Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hartig en zoet gebak

Ef

In

(2 stuks)

eiermengsel. Spatel er voorzichtig het zelfrijzend



voor het browniedeeg:

Voor het

bakmeel onder.

4 eieren

cheesecakemengsel:

5 Leg een vel bakpapier in een ovenschaal van

30 bij 20 cm. Giet er 2/5 van het beslag in.

200 g boter

(oomiaas)

250 g verse kaas



175

Klop de roomkaas met de room en de

Puur 60%

wit

purechocoladecallets

50 g room Go va)

suiker op tot een romige massa. Voeg 1 ei,

220 g donkerbruine

80 gsuiker

1/2 koffiel. vanille bourbon extract en de bloem

4,99 c (8 exe)

5,99 eus exe

suiker

lei

toe en mix kort. Schep in hoopjes over het

Jacques

1/2 koffiel. vanille

150 g zelfrijzend

chocolademengsel

chocoladecallets Puur 60 % of Wit

bakmeel

bourbon extract

7 Verdeel de rest van het chocolademengsel

1/2 koffiel. vanille

1 eetl. bloem

erover en maak draaibewegingen met een mes

400 g

bourbon extract

Voor de afwerking:

doorheen de schotel voor een leuk effect.

-15 %*

Re Pa

=

4 eetl. amandelschilfers

op 1 verpakking

2 verpakkingen

1 snuifje zout

Bestrooi met de amandelschilfers en zet

1 eetl. bloemsuiker

+ 30 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de

oven en laat afkoelen.

(20 min. +4 30 min.in de oven + afkoelen)

ng

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Gist Instant 4x 7 8

2 Smelt

de chocoladecallets

samen met

Zeef de bloemsuiker vlak voor het serveren over

de boter au bain-marie (plaats daarvoor een

de brownie. Snij in vierkantjes

r



7107 efkg)

hittebestendige mengkom op een kleinere

kookpot met heet water, de bodem van de

© Château de la Lande ‘Cuvée les Chênes’

je

kom mag het water niet raken). Voeg daarna het

A.O.P. Monbazillac

snuifje zout toe, roer goed door elkaar en zet het

FE

ID

Be

u

Delirium Red

>

vuur af. Laat een klein beetje afkoelen.

M Fruitbier

3

Breek 4 eieren en doe samen met de

donkerbruine suiker en

1/2 koffiel

vanille

Extract Vanille

bourbon extract

in een mengkom. Klop

Voedingswaarde per stuk (op bass van de ingredienten)

as2keal Vezels

ait

Bourbon 30 ml

5 min. met de kloppers van de mixer tot een wit

Verken

Hede la

Energie

188

Br

ri

3,



schuimend mengsel

278g Eitten 8

4 Voeg in een straaltje en beetje bij beetje het

(waarvan) verzadigde vetzuren 1658 Zout

7 (133 €/L)

Koohydrten

Bg

chocolademengseltoe en Klop zachtjes onder het

(aanva) suikers

228

Dr.Oetker

-20 %°

alle gist, bakpoeder,

vanaf 3 producten

extracten of suiker

2.4

ndics

ge

ji

À

Candico

a

id

ur.

Dr

é

2,39:

à

sv

Ten

RANDE CASSDNADE,

33

CASSONADI

CAD!

Candico





bi;

Er

#

#

kandij cassonade

(4

en

Ar

bruin

En

2

=

LH

*

1kg

pf

PA

à

Ee

A

4

-15 %"

+

vanaf 1 verpakking

js

A N

en

Re

ge

ze

ER

a

Le

ee

er

EN

|

1



pre

Ze

ef

Ë

ee

m

sld

Di

8

3

>

N

PURE

GT

F

he

ER

Pr

LEN

en

Le

Pallssarie

nein

su

Stevia in Klontjes

Patisserie 380 g

65stuks 1308

5,9 « oor enn

5,95 esrreno

Pure Via

volledig assortiment

-25 90“

vanaf

2 verpakkingen

‘Omdat we altijd re:

ger

en op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreek kunnen:

jen in uw Coluyt-winkelndg

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar

12 345

bovenc

pi

x

De

SER

ng

e prijzen in uw winkel kn u

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe of bij onze Klantendie

st (

).20 mi

ugeenkansen.

laagste prijzen