Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.

Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 4
(2 stuks) Fr 2 sneetjes gerookte 4 eetl. pompoenpitten Atlantische zalm 160 g speitbloem 1/2 broccoli 100 g havermout 1/2 prei 2 eetl. aardappelzetmeel 20 g babyspinazie 1 zekje bakpoeder ag 1 appel 1 di+ 2 eetl. olifolie extra 3 takjes verse tijm vierge 1 teentje knoflook zwarte peper (molen) 3 eieren zout 100 g volle yoghurt 6 (5 min) ‘ Schil de appel en snij in blokjes Verdeel de halve broccoli in roosjes en hak grof. Schil head de steel en snij in blokjes Snij de halve prei in de lengte in 2 en snij daarna fin Ks: Vas Hak de spinazie grof Rits de blaadjes van de takjes tijm. 2 Snij de zalm in stukjes nt > e (15 min. + # 20 min. in de oven) Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de blokjes broccolisteel 5 min. SR pe ijn Pers het knoflook en voeg samen met de grofgehakte broccoli toe aan de kookpot. Stoof 2 min. en voeg de spinazie en de appel toe. Laat nog eens 2 min. stoven. Kruid met peper, zout en de tijm. he Doe de bloem, de havermout, een snuifie zout, het bakpoeder en het aardappelzetmeel in een grote à mengkom en meng goed. Maak een kuifje in het midden. Mix de eieren, de yoghurt en 1 di olifolie met de kloppers van de mixer en giet in het kuiltje van het bloemmengsel. Meng onder elkear. Voeg de groenten en de zalm toe en meng goed onder het deeg, Vet een muffinbakvorm in met 1 eetl. olijfolie en verdeel er het deeg over. Bestrooi met de pompoenpitten en bak + 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat de gerookte zalm weg voor een vegetarische variant. Liever met vlees? Vervang de zalm door pancetta. Bourgogne AOP. "Les Cailoux Chardonnay Gentse Strop Blond bier Voedingswaarde per stuk (op bass van de ingrediëntenlit) Energie 242 kal Vezels 528 Vetten 145g Ewillen 808 (vaanvan) verzadigde verzuren 278 Zou 078 Koohydrten 1828 (waarvan) suikers, 208 € & Fl as VLOEIENDE Boni Selection BLDEM 3 IA = N Freh handgesneden N A gerookte Atlantische % "22 zalm 4 , a. + 4 sneetjes 160 g ei u 3 Gekweekte zalm. Ancovloeende bloem voor Soubry bloem voor Dr.Oetker Herkomst: Schotland. sauzen & beslag 1 kg patisserie kg Flexxibel muffinvorm r Versmarkt _) r € 2 € Mag in de vaatwasmachine. 39,31 €/kg Anco of Soubry alle bloem voor -20 vanaf patisserie 3 verpakkingen ’ Geldig van 20/10 te.m. 2/11/2021 sk Met Mi wra h
Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 4