredienten)
as2keal Vezels
ait
Bourbon 30 ml
5 min. met de kloppers van de mixer tot een wit
Verken
Hede la
Energie
188
Br
ri
3,
€
schuimend mengsel
278g Eitten 8
4 Voeg in een straaltje en beetje bij beetje het
(waarvan) verzadigde vetzuren 1658 Zout
7 (133 €/L)
Koohydrten
Bg
chocolademengseltoe en Klop zachtjes onder het
(aanva) suikers
228
Dr.Oetker
-20 %°
alle gist, bakpoeder,
vanaf 3 producten
extracten of suiker
2.4
ndics
ge
ji
À
Candico
a
id
ur.
Dr
é
2,39:
à
sv
Ten
RANDE CASSDNADE,
33
CASSONADI
CAD!
Candico
”
—
bi;
Er
#
#
kandij cassonade
(4
en
Ar
bruin
En
2
=
LH
*
1kg
pf
PA
à
Ee
A
4
-15 %"
+
vanaf 1 verpakking
js
A N
en
Re
ge
ze
ER
a
Le
ee
er
EN
|
1
"À
pre
Ze
ef
Ë
ee
m
sld
Di
8
3
>
N
PURE
GT
F
he
ER
Pr
LEN
en
Le
Pallssarie
nein
su
Stevia in Klontjes
Patisserie 380 g
65stuks 1308
5,9 « oor enn
5,95 esrreno
Pure Via
volledig assortiment
-25 90“
vanaf
2 verpakkingen
‘Omdat we altijd re:
ger
en op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreek kunnen:
jen in uw Coluyt-winkelndg
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar
12 345
bovenc
pi
x
De
SER
ng
e prijzen in uw winkel kn u
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytbe of bij onze Klantendie
st (
).20 mi
ugeenkansen.
laagste prijzen