Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

nn

me

=)

D}

Tip van Laura

>

van ons kookteam

IN

‘Met een salad in a jar stapel je alle

N

ingrediënten van je favoriete slaatje in een

CA

N

bokaal. De ideale lunch on the go! Nog

F

een tip: leg zwaardere ingrediënten in de

>

onderste lagen. Lichtere ingrediënten komen

het best bovenaan. Zo worden ze niet geplet.

>

Op onze website Lekker Koken vind je heel

»

wat ideetjes.”

w

5

a

Pe

à

p,

|

h

N "=

Er

zn

-

dinajar

Fruitige sala

avocado

met zalmen

Maaltijdsalade

Ingrediënten (@ personen)



Schil de pompelmoezen tot op het

P Voor een crunchy toets kan u taco's, wraps

3 Atlantische zalmfilets (diepvries)

vruchtvlees en snij de partjes van tussen de

oftortilachips serveren bij de salade.

150 g avocado (diepwies)

vliezen. Doe dat boven een kom en vang het

D- voeg een laagje tarwegraantjes, quinoa of

1 multicolorsla

sap op. Snij de partjes in kleinere stukjes.

pasta toe tussen stap 4 en 5 voor extra

1 grote of 2 kleine venkels



Verwijder de harde kern uit de venkels en snij

koolhydraten.

de rest in flinterdunne repen van 1 à 5 cm

2 pompelmoezen

1 mango

lang. Voeg het pompelmoessap, peper en

Le Sablou Sauvignon Blanc

1/2 limoen

zout toe.

AO.P. Bergerac

1 rode ui

Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.

150 g feta (blok)

'

Pers de halve limoen.

Troubadour Magma

4 eetl. sesamzaad

Amberkleurige tripel IPA

Bereiding (2omin)

4 eetl. olijfolie

zwarte peper molen)

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met

zout

antiaanbaklaag en bak de zalm 3 à 4 min. aan

alle kanten. Laat afkoelen.

Voorbereiding (ontdooitijd + 15 min)

2 Plet de avocado met het limoensap en kruid

\

met peper en zout.

Laat de zalm en de stukken avocado volledig

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

ontdooien.

3 vul een bokaal met een laagje avocado en ga

Energie

62 kal Vezels

908



Snij de zalm in stukjes van 2 à 3 cm en

verder met de rode ui en de venkelreepjes.

Vetten

#548 Enten 3698

bestrijk met 2 eetl. olifolie. Wentel door het

4 _Vulaan metde pompelmoes en de zalm. Bedek

(waanar) verzadigde vetzuren 120g Zout

118

sesamzaad.

met de mango en verkruimel er de feta over.

Koolhydraten

1948

\

5 Eindig met de multicolorsla.

(waaar) sukers

1598

Snij de rode ui en de multicolorsla fijn.

12

Geldig van 2/6 tem. 15/6/2021.

sk Met Dj XTRA