Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(2 stuks)
Fr
2 sneetjes gerookte
4 eetl. pompoenpitten
Atlantische zalm
160 g speitbloem
1/2 broccoli
100 g havermout
1/2 prei
2 eetl. aardappelzetmeel
20 g babyspinazie
1 zekje bakpoeder
ag
1 appel
1 di+ 2 eetl. olifolie extra
3 takjes verse tijm
vierge
1 teentje knoflook
zwarte peper (molen)
3 eieren
zout
100 g volle yoghurt
6
(5 min)
‘
Schil de appel en snij in blokjes
Verdeel de halve broccoli in roosjes en hak grof. Schil
head
de steel en snij in blokjes
Snij de halve prei in de lengte in 2 en snij daarna fin
Ks:
Vas
Hak de spinazie grof
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
2
Snij de zalm in stukjes
nt
>
e
(15 min. + # 20 min. in de oven)
Verwarm de oven voor op 200 °C
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei
en de blokjes broccolisteel 5 min.
SR
pe
ijn
Pers het knoflook en voeg samen met de grofgehakte
broccoli toe aan de kookpot. Stoof 2 min. en voeg de
spinazie en de appel toe. Laat nog eens 2 min. stoven.
Kruid met peper, zout en de tijm.
he
Doe de bloem, de havermout, een snuifie zout,
het bakpoeder en het aardappelzetmeel in een grote
à
mengkom en meng goed. Maak een kuifje in het midden.
Mix de eieren, de yoghurt en 1 di olifolie met de
kloppers van de mixer en giet in het kuiltje van het
bloemmengsel. Meng onder elkear. Voeg de groenten en
de zalm toe en meng goed onder het deeg,
Vet een muffinbakvorm in met 1 eetl. olijfolie en
verdeel er het deeg over. Bestrooi met de pompoenpitten
en bak + 20 min. in de voorverwarmde oven.
Laat de gerookte zalm weg voor een vegetarische
variant. Liever met vlees? Vervang de zalm door
pancetta.
Bourgogne AOP.
"Les Cailoux Chardonnay
Gentse Strop
Blond bier
Voedingswaarde per stuk (op bass van de ingrediëntenlit)
Energie
242 kal Vezels
528
Vetten
145g Ewillen 808
(vaanvan) verzadigde verzuren
278 Zou
078
Koohydrten
1828
(waarvan) suikers,
208
€
&
Fl
as
VLOEIENDE
Boni Selection
BLDEM
3
IA
=
N
Freh
handgesneden
N
A
gerookte Atlantische
%
"22
zalm
4
,
a.
+ 4 sneetjes 160 g
ei
u 3
Gekweekte zalm.
Ancovloeende bloem voor
Soubry bloem voor
Dr.Oetker
Herkomst: Schotland.
sauzen & beslag 1 kg
patisserie kg
Flexxibel muffinvorm
r
Versmarkt _)
r
€
2
€
Mag in de vaatwasmachine.
39,31 €/kg
Anco of Soubry
alle bloem voor
-20
vanaf
patisserie
3 verpakkingen
’
Geldig van 20/10 te.m. 2/11/2021
sk Met Mi wra
h