Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
==
Feuilles de Cuisson
F
—
Bakelien
<=
Feuilles de Cuisson
akwelle
|
==
Toppits
bakvellen
Vi
deorecept
2stuks 42x38 cm
16 vellen per rol. Kleeft niet
Laat geen vet door.
7
#}
F
(x à)
=
Er
e
Fillo à
Re.
Sweet Hellas
filodeeg
A38€%g
500 g
(
Versmarkt
C Versmarkt)
B
Ei
Gad
Y
à
BLADER
f.
=
4
FE te TÉE
0,99 eon enn)
‘
Sie
u
=
Bo:
Selection
Pt
bladerdeeg
KR
5 stuks 5x90g
a
19 cm x 10 cm.
Pd
pe
Wer
=
Ei
-20 %
ei
pn
X
=
vanaf
2 verpakkingen
ir
maak)
x
fimp)
ne
Dessert
(& personen)
en bestrijk met gesmolten boter. Bestrooi
5 eetl. bloemsuiker
met 1 eetl. bloemsuiker en leg er een vel
=
3 appelen
1/2 onbehandelde
1 zakje vanillesuiker
filodeeg bovenop. Bestrijk opnieuw met boter
citroen (bio)
1/2 vanillestokje
en bestrooi met bloemsuiker. Herhaal met de
4 overige vellen
125 g boter
1/2 koffiel. kaneel
5 vellen flodeeg
1 snuifje zout
Strooi het paneermeel over de linkerhelft
Gersmark)
van het deeg en verdeel er de appelvuling over.
40 g rozijnen (Galder)
Voor de afwerking:
8 boletjes vanile-is
Hou boven- en onderaan 5 cm weg van de rand
80 g suiker
2 eetl. bloemsuiker
vrij. Bestrijk de randen met boter en vouw ze
Boni Selection
40 g paneermeel
omhoog. Bestrijk de rest van het filodeeg met
onen
roomijs Vanille
(10 min)
de helft van het opgevangen sap en rol de
25L
vulling strak op tot een rol. Duw goed aan en
Schil de appelen en sni in Kleine blokjes
zorg dat de naad onderaan komt te zitten.
Snij het halve vanillestokje in de lengte in
Leg op een bakplaat met bakpapier en
2 en schraap er met een scherp mesje de
bestrijk met de rest van het sap en de boter.
zaadjes uit
Zet 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.
Rasp de schil van de halve citroen (niet het
wit) en pers hem.
Verdeel de rol in 8 stukken, bestrooi met
(20 min. + 30 435 min. inde oven)
2 eetl. bloemsuiker en serveer met een
D x
Verwarm de oven voor op 175 °C
bolletje vanille-is
Smelt 100 g boter op een zacht vuur en zet
«
even opzij
Pavois d'Or
Smelt de rest van de boter in een kookpot
A.O.P Sauternes
w>
Appelen belgica
en voeg de eppelblokjes, de vanillezaadjes
los
Comet Oaked
en het stokje toe. Laat 5 min. stoven en roer
Sterk blond bier
Herkomst: België.
regelmatig.
(
Versmarkt
Voeg de suiker, de vanillesuiker, het zout, de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
kaneel, de citroenzeste, het citroensap en de
Energie 40 kal Vezels. 138
rozijnen toe. Meng goed onder elkaar. Giet het
Vetten
18,78 Einen
448
(waanan) verzadigdevetzuren 11,88 Zout
048
mengsel door een zeef en hou het vocht opzij
Kooihdraten
5488
Leg een vel flodeeg op een vel bakpapier
(waanan) suikers
3698
Geldig van 20/10 te.m. 2/11/2021
Met M TRA