Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 8 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 8
+ ECG Koken de deluxe ceasarsala Maaltijdsalade videorecept Ingrediënten (4 personen) 500 g kippenhaasjes 8 kwarteleieren (becnhoweri) 3 Romeinse slaharten 300 g casarecce (pasta) 8 eetl. caesardressing (fie) 1 courgette 4 eetl olifolie 1 gele paprika 2 eetl. kippenkruiden 1 aubergine 1 eetl. Provencaalse kruiden 200 g minikomkommer 2 rode uien zwarte peper (molen) zout 135 g halfgedroogde kerstomaten in olie (versmarkt) Voorbereiding (15 min) \ Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in stukjes van + 1 cm. \ Snij de minikomkommer in fine plakjes en halveer de Es gedroogde tomaten. Snij de rode uien in ringen. Snij de courgette en de aubergine in stukjes van + 1 cm. Snij de Romeinse slaharten grof. ' B: Verwarm de oven voor op 200 °C. dn AL - Bereiding (50 min) >» 1 Leg de stukjes courgette, aubergine, paprika en rode ui in een ovenschaal. Overgiet met 2 eetl. olijfolie en kruid met Kd # peper, zout en de Provencaalse kruiden. Zet 20 à 25 min. in A if de voorverwarmde oven. 2 Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. HEE 3 Kook de kwarteleieren 4 min. in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Pel de eieren en snij in 2. 4 Breng intussen de kippenhaasjes op smaak met 2 eetl. olijfolie, de kippenkruiden, peper en zout. 5 Meng de geroosterde groenten onder de pasta en laat lichtjes afkoelen. Voeg de minikomkommer, de gedroogde tomaten en de slaharten toe. ne À 6 Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de kippenhaasjes mn 2 à 3 min. aan alle kanten. Of bak ze op de barbecue. Afwerking Verdeel de kwarteleieren en de kippenhaasjes over de pasta met groenten. Werk af met de dressing. ee D- Liever veggie? Vervang de kip door Poulettekes (vegan stukjes, versmarkt) of blokjes gegrilde halloumi (Gpriotische kaas). D- Voor een variant met vis: gebruik gebakken scampi's en bestrooi ze met kerriepoeder in plaats van Kippenkruiden. Le Champ des Murailles rose AOP. Corbières Troubadour Blond Blond bier Voedingsraarde per persoon (op bass van deingredërtenlj) 0 0 Energie 941 al Vezeis 668 Vetten SAS Ein 4904 ‘(waarvan verzadigde vetzuren 51g Zout 078 Koohydrten Gag (daarvan) suikers 438 Bormioli Mag in de vaatwasser en de microgolfoven. Easy kom Easy slakom Easy slakom me 14,7 x 6,5 cm 8 18,6 x 9 cm Zin in een voorsmaakje? 22,2x 10,8 cm Bekijk het filmpje op ses PT © colruyt.be/lekkerkoken 1,69: 2,49: 4,49: ok Met 88 XTRA. es CS
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 8