Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
@ personen)
100 g gekookt
e hamreepjes
IE,
9 sneetjes chorizo
150 g pruimvormige trostomaten (Toma'Muse)
Pr ST -
1/2 rode zoete puntpaprika
>
50 g champignons
A
1/2 plante basilicum
dj
50 g groene olijven met look (versmarkt)
250 g mozzarella
k
Wi
we
550 g rechthoekig pizzadeeg (versmarkt)
Li
330 g kerstomatensalsa (fies)
-
D.
2 eetl. ananasstukjes op sap (bik)
1 eetl. olijfolie met chilipeper
Fa
Ee
1 koffiel. oregano (gedroogd)
zn
Et
(10 min)
el
Pz
-
Snij de tomaten en de champignons in
Su
-
plakjes.
a
Snij de zoete puntpaprika in ringen.
Hi
=
Snij de olijven in schijfjes.
+ 7
-
Laat de ananasstukjes uitlekken.
=
A
Snij de mozzarella in plakken.
2
4
A
+”
(10 min. + 16 min. in de oven)
AT
F5
€
Verwarm de oven voor op 200 °C.
en:
Á
Rol
Es
het pizzadeeg samen met het
3
bakpapier uit op een bekplaat. Verdeel er de
f
kerstomatensalsa met de bolle kant van een
dj
lepel over en blif + 1,5 cm van de rend.
se
Verdeel de mozzarella over de salsa. Beleg
ie.
1/3 van de pizza met de chorizo, de paprika
à
en de oliven, 1/3 met de champignons, de
HA
tomaat en de oregano, en 1/3 met de ham
1
en de ananasstukjes.
%
if
er
Zet 16 min. in de voorverwarmde oven.
a
Haal de pizza uit de oven en besprenkel
Es
\
”
het stuk met de champignons met de
Js
olijfolie met chilipeper. Bestrooi met de
35
basilicumblaadjes.
Re
Salento 1.G.T. Verso Rosso
3
Puglia - Italie
Omer
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis var de ingredintenli)
701 kcal Vezeis
Weiten
Energie
18
269 Ewitten £
(waarvan) verzadigde vetzuren 125 g
Koahydeten
en Zout
(waarvan) sulers
1128
nn
PIZZADEEG
MAT
Er
PÂTE A PIZZA
u
m}
mr
a
TT
en
Boni Selection
Boni Selection
Maxi pizzadeeg
3.00 €/kg
pizzadeeg met bakkersgist
327 e/lg
550 g
260 g
Versmarkt
)
(
Versmarkt)
Geldig van 20/10 te.m. 2/11/2021
sk Met Mi wra
h