Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 4

w à" & a N; TE > } NA A “N ) > PAL Pr ib 7 a a Te Ÿ 4 Ki: A LS Bi ai N = tj #4 Ge > ® N QE € KR €) en es. Se # ei % 5 un ne ar 3 # slaharten, Krieltjess alade met ayodressing radijsen m Maaltijdsalade Ingrediënten (4 personen) Afwerking 600 g prinsessenbonen 170 ml Griekse yoghurt Verdeel de eieren over de salade en werk af met de uiringen. Besprenkel 200 g slaharten 4 eetl. mayonaise met de dressing. 1 bosje radijzen 1 koffiel. wittewijnazijn 1 plantje platte peterselie zwarte peper (molen) Pimp uw salade 1/2 plantje bieslook zeezout met verse groenten en Voeg gebakken pancetta, spekblokjes of gerookte ham toe. Ook lekker: 1 rode ui kruiden (Herbamare) gerookte zalm met citroensap en dille of tonijn met perzik. Bestrooi de 600 g minikrieltjes zout salade eventueel met een notenmengeling. 4 eieren Pimp uw dressing Voorbereiding 15 min) Vervang de azijn door een ander zuur ingrediënt, zoals citroensap. Breng = Snij de rode ui in fijne ringen. verder op smaak met mosterd, honing, fijne kruiden en fijngehakte sjalot - Snij de uiteinden van de prinsessenbonen. of ui. sa - Snij de radijzen in fijne plakjes. Lactosevrije dressing zt Snij de platte peterselie en het bieslook fijn. Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water. Gebruik een lactosevrije mayonaise (zie verpakking) en vervang de Griekse yoghurt door een lactosevrije variant. Bereiding (25 min) 1 Kook de ongeschilde krieltjes 15 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet Le Sablou Sauvignon Blanc af en laat afkoelen. Snij in 2 of 4. AOP. Bergerac 2 Kook intussen de boontjes + 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Martha Sexy Blond Giet af en spoel onder koud water. Sterk blond bier 3 Kook de eieren 8 min. in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Pel en snij in partjes. Voedingswaarde per pssoon (op bast van de ing diënten) Energie ATIkaal. Veres 868 4 Maak de dressing: meng de mayonaise, de wittewijnazijn en de verse kruiden Veten 2498 Eviter 1928 onder de yoghurt. Kruid met peper en zeezout met verse groenten en kruiden. (waarvan) verzadigde vetzuren 408 Zout 038 5 Meng de krieltjes met de boontjes, de slaharten en de radijzen. Kruid Kodhydeten 3898 met peper en zeezout. (waarvan) sues 878 Geldigvan 2/6 tem. 15/6/2021. sk Met 38 XTRA

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 4