Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 10 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 10

ru er ah sen “ € nn 9 = N hel à + 4 e ” # LA ra ER; k en | à là * À: BE sf e LE ++ E De ® è 4 Æ/ Fa a = BER 1 U & 3 1d [27 ‘ 8 A b 4 VE EN sil ei a R à C4 Rt, a + Zj fe NC + EN d Lu ta iS a Tan. — SE gr ! fr} 4 sn N De Tomaten” aspergesalad tachepesto met bur rata en piS D ik: Maaltijdsalade # Ingrediënten (a personen) 3 Mi het gepelde teentje knoflook met de grana 350 g kerstomaten in verschillende kleuren padano, de pistachenoten, 4 eetl. olijfolie, het 300 g tomaten (kumato) limoensap en 3/4 van het basilicum tot een gladde pesto. Kruid met peper en zeezout. Pr 200 g groene-aspergepunten 100 g granaatappelpitten 4 Meng de 2 soorten tomaten met de 1/2 limoen aspergepunten. Kruid met peper en zeezout en 20 g vers basilicum voeg 1 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn toe. 1 teentje knoflook Verdeel er de burrata, de pesto, de rest van het basilicum en de granaatappelpitjes over. Werk af 150 g burrata (Italiaanse verse kaas) 30 g grana padano (blok) met grof zeezout en zwarte peper van de molen. 4 sneetjes zonnebrood 30 g pistachenoten Afwerking 7 eetl olijfolie extra vierge Bestrooi met de gehakte pistachenoten en geef er de sneetjes zonnebrood bij (u kan ze 1 eetl. balsamicoazijn zwarte peper molen) eventueel roosteren). grof zeezout (molen) Koperkleurige D Voeg gerookte ham toe of vervang de burrata tomaat met sappiger Voorbereiding (io min) door mozzarella of feta. Ook lekker met en zoeter vruchtvlees Snij de kumato-tomaten in partjes. pasta! dan de klassieke Halveer de kerstomaten. tomaat. Lekker Pers de halve limoen. Château Petit Roubié in mediterrane Hak enkele pistachenoten grof voor de A.O.P. Picpoul de Pinet afwerking. gerechten. Snij het harde uiteinde van de groene- LeFort Sterk donker bier aspergepunten. ee D Bereiding (20 min) ii 1 Meng de aspergepunten met 2 eetl. olijfolie, Voedingswaarde per pssoon (op bast van de ingeënt) Tomaten kumato peper en zeezout. Energie 490kcal Vezeis. 198 300 aßze/kg Veten 3558 Eviter 1368 2 Bak de aspergepunten 3 à 4 min. aan alle kanten (waarvan) verzadigde vetzuren 107g Zout 078 Herkomst: België. in een hete grillpan. Laat afkoelen en snij in stukken Kodhydeten 2508 van 3 à 4 cm. (waarvan) suites 148 1,39: x Met DS xTRA. ro

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 10