Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 12 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 12

2 nn me =) D} Tip van Laura > van ons kookteam IN ‘Met een salad in a jar stapel je alle N ingrediënten van je favoriete slaatje in een CA N bokaal. De ideale lunch on the go! Nog F een tip: leg zwaardere ingrediënten in de > onderste lagen. Lichtere ingrediënten komen het best bovenaan. Zo worden ze niet geplet. > Op onze website Lekker Koken vind je heel » wat ideetjes.” w 5 a Pe à p, | h N "= Er zn - dinajar Fruitige sala avocado met zalmen Maaltijdsalade Ingrediënten (@ personen) ‘ Schil de pompelmoezen tot op het P Voor een crunchy toets kan u taco's, wraps 3 Atlantische zalmfilets (diepvries) vruchtvlees en snij de partjes van tussen de oftortilachips serveren bij de salade. 150 g avocado (diepwies) vliezen. Doe dat boven een kom en vang het D- voeg een laagje tarwegraantjes, quinoa of 1 multicolorsla sap op. Snij de partjes in kleinere stukjes. pasta toe tussen stap 4 en 5 voor extra 1 grote of 2 kleine venkels ‘ Verwijder de harde kern uit de venkels en snij koolhydraten. de rest in flinterdunne repen van 1 à 5 cm 2 pompelmoezen 1 mango lang. Voeg het pompelmoessap, peper en Le Sablou Sauvignon Blanc 1/2 limoen zout toe. AO.P. Bergerac 1 rode ui Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes. 150 g feta (blok) ' Pers de halve limoen. Troubadour Magma 4 eetl. sesamzaad Amberkleurige tripel IPA Bereiding (2omin) 4 eetl. olijfolie zwarte peper molen) 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met zout antiaanbaklaag en bak de zalm 3 à 4 min. aan alle kanten. Laat afkoelen. Voorbereiding (ontdooitijd + 15 min) 2 Plet de avocado met het limoensap en kruid \ met peper en zout. Laat de zalm en de stukken avocado volledig Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) ontdooien. 3 vul een bokaal met een laagje avocado en ga Energie 62 kal Vezels 908 ‘ Snij de zalm in stukjes van 2 à 3 cm en verder met de rode ui en de venkelreepjes. Vetten #548 Enten 3698 bestrijk met 2 eetl. olifolie. Wentel door het 4 _Vulaan metde pompelmoes en de zalm. Bedek (waanar) verzadigde vetzuren 120g Zout 118 sesamzaad. met de mango en verkruimel er de feta over. Koolhydraten 1948 \ 5 Eindig met de multicolorsla. (waaar) sukers 1598 Snij de rode ui en de multicolorsla fijn. 12 Geldig van 2/6 tem. 15/6/2021. sk Met Dj XTRA

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 12