Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

w

à"

&

a

N;

TE

>

}

NA

A

“N

)

>

PAL

Pr

ib

7

a

a

Te

Ÿ

4

Ki:

A

LS

Bi

ai

N

=

tj

#4

Ge

>

®

N

QE



KR

€)

en

es.

Se

#

ei

%

5

un

ne

ar

3

#

slaharten,

Krieltjess

alade met

ayodressing

radijsen m

Maaltijdsalade

Ingrediënten (4 personen)

Afwerking

600 g prinsessenbonen

170 ml Griekse yoghurt

Verdeel de eieren over de salade en werk af met de uiringen. Besprenkel

200 g slaharten

4 eetl. mayonaise

met de dressing.

1 bosje radijzen

1 koffiel. wittewijnazijn

1 plantje platte peterselie

zwarte peper (molen)

Pimp uw salade

1/2 plantje bieslook

zeezout met verse groenten en

Voeg gebakken pancetta, spekblokjes of gerookte ham toe. Ook lekker:

1 rode ui

kruiden (Herbamare)

gerookte zalm met citroensap en dille of tonijn met perzik. Bestrooi de

600 g minikrieltjes

zout

salade eventueel met een notenmengeling.

4 eieren

Pimp uw dressing

Voorbereiding 15 min)

Vervang de azijn door een ander zuur ingrediënt, zoals citroensap. Breng

= Snij de rode ui in fijne ringen.

verder op smaak met mosterd, honing, fijne kruiden en fijngehakte sjalot

-

Snij de uiteinden van de prinsessenbonen.

of ui.

sa

-

Snij de radijzen in fijne plakjes.

Lactosevrije dressing

zt

Snij de platte peterselie en het bieslook fijn.

Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water.

Gebruik een lactosevrije mayonaise (zie verpakking) en vervang de

Griekse yoghurt door een lactosevrije variant.

Bereiding (25 min)

1 Kook de ongeschilde krieltjes 15 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet

Le Sablou Sauvignon Blanc

af en laat afkoelen. Snij in 2 of 4.

AOP. Bergerac

2 Kook intussen de boontjes + 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water.

Martha Sexy Blond

Giet af en spoel onder koud water.

Sterk blond bier

3 Kook de eieren 8 min. in kokend water. Giet af en spoel onder koud

water. Pel en snij in partjes.

Voedingswaarde per pssoon (op bast van de ing diënten)

Energie ATIkaal. Veres 868

4 Maak de dressing: meng de mayonaise, de wittewijnazijn en de verse kruiden

Veten

2498 Eviter

1928

onder de yoghurt. Kruid met peper en zeezout met verse groenten en kruiden.

(waarvan) verzadigde vetzuren 408 Zout

038

5 Meng de krieltjes met de boontjes, de slaharten en de radijzen. Kruid

Kodhydeten

3898

met peper en zeezout.

(waarvan) sues

878

Geldigvan 2/6 tem. 15/6/2021.

sk Met 38 XTRA