Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

&

IR.

ei

Rn

Kel

}

Ls

Hartig en zoet gebak

==

N,

Tijdens het najaar trekken we van buiten naar binnen en maken we het thuis gezellig.

Frisse slaatjes worden ingeruild voor warme stoofpotjes én gebak. Met een overvloed

Fa

ms

aan appelen, pompoenen en andere lekkernijen maakt u de lekkerste gerechten voor

groot en klein. Klaar om te bakken tijdens de herfstvakantie?

pe. -

P

Chocoladespread over? U kan hem 5 dagen in

CCC Cr EE ET COTES

op de boterham of bij pannenkoeken. Of doe een

oi CT Cat

et

schuimende chocolademelk.

4

Hy"

I

A

L

à

DE

Panl

:

|

ch

CE

7

54

#

Kt

7.1

:

3

Bi

El

B

E

rs

HN Re

LE

er]

3

|

PRES

Be

ve

ie

a

ed,

Fe

3

ET

#



a

a

ne

A

PE à

dl

a

Po

>

de

Sa

ik

VAS

5

PA)

Ca

5

Spi

BRITEN UL

De

met kleu

PU A ALES

Ontbijt of tussendoortje

9

min)

Afwerki

Ingrediënten suk

Voor de chocoladespread:

Bereiding

50

g bal

spinazie

1 eetl. melk

1 Doe de kikkererwten in een hoge

Werk 3 wafels af met het yoghurt-

1 banaan

200 2

ererwten (bit)

maatbı

er

samen met de ander

alternatief en de confituur. Roer door

cheese

4 ontpitte dadels

des

read

elkaar tot

n aardbeiet

wir en

ag

ingrediënten voor de

4 eieren

l eetl

jeder

alve het ke

oeder).

toteen

verdeel er de plakj

banaan over.

eetl. boter

15

5

eetl. pindakaas

dde m

in de blender

met de

Werk 3 wafels af met 4 eetl. cottag

7

) eetl. puur &

der

afm

che:

amandelpoeder

1 eetl. al

ns

chep er de warme blau

et!

de eieren, het amandelpoeder,

bes:

‚n op en bestrooi met de

fiel. bal

oeder

nuifje

out

de pe

itbl

oem, de stul

=

n banaan, de

stachenoten. Werk 3 wafels af met

7

nuifje

nazie,

D

ta

cheese, het

de chocoladespread en b

ooi met

Voorbereii

ing (0 min)

bal

ut in een

en.

der en een snuifje

het kokospoeder.

r de aardbeienswirl:

nij de dadels in

te mengl

banaan

Spoel de

rerwten onder

oud

3 D

eetl. bi

er op het hete

fiel. citrc

water en laat uitlekken.

wafelijzer e

rij

wat open tot het jzer

Coteaux du Layon

Pp

tachenoten en de

ed is

vet.

AOP. "El

ee. plant

ep er een portie

Feuillien Blond

urt (by

aardig alternatief vc

babyspinazie

eslag op. Bak de wafels een paar min.

fiel. aardbeienconfituur

nij 1 banaan in

ve stukken,

udbruin.

9 wafels,

LE

ond abdipier

nij de andere 1/2 banaan in fijne

Doe intus

n de blauw

Voor de be

a

sentoppine

met het

arde

per stuk (op basis van de ing

yedientenlist)

50

blaum

sen

plek

n besprenk

5

en in een

pannetje

En

kel

4 eetl. c

ta,

heese

di

ap.

ei

8

verwarm

5 min. op een

4,

118

etl

uten

cht vuur. Roer af en toe.

ut

06

8

pelde,

oo

en

19

pist

istact

oten

vaanvan) suikers

u,

Geldig van 20/

tem. 2/11/:

21

Met 2j