Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
capellini
|
enco
MAA car
bonara
)
=
Hoofdgerecht
Ingrediänten (personen)
fj
ll
a
dl
hi
wil
}
200 g gerookte
1 teentje knoflook
|
NI
spekblokjes
4 eieren
In
N
600 g
100 g geraspte
N
if
Gersmä
courgettesierten
rmezaan
fl
À
200 g champignonmix
hir)
!
met kruiden
1,5 dl extra lichte room
à
Gœvc)
=
100 g rucola
150 g capellini
ik
1 plantje platte
30 g geroosterde
peterselie
pijnboompitten
/
1 bosje lente-uitjes
ij
|
per en zout
Hi
1 sjalot
ii
N
Voorbereiding (10 min)
'
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
a
IE
-
Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes (hou
het groen apart voor de afwerking).
A
I
4
er
Snipper de peterselie fijn (hou wat apart voor
Li
de afwerking).
'
Scheid het eiwit van het eigeel. Klop de eigelen
los met de geraspte parmezaan en de room.
=
=
Kruid met peper en zout.
CA
Bereiding (15 min)
EN
1 Kook de capellini gaar in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
>
2 Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag,
zonder vetstof. Bak de spekblokjes 2 à 5 min, Voeg
> WA
+
4
de sjalot, het knoflook, het wit van de lente-uitjes en
$
Pi)
de champignons toe en bak nog 5 à 8 min.
is
ey
1
3 Voeg de courgette toe en laat nog 2 à 3 min.
opwarmen.
Pi
4 Haal de pan van het vuur en meng er de pasta,
het eimengsel en de peterselie onder. Laat al
rn
roerend opwarmen (de eieren mogen niet stollen).
[> 4
En
Kruid met peper en zout.
FI
Afwerking
Werk af met de rest van de peterselie, het groen
van de lente-uitjes en de pijnboompitten. Serveer
met de rucola.
+
De Liever veggie? Laat de spekblokjes weg en werk
af met extra zaden en pitten.
DP Vries de eiwitten in, zo kan u ze op een later
moment gebruiken. Om meringuekoekjes te
maken, bv.
Vino Nobile di Montepulciano D.0.C.G.
Loggia delle Sassaie
Toscana - Italië
Ed
Postel Dubbel
Donker abdijbier
Mix champignons met kruiden
€
200 g
(_Versmarkt
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
=
5
>
12A5€/kg
Energie 598kcal Vezels 428
Ce
Vetten
2058 Ellen Hag
>
(waarvan) verzadigde 1238 Zout
218
27
ge
(ana) rail vn
4198
GE
24
(daarvan) suikers
188
2
%
Boni Selection
Boni Selection
à
&
gemarineerde scampi's
gerookte snippers van
Jumbo
Atlantische zalm
N
7
+250g
1508
Rauw, gepeld en ontdarmd.
Gekweekte vis.
x
In een marinade van tuinkruiden
Herkomst Noorwegen/
ah
en knoflook. Gekweekte
Schotland/lerland.
Boni Selection
N
scampi's. Herkomst: Vietnam.
Versmarkt
pijnboompitten
asc
Versmarkt
2
4645 €/kg
=
2167 €/kg
Geroosterd.
À
9,29:
22,95 en;
3,23€
x Met DS xTRA.
Ons vakmanschap drink je met verstand.
El ennen maen