Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

capellini

|

enco

MAA car

bonara

)

=

Hoofdgerecht

Ingrediänten (personen)

fj

ll

a

dl

hi

wil

}

200 g gerookte

1 teentje knoflook

|

NI

spekblokjes

4 eieren

In

N

600 g

100 g geraspte

N

if

Gersmä

courgettesierten

rmezaan

fl

À

200 g champignonmix

hir)

!

met kruiden

1,5 dl extra lichte room

à

Gœvc)

=

100 g rucola

150 g capellini

ik

1 plantje platte

30 g geroosterde

peterselie

pijnboompitten

/

1 bosje lente-uitjes

ij

|

per en zout

Hi

1 sjalot

ii

N

Voorbereiding (10 min)

'

Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

a

IE

-

Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes (hou

het groen apart voor de afwerking).

A

I

4

er

Snipper de peterselie fijn (hou wat apart voor

Li

de afwerking).

'

Scheid het eiwit van het eigeel. Klop de eigelen

los met de geraspte parmezaan en de room.

=

=

Kruid met peper en zout.

CA

Bereiding (15 min)

EN

1 Kook de capellini gaar in lichtgezouten water

(kooktijd: zie verpakking). Giet af.

>

2 Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag,

zonder vetstof. Bak de spekblokjes 2 à 5 min, Voeg

> WA

+

4

de sjalot, het knoflook, het wit van de lente-uitjes en

$

Pi)

de champignons toe en bak nog 5 à 8 min.

is

ey

1

3 Voeg de courgette toe en laat nog 2 à 3 min.

opwarmen.

Pi

4 Haal de pan van het vuur en meng er de pasta,

het eimengsel en de peterselie onder. Laat al

rn

roerend opwarmen (de eieren mogen niet stollen).

[> 4

En

Kruid met peper en zout.

FI

Afwerking

Werk af met de rest van de peterselie, het groen

van de lente-uitjes en de pijnboompitten. Serveer

met de rucola.

+

De Liever veggie? Laat de spekblokjes weg en werk

af met extra zaden en pitten.

DP Vries de eiwitten in, zo kan u ze op een later

moment gebruiken. Om meringuekoekjes te

maken, bv.

Vino Nobile di Montepulciano D.0.C.G.

Loggia delle Sassaie

Toscana - Italië

Ed

Postel Dubbel

Donker abdijbier

Mix champignons met kruiden



200 g

(_Versmarkt

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

=

5

>

12A5€/kg

Energie 598kcal Vezels 428

Ce

Vetten

2058 Ellen Hag

>

(waarvan) verzadigde 1238 Zout

218

27

ge

(ana) rail vn

4198

GE

24

(daarvan) suikers

188

2

%

Boni Selection

Boni Selection

à

&

gemarineerde scampi's

gerookte snippers van

Jumbo

Atlantische zalm

N

7

+250g

1508

Rauw, gepeld en ontdarmd.

Gekweekte vis.

x

In een marinade van tuinkruiden

Herkomst Noorwegen/

ah

en knoflook. Gekweekte

Schotland/lerland.

Boni Selection

N

scampi's. Herkomst: Vietnam.

Versmarkt

pijnboompitten

asc

Versmarkt

2

4645 €/kg

=

2167 €/kg

Geroosterd.

À

9,29:

22,95 en;

3,23€

x Met DS xTRA.

Ons vakmanschap drink je met verstand.

El ennen maen