Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Colruyt Folder 25.08.2021

Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 4

capellini | enco MAA car bonara ) = Hoofdgerecht Ingrediänten (personen) fj ll a dl hi wil } 200 g gerookte 1 teentje knoflook | NI spekblokjes 4 eieren In N 600 g 100 g geraspte N if Gersmä courgettesierten rmezaan fl À 200 g champignonmix hir) ! met kruiden 1,5 dl extra lichte room à Gœvc) = 100 g rucola 150 g capellini ik 1 plantje platte 30 g geroosterde peterselie pijnboompitten / 1 bosje lente-uitjes ij | per en zout Hi 1 sjalot ii N Voorbereiding (10 min) ' Snipper de sjalot en het knoflook fijn. a IE - Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes (hou het groen apart voor de afwerking). A I 4 er Snipper de peterselie fijn (hou wat apart voor Li de afwerking). ' Scheid het eiwit van het eigeel. Klop de eigelen los met de geraspte parmezaan en de room. = = Kruid met peper en zout. CA Bereiding (15 min) EN 1 Kook de capellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. > 2 Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak de spekblokjes 2 à 5 min, Voeg > WA + 4 de sjalot, het knoflook, het wit van de lente-uitjes en $ Pi) de champignons toe en bak nog 5 à 8 min. is ey 1 3 Voeg de courgette toe en laat nog 2 à 3 min. opwarmen. Pi 4 Haal de pan van het vuur en meng er de pasta, het eimengsel en de peterselie onder. Laat al rn roerend opwarmen (de eieren mogen niet stollen). [> 4 En Kruid met peper en zout. FI Afwerking Werk af met de rest van de peterselie, het groen van de lente-uitjes en de pijnboompitten. Serveer met de rucola. + De Liever veggie? Laat de spekblokjes weg en werk af met extra zaden en pitten. DP Vries de eiwitten in, zo kan u ze op een later moment gebruiken. Om meringuekoekjes te maken, bv. Vino Nobile di Montepulciano D.0.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië Ed Postel Dubbel Donker abdijbier Mix champignons met kruiden € 200 g (_Versmarkt Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) = 5 > 12A5€/kg Energie 598kcal Vezels 428 Ce Vetten 2058 Ellen Hag > (waarvan) verzadigde 1238 Zout 218 27 ge (ana) rail vn 4198 GE 24 (daarvan) suikers 188 2 % Boni Selection Boni Selection à & gemarineerde scampi's gerookte snippers van Jumbo Atlantische zalm N 7 +250g 1508 Rauw, gepeld en ontdarmd. Gekweekte vis. x In een marinade van tuinkruiden Herkomst Noorwegen/ ah en knoflook. Gekweekte Schotland/lerland. Boni Selection N scampi's. Herkomst: Vietnam. Versmarkt pijnboompitten asc Versmarkt 2 4645 €/kg = 2167 €/kg Geroosterd. À 9,29: 22,95 en; 3,23€ x Met DS xTRA. Ons vakmanschap drink je met verstand. El ennen maen

Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 4