Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
w
à"
&
a
N;
TE
>
}
NA
A
“N
)
>
PAL
Pr
ib
7
a
a
Te
Ÿ
4
Ki:
A
LS
Bi
ai
N
=
tj
#4
Ge
>
®
N
QE
€
KR
€)
en
es.
Se
#
ei
%
5
un
ne
ar
3
#
slaharten,
Krieltjess
alade met
ayodressing
radijsen m
Maaltijdsalade
Ingrediënten (4 personen)
Afwerking
600 g prinsessenbonen
170 ml Griekse yoghurt
Verdeel de eieren over de salade en werk af met de uiringen. Besprenkel
200 g slaharten
4 eetl. mayonaise
met de dressing.
1 bosje radijzen
1 koffiel. wittewijnazijn
1 plantje platte peterselie
zwarte peper (molen)
Pimp uw salade
1/2 plantje bieslook
zeezout met verse groenten en
Voeg gebakken pancetta, spekblokjes of gerookte ham toe. Ook lekker:
1 rode ui
kruiden (Herbamare)
gerookte zalm met citroensap en dille of tonijn met perzik. Bestrooi de
600 g minikrieltjes
zout
salade eventueel met een notenmengeling.
4 eieren
Pimp uw dressing
Voorbereiding 15 min)
Vervang de azijn door een ander zuur ingrediënt, zoals citroensap. Breng
= Snij de rode ui in fijne ringen.
verder op smaak met mosterd, honing, fijne kruiden en fijngehakte sjalot
-
Snij de uiteinden van de prinsessenbonen.
of ui.
sa
-
Snij de radijzen in fijne plakjes.
Lactosevrije dressing
zt
Snij de platte peterselie en het bieslook fijn.
Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water.
Gebruik een lactosevrije mayonaise (zie verpakking) en vervang de
Griekse yoghurt door een lactosevrije variant.
Bereiding (25 min)
1 Kook de ongeschilde krieltjes 15 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet
Le Sablou Sauvignon Blanc
af en laat afkoelen. Snij in 2 of 4.
AOP. Bergerac
2 Kook intussen de boontjes + 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water.
Martha Sexy Blond
Giet af en spoel onder koud water.
Sterk blond bier
3 Kook de eieren 8 min. in kokend water. Giet af en spoel onder koud
water. Pel en snij in partjes.
Voedingswaarde per pssoon (op bast van de ing diënten)
Energie ATIkaal. Veres 868
4 Maak de dressing: meng de mayonaise, de wittewijnazijn en de verse kruiden
Veten
2498 Eviter
1928
onder de yoghurt. Kruid met peper en zeezout met verse groenten en kruiden.
(waarvan) verzadigde vetzuren 408 Zout
038
5 Meng de krieltjes met de boontjes, de slaharten en de radijzen. Kruid
Kodhydeten
3898
met peper en zeezout.
(waarvan) sues
878
Geldigvan 2/6 tem. 15/6/2021.
sk Met 38 XTRA