Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kl

EJ

Ft

el

+

I

er

L

+

#

Ingrediënten (4 personen)

1 courgette

480 g tonijn in

+

1 gele paprika

olijfolie (bi)

150 g kerstomaten

400 g tomatenstukjes

1 plantje oregano

(bit)

1 sjalot

60

kerntomatenpessata

1 teentje knoflook

‘bokaal

75 g olijvenmix met

kruiden versmarkt)

: eetl. olijfolie

100 g feta (blok)

1 eetl. Provencaalse

kruiden

400 g linguine

peper en zout

se

Se;

Voorbereiding (15 min)

|

- Snij de ongeschilde courgette in blokjes

van 1 cm.

Snipper de sjalot en het knoflook fijn

\

Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de

paprika en snij de rest in blokjes van 1 cm.

F

Hak de oregano grof (hou enkele blaadjes

EN

ë

apart voor de afwerking).

Verkruimel de feta.

Tg

2

Breek de pasta doormidden.

Bereiding (10 min + 15 min.sudderen)

2

1 Verhit de olijfolie in een kookpot (met dikke

bodem) en stoof de sjalot en het knoflook

2 min. glazig. Voeg de courgette en de paprika

toe en laat 5 min. stoven.

LI

C4

3

à)

2 Voeg de linguine, de tomatenstukjes, de



kerstomatenpassata en 5 dl water toe. Doe

er de kerstomaten en de oregano bij en breng

ic

®

>

aan de kook. Laat 10 à 15 min. sudderen.

Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.

Er

rs

3 Meng de uitgelekte tonijn en de olijven

»

>

onder de saus en laat kort opwarmen.

en,

/

x

>

Afwerking

VA

a}

Schep de pasta in de borden en bestrooi

met de feta. Werk af met de rest van de

ag

oregano.

D Zoekt u een veggievariant? Laat de tonijn

weg en voeg wat extra olijven en feta toe.

Of meng er gebakken falafels onder.

Haut-Poitou AOP. 'Koää'

Sauvignon Blanc

Lefort Tripel

Sterk blond bier

a

ÉTA

IG

D)

EL

rn

en

Vr

1,15:

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

à |

esse

Energie @2kal Vezels 188

>

À

Vetten

T86g Ewilten 248

3

(vaarvan) verzadigde vetzuren

61g Zout

248

Des |

alen

788

(waarvan) sukers

1218

Verginis

echte Griekse fetakaas

Polpa tomatenblokjes

van Kastoria B.O.B.

1445 efkg

400g

-15 %"

200 g

vanaf 6 blikken

C Versmarkt

Casarecce kikkererwten

2508

Pa

Dr

=

3,56:

Barilla

Rio Mare

(aan e/ke)

D

alle pasta's

alle tonijn of Insalatissime

Collezione Linguine

>)

u

500g

pois chiches

1,77 casenr

ata,

33,54 40”

-20 %*

op 3 verpakkingen

onno alrOlio di Ol

9

/

opa blikken

%

Le

-

onmalr OH diOHna

4

-

=

E

5

+

EA

veen

Tonijn in olijfolie

Tonijn in olijfolie

-40 %*

1608

-25 %*

=

En

a verpakkingen

5,25 e onser)

vanaf 3 blikken

4,02 ess ono)

Omdat weatidre

zijn dan in deze ol

ie

r.

en op de pen en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

en

zen in uwColruyt-winkel nög lager

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

Eine

de

dt EDR D mal

u geen kansen.

laagste prijzen Eu