Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

==

Feuilles de Cuisson

F



Bakelien

<=

Feuilles de Cuisson

akwelle

|

==

Toppits

bakvellen

Vi

deorecept

2stuks 42x38 cm

16 vellen per rol. Kleeft niet

Laat geen vet door.

7

#}

F

(x à)

=

Er

e

Fillo à

Re.

Sweet Hellas

filodeeg

A38€%g

500 g

(

Versmarkt

C Versmarkt)

B

Ei

Gad

Y

à

BLADER

f.

=

4

FE te TÉE

0,99 eon enn)



Sie

u

=

Bo:

Selection

Pt

bladerdeeg

KR

5 stuks 5x90g

a

19 cm x 10 cm.

Pd

pe

Wer

=

Ei

-20 %

ei

pn

X

=

vanaf

2 verpakkingen

ir

maak)

x

fimp)

ne

Dessert

(& personen)

en bestrijk met gesmolten boter. Bestrooi

5 eetl. bloemsuiker

met 1 eetl. bloemsuiker en leg er een vel

=

3 appelen

1/2 onbehandelde

1 zakje vanillesuiker

filodeeg bovenop. Bestrijk opnieuw met boter

citroen (bio)

1/2 vanillestokje

en bestrooi met bloemsuiker. Herhaal met de

4 overige vellen

125 g boter

1/2 koffiel. kaneel

5 vellen flodeeg

1 snuifje zout

Strooi het paneermeel over de linkerhelft

Gersmark)

van het deeg en verdeel er de appelvuling over.

40 g rozijnen (Galder)

Voor de afwerking:

8 boletjes vanile-is

Hou boven- en onderaan 5 cm weg van de rand

80 g suiker

2 eetl. bloemsuiker

vrij. Bestrijk de randen met boter en vouw ze

Boni Selection

40 g paneermeel

omhoog. Bestrijk de rest van het filodeeg met

onen

roomijs Vanille

(10 min)

de helft van het opgevangen sap en rol de

25L

vulling strak op tot een rol. Duw goed aan en

Schil de appelen en sni in Kleine blokjes

zorg dat de naad onderaan komt te zitten.

Snij het halve vanillestokje in de lengte in

Leg op een bakplaat met bakpapier en

2 en schraap er met een scherp mesje de

bestrijk met de rest van het sap en de boter.

zaadjes uit

Zet 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.

Rasp de schil van de halve citroen (niet het

wit) en pers hem.

Verdeel de rol in 8 stukken, bestrooi met

(20 min. + 30 435 min. inde oven)

2 eetl. bloemsuiker en serveer met een

D x

Verwarm de oven voor op 175 °C

bolletje vanille-is

Smelt 100 g boter op een zacht vuur en zet

«

even opzij

Pavois d'Or

Smelt de rest van de boter in een kookpot

A.O.P Sauternes

w>

Appelen belgica

en voeg de eppelblokjes, de vanillezaadjes

los

Comet Oaked

en het stokje toe. Laat 5 min. stoven en roer

Sterk blond bier

Herkomst: België.

regelmatig.

(

Versmarkt

Voeg de suiker, de vanillesuiker, het zout, de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

kaneel, de citroenzeste, het citroensap en de

Energie 40 kal Vezels. 138

rozijnen toe. Meng goed onder elkaar. Giet het

Vetten

18,78 Einen

448

(waanan) verzadigdevetzuren 11,88 Zout

048

mengsel door een zeef en hou het vocht opzij

Kooihdraten

5488

Leg een vel flodeeg op een vel bakpapier

(waanan) suikers

3698

Geldig van 20/10 te.m. 2/11/2021

Met M TRA