Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ru
er
ah
sen
“
€
nn 9
=
N
hel
à
+
4
e
”
#
LA
ra
ER;
k
en |
à
là
* À:
BE
sf
e
LE
++
E
De
®
è
4
Æ/
Fa
a
=
BER
1
U
&
3
1d
[27
‘
8
A
b
4
VE
EN
sil
ei
a
R
à
C4
Rt,
a
+
Zj
fe
NC
+
EN
d
Lu
ta
iS
a
Tan.
—
SE
gr
!
fr} 4
sn
N
De
Tomaten”
aspergesalad
tachepesto
met bur
rata en piS
D
ik:
Maaltijdsalade
#
Ingrediënten (a personen)
3 Mi het gepelde teentje knoflook met de grana
350 g kerstomaten in verschillende kleuren
padano, de pistachenoten, 4 eetl. olijfolie, het
300 g tomaten (kumato)
limoensap en 3/4 van het basilicum tot een gladde
pesto. Kruid met peper en zeezout.
Pr
200 g groene-aspergepunten
100 g granaatappelpitten
4 Meng de 2 soorten tomaten met de
1/2 limoen
aspergepunten. Kruid met peper en zeezout en
20 g vers basilicum
voeg 1 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn toe.
1 teentje knoflook
Verdeel er de burrata, de pesto, de rest van het
basilicum en de granaatappelpitjes over. Werk af
150 g burrata (Italiaanse verse kaas)
30 g grana padano (blok)
met grof zeezout en zwarte peper van de molen.
4 sneetjes zonnebrood
30 g pistachenoten
Afwerking
7 eetl olijfolie extra vierge
Bestrooi met de gehakte pistachenoten en
geef er de sneetjes zonnebrood bij (u kan ze
1 eetl. balsamicoazijn
zwarte peper molen)
eventueel roosteren).
grof zeezout (molen)
Koperkleurige
D Voeg gerookte ham toe of vervang de burrata
tomaat met sappiger
Voorbereiding (io min)
door mozzarella of feta. Ook lekker met
en zoeter vruchtvlees
Snij de kumato-tomaten in partjes.
pasta!
dan de klassieke
Halveer de kerstomaten.
tomaat. Lekker
Pers de halve limoen.
Château Petit Roubié
in mediterrane
Hak enkele pistachenoten grof voor de
A.O.P. Picpoul de Pinet
afwerking.
gerechten.
Snij het harde uiteinde van de groene-
LeFort
Sterk donker bier
aspergepunten.
ee D
Bereiding (20 min)
ii
1 Meng de aspergepunten met 2 eetl. olijfolie,
Voedingswaarde per pssoon (op bast van de ingeënt)
Tomaten kumato
peper en zeezout.
Energie 490kcal Vezeis. 198
300
aßze/kg
Veten
3558 Eviter
1368
2 Bak de aspergepunten 3 à 4 min. aan alle kanten
(waarvan) verzadigde vetzuren 107g Zout
078
Herkomst: België.
in een hete grillpan. Laat afkoelen en snij in stukken
Kodhydeten
2508
van 3 à 4 cm.
(waarvan) suites
148
1,39:
x Met DS xTRA.
ro