Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ru

er

ah

sen





nn 9

=

N

hel

à

+

4

e



#

LA

ra

ER;

k

en |

à



* À:

BE

sf

e

LE

++

E

De

®

è

4

Æ/

Fa

a

=

BER

1

U

&

3

1d

[27



8

A

b

4

VE

EN

sil

ei

a

R

à

C4

Rt,

a

+

Zj

fe

NC

+

EN

d

Lu

ta

iS

a

Tan.



SE

gr

!

fr} 4

sn

N

De

Tomaten”

aspergesalad

tachepesto

met bur

rata en piS

D

ik:

Maaltijdsalade

#

Ingrediënten (a personen)

3 Mi het gepelde teentje knoflook met de grana

350 g kerstomaten in verschillende kleuren

padano, de pistachenoten, 4 eetl. olijfolie, het

300 g tomaten (kumato)

limoensap en 3/4 van het basilicum tot een gladde

pesto. Kruid met peper en zeezout.

Pr

200 g groene-aspergepunten

100 g granaatappelpitten

4 Meng de 2 soorten tomaten met de

1/2 limoen

aspergepunten. Kruid met peper en zeezout en

20 g vers basilicum

voeg 1 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn toe.

1 teentje knoflook

Verdeel er de burrata, de pesto, de rest van het

basilicum en de granaatappelpitjes over. Werk af

150 g burrata (Italiaanse verse kaas)

30 g grana padano (blok)

met grof zeezout en zwarte peper van de molen.

4 sneetjes zonnebrood

30 g pistachenoten

Afwerking

7 eetl olijfolie extra vierge

Bestrooi met de gehakte pistachenoten en

geef er de sneetjes zonnebrood bij (u kan ze

1 eetl. balsamicoazijn

zwarte peper molen)

eventueel roosteren).

grof zeezout (molen)

Koperkleurige

D Voeg gerookte ham toe of vervang de burrata

tomaat met sappiger

Voorbereiding (io min)

door mozzarella of feta. Ook lekker met

en zoeter vruchtvlees

Snij de kumato-tomaten in partjes.

pasta!

dan de klassieke

Halveer de kerstomaten.

tomaat. Lekker

Pers de halve limoen.

Château Petit Roubié

in mediterrane

Hak enkele pistachenoten grof voor de

A.O.P. Picpoul de Pinet

afwerking.

gerechten.

Snij het harde uiteinde van de groene-

LeFort

Sterk donker bier

aspergepunten.

ee D

Bereiding (20 min)

ii

1 Meng de aspergepunten met 2 eetl. olijfolie,

Voedingswaarde per pssoon (op bast van de ingeënt)

Tomaten kumato

peper en zeezout.

Energie 490kcal Vezeis. 198

300

aßze/kg

Veten

3558 Eviter

1368

2 Bak de aspergepunten 3 à 4 min. aan alle kanten

(waarvan) verzadigde vetzuren 107g Zout

078

Herkomst: België.

in een hete grillpan. Laat afkoelen en snij in stukken

Kodhydeten

2508

van 3 à 4 cm.

(waarvan) suites

148

1,39:

x Met DS xTRA.

ro