Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2
gr (A TKN EE, > à. Haal een ene ieboost uit pel R > maaltijdsalades Eet u vlees, vis of veggie? Met een heerlijke, zomerse maaltijdsalade zit u goed. N Voeg uw favoriete ingredii ten toe en varieer erop los. Energie en vitamines N verzekerd! Nood aan inspiratie? Probeer dan zeker onze recepten en tips. # au us FA A 7 x I it ® 7 5 5 sen, A à ue } . ba En Si {> ©, £ Fa a da ri D A ' Fe Erg 4 B et | bb HA ar 7 À EA + re ) Ir 2 v« mn x a ee) Ÿ T1 L à; 6 iR A Med > de 2 ® +4 à Pl we a A T4 CP à: 0 u ebonen, et edamam Graant] essalade ul andelen 4 kervel en aM x Maaltijdsalade = ® Ingrediënten (4 personen) 3 Rooster de amandelschilfers en de gehakte amandelen in een pan met 400 g erwten extra fijn (epvries) 50 g amandelnoten antiaanbaklaag, zonder vetstof. 400 g sojabonen edamame 4 eetl. amandelschilfers 4 Meng de rijstmix met de erwten, de sojabonen, de kervel, de diepvries) 4 eetl. Salad Topper Super Seeds limoenzeste, het limoensap, de rijstazijn, zwarte peper en zout. Werk af 1 onbehandelde limoen (bio) 5 eetl. rijstazijn met de Salad Topper. 2 bosjes kervel 225 g mix van bruine rijst, quinoa warte peper (molen) Pimp uw salade zout en granen Geef er een sneetje varkensgebraad, gebakken tonijnsteak of gerookte makreel bij. Ook lekker met kaasblokjes voor salades (bv. Mix of Oud). Voorbereiding (15 min) - Laat de diepgevroren sojabonen 5 min. weken in heet water. Giet af en La Fanfinette rosé haal de bonen uit de peulen. A.O.P. Côtes du Rhône - Hak de amandelen grof. - Snipper de kervel fijn. Postel Blond - Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen. Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten) Bereiding 20 min) Energie Gikal Vezels 184g Vetten 245g Ewillen 3078 1_ Kook de rijstmix in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. (waarvan) verzadigdevetzuren 298 Zout 098 2 Kook intussen de diepgevroren erwten 2 à 3 min. onafgedekt in Koohydraten 6568 lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. (waarvan) sukers 1568 sk Met Dj XTRA oetan erp,
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2