Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
ECG
Koken
de deluxe
ceasarsala
Maaltijdsalade
videorecept
Ingrediënten (4 personen)
500 g kippenhaasjes
8 kwarteleieren
(becnhoweri)
3 Romeinse slaharten
300 g casarecce (pasta)
8 eetl. caesardressing (fie)
1 courgette
4 eetl olifolie
1 gele paprika
2 eetl. kippenkruiden
1 aubergine
1 eetl. Provencaalse kruiden
200 g minikomkommer
2 rode uien
zwarte peper (molen)
zout
135 g halfgedroogde
kerstomaten in olie (versmarkt)
Voorbereiding (15 min)
\
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika
en snij het vruchtvlees in stukjes van + 1 cm.
\
Snij de minikomkommer in fine plakjes en halveer de
Es
gedroogde tomaten.
Snij de rode uien in ringen.
Snij de courgette en de aubergine in stukjes van + 1 cm.
Snij de Romeinse slaharten grof.
'
B:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
dn
AL
-
Bereiding (50 min)
>»
1 Leg de stukjes courgette, aubergine, paprika en rode ui in
een ovenschaal. Overgiet met 2 eetl. olijfolie en kruid met
Kd
#
peper, zout en de Provencaalse kruiden. Zet 20 à 25 min. in
A
if
de voorverwarmde oven.
2 Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd:
zie verpakking). Giet af.
HEE
3 Kook de kwarteleieren 4 min. in kokend water. Giet af en
spoel onder koud water. Pel de eieren en snij in 2.
4 Breng intussen de kippenhaasjes op smaak met 2 eetl.
olijfolie, de kippenkruiden, peper en zout.
5 Meng de geroosterde groenten onder de pasta en laat
lichtjes afkoelen. Voeg de minikomkommer, de gedroogde
tomaten en de slaharten toe.
ne À
6 Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de kippenhaasjes
mn
2 à 3 min. aan alle kanten. Of bak ze op de barbecue.
Afwerking
Verdeel de kwarteleieren en de kippenhaasjes over de
pasta met groenten. Werk af met de dressing.
ee
D- Liever veggie? Vervang de kip door Poulettekes
(vegan stukjes, versmarkt) of blokjes gegrilde halloumi
(Gpriotische kaas).
D- Voor een variant met vis: gebruik gebakken scampi's
en bestrooi ze met kerriepoeder in plaats van
Kippenkruiden.
Le Champ des Murailles rose
AOP. Corbières
Troubadour Blond
Blond bier
Voedingsraarde per persoon (op bass van deingredërtenlj)
0
0
Energie 941 al Vezeis 668
Vetten
SAS Ein 4904
‘(waarvan verzadigde vetzuren 51g Zout
078
Koohydrten
Gag
(daarvan) suikers
438
Bormioli
Mag in de vaatwasser en de microgolfoven.
Easy kom
Easy slakom
Easy slakom
me
14,7 x 6,5 cm
8
18,6 x 9 cm
Zin in een voorsmaakje?
22,2x 10,8 cm
Bekijk het filmpje op
ses
PT ©
colruyt.be/lekkerkoken
1,69:
2,49:
4,49:
ok Met 88 XTRA.
es CS