Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(2 stuks)

Fr

2 sneetjes gerookte

4 eetl. pompoenpitten

Atlantische zalm

160 g speitbloem

1/2 broccoli

100 g havermout

1/2 prei

2 eetl. aardappelzetmeel

20 g babyspinazie

1 zekje bakpoeder

ag

1 appel

1 di+ 2 eetl. olifolie extra

3 takjes verse tijm

vierge

1 teentje knoflook

zwarte peper (molen)

3 eieren

zout

100 g volle yoghurt

6

(5 min)



Schil de appel en snij in blokjes

Verdeel de halve broccoli in roosjes en hak grof. Schil

head

de steel en snij in blokjes

Snij de halve prei in de lengte in 2 en snij daarna fin

Ks:

Vas

Hak de spinazie grof

Rits de blaadjes van de takjes tijm.

2

Snij de zalm in stukjes

nt

>

e

(15 min. + # 20 min. in de oven)

Verwarm de oven voor op 200 °C

Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei

en de blokjes broccolisteel 5 min.

SR

pe

ijn

Pers het knoflook en voeg samen met de grofgehakte

broccoli toe aan de kookpot. Stoof 2 min. en voeg de

spinazie en de appel toe. Laat nog eens 2 min. stoven.

Kruid met peper, zout en de tijm.

he

Doe de bloem, de havermout, een snuifie zout,

het bakpoeder en het aardappelzetmeel in een grote

à

mengkom en meng goed. Maak een kuifje in het midden.

Mix de eieren, de yoghurt en 1 di olifolie met de

kloppers van de mixer en giet in het kuiltje van het

bloemmengsel. Meng onder elkear. Voeg de groenten en

de zalm toe en meng goed onder het deeg,

Vet een muffinbakvorm in met 1 eetl. olijfolie en

verdeel er het deeg over. Bestrooi met de pompoenpitten

en bak + 20 min. in de voorverwarmde oven.

Laat de gerookte zalm weg voor een vegetarische

variant. Liever met vlees? Vervang de zalm door

pancetta.

Bourgogne AOP.

"Les Cailoux Chardonnay

Gentse Strop

Blond bier

Voedingswaarde per stuk (op bass van de ingrediëntenlit)

Energie

242 kal Vezels

528

Vetten

145g Ewillen 808

(vaanvan) verzadigde verzuren

278 Zou

078

Koohydrten

1828

(waarvan) suikers,

208



&

Fl

as

VLOEIENDE

Boni Selection

BLDEM

3

IA

=

N

Freh

handgesneden

N

A

gerookte Atlantische

%

"22

zalm

4

,

a.

+ 4 sneetjes 160 g

ei

u 3

Gekweekte zalm.

Ancovloeende bloem voor

Soubry bloem voor

Dr.Oetker

Herkomst: Schotland.

sauzen & beslag 1 kg

patisserie kg

Flexxibel muffinvorm

r

Versmarkt _)

r



2



Mag in de vaatwasmachine.

39,31 €/kg

Anco of Soubry

alle bloem voor

-20

vanaf

patisserie

3 verpakkingen



Geldig van 20/10 te.m. 2/11/2021

sk Met Mi wra

h