Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

f

az:

ze

or

d

„En

A4

£

à

(je

FE

=

Er

Be

Le

Lekker

Koken

ë

à,

EN

pt

PAR,

F4 yideorecel

Ee

5

Ee

>

à

5

RE

u

En

Li

Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje

art

op colruyt.be/lekkerkoken

AE ES

Ds:

Mexicaan

Hoofdgerecht

(@ personen)

(20 min. + 15 min. in de oven)

Zet de wraptaart 15 min. in de voorverwarmde

400

500

oven. Zet eventueel de laatste min. de grillfunctie

El

passata

Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en

aan.

(Giepures)

ggeorkereepjes

(geze

ie tomaten)

stoof de ui en het knoflook 2 à 3 min. Voeg de

500 g Kippengehakt

400 g tomatenstukjes

paprikareepjes en de courgette toe en stoof nog

(beenhouwerij)

ik)

5 à 8 min. Doe er de tomatenstukjes, de passata,

Maak de saus een dag op voorhand, zo hoeft

1 courgette

400 g rode

1 rode ui

kidneybonen (blik)

de maïs en de bonen bij en kruid met peper en

u de dag zelf alleen de taart samen te stellen.

zout. Laat 4 à 5 min. sudderen.

1 teentje knoflook

150 g mais il)

Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak

50 g geraspte cheddar

3 eet olifolie

Le Champ des Murailles 'La Petite Muraille’

2 dl zure room

1 zakje Mexicaanse chili

het gehakt 5 à 8 min. goudbruin. Maak los met een

A.O.P. Corbières

(ruidenmi)

vork. Voeg de Mexicaanse chill toe en kruid met

6 wraps

peper en zout

peper en zout. Voeg het gehakt toe aan de groenten.

Estaminet Refined Lager

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Pilsbier

(ontdooitig + 10 min)

Leg een vel bakpapier in een ronde ovenschaal

a

Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien.

of een springvorm, zodat het een kuipje vormt. Leg

Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 am.

er een wrap in. Besmeer met een dun laagje zure

\

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Snipper de rode ui en het knoflook fijn.

room en verdeel er 1/5 van het gehaktmengsel

Spoel de maïs en de bonen onder koud water

over. Leg er een wrap op, besmeer opnieuw

Energie Sokal Veels 15g

en laat uitlekken.

met de zure room en verdeel er 1/5 van het

Vetten

3968 Ellen 4738

gehaktmengsel over. Herhaal nog 3 keer. Eindig

(waarvan) verzadigdevetruren 1448 Zout

368

Kooïydrten

388

met een wrap. Besmeer met de rest van de zure

(waarvan) suikers

2588

room en bestrooi met de geraspte cheddar.

Geldig van 25/8 tem. 7/9/2021.

sk Met Dj XTRA

Ons vakmanschap drink je met verstand.