Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

ECG

Koken

de deluxe

ceasarsala

Maaltijdsalade

videorecept

Ingrediënten (4 personen)

500 g kippenhaasjes

8 kwarteleieren

(becnhoweri)

3 Romeinse slaharten

300 g casarecce (pasta)

8 eetl. caesardressing (fie)

1 courgette

4 eetl olifolie

1 gele paprika

2 eetl. kippenkruiden

1 aubergine

1 eetl. Provencaalse kruiden

200 g minikomkommer

2 rode uien

zwarte peper (molen)

zout

135 g halfgedroogde

kerstomaten in olie (versmarkt)

Voorbereiding (15 min)

\

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika

en snij het vruchtvlees in stukjes van + 1 cm.

\

Snij de minikomkommer in fine plakjes en halveer de

Es

gedroogde tomaten.

Snij de rode uien in ringen.

Snij de courgette en de aubergine in stukjes van + 1 cm.

Snij de Romeinse slaharten grof.

'

B:

Verwarm de oven voor op 200 °C.

dn

AL

-

Bereiding (50 min)



1 Leg de stukjes courgette, aubergine, paprika en rode ui in

een ovenschaal. Overgiet met 2 eetl. olijfolie en kruid met

Kd

#

peper, zout en de Provencaalse kruiden. Zet 20 à 25 min. in

A

if

de voorverwarmde oven.

2 Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd:

zie verpakking). Giet af.

HEE

3 Kook de kwarteleieren 4 min. in kokend water. Giet af en

spoel onder koud water. Pel de eieren en snij in 2.

4 Breng intussen de kippenhaasjes op smaak met 2 eetl.

olijfolie, de kippenkruiden, peper en zout.

5 Meng de geroosterde groenten onder de pasta en laat

lichtjes afkoelen. Voeg de minikomkommer, de gedroogde

tomaten en de slaharten toe.

ne À

6 Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de kippenhaasjes

mn

2 à 3 min. aan alle kanten. Of bak ze op de barbecue.

Afwerking

Verdeel de kwarteleieren en de kippenhaasjes over de

pasta met groenten. Werk af met de dressing.

ee

D- Liever veggie? Vervang de kip door Poulettekes

(vegan stukjes, versmarkt) of blokjes gegrilde halloumi

(Gpriotische kaas).

D- Voor een variant met vis: gebruik gebakken scampi's

en bestrooi ze met kerriepoeder in plaats van

Kippenkruiden.

Le Champ des Murailles rose

AOP. Corbières

Troubadour Blond

Blond bier

Voedingsraarde per persoon (op bass van deingredërtenlj)

0

0

Energie 941 al Vezeis 668

Vetten

SAS Ein 4904

‘(waarvan verzadigde vetzuren 51g Zout

078

Koohydrten

Gag

(daarvan) suikers

438

Bormioli

Mag in de vaatwasser en de microgolfoven.

Easy kom

Easy slakom

Easy slakom

me

14,7 x 6,5 cm

8

18,6 x 9 cm

Zin in een voorsmaakje?

22,2x 10,8 cm

Bekijk het filmpje op

ses

PT ©

colruyt.be/lekkerkoken

1,69:

2,49:

4,49:

ok Met 88 XTRA.

es CS