Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kl
EJ
Ft
el
+
I
er
L
+
#
Ingrediënten (4 personen)
1 courgette
480 g tonijn in
+
1 gele paprika
olijfolie (bi)
150 g kerstomaten
400 g tomatenstukjes
1 plantje oregano
(bit)
1 sjalot
60
kerntomatenpessata
1 teentje knoflook
‘bokaal
75 g olijvenmix met
kruiden versmarkt)
: eetl. olijfolie
100 g feta (blok)
1 eetl. Provencaalse
kruiden
400 g linguine
peper en zout
se
Se;
Voorbereiding (15 min)
|
- Snij de ongeschilde courgette in blokjes
van 1 cm.
Snipper de sjalot en het knoflook fijn
\
Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de
paprika en snij de rest in blokjes van 1 cm.
F
Hak de oregano grof (hou enkele blaadjes
EN
ë
apart voor de afwerking).
Verkruimel de feta.
Tg
2
Breek de pasta doormidden.
Bereiding (10 min + 15 min.sudderen)
2
1 Verhit de olijfolie in een kookpot (met dikke
bodem) en stoof de sjalot en het knoflook
2 min. glazig. Voeg de courgette en de paprika
toe en laat 5 min. stoven.
LI
C4
3
à)
2 Voeg de linguine, de tomatenstukjes, de
€
kerstomatenpassata en 5 dl water toe. Doe
er de kerstomaten en de oregano bij en breng
ic
®
>
aan de kook. Laat 10 à 15 min. sudderen.
Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
Er
rs
3 Meng de uitgelekte tonijn en de olijven
»
>
onder de saus en laat kort opwarmen.
en,
/
x
>
Afwerking
VA
a}
Schep de pasta in de borden en bestrooi
met de feta. Werk af met de rest van de
ag
oregano.
D Zoekt u een veggievariant? Laat de tonijn
weg en voeg wat extra olijven en feta toe.
Of meng er gebakken falafels onder.
Haut-Poitou AOP. 'Koää'
Sauvignon Blanc
Lefort Tripel
Sterk blond bier
a
ÉTA
IG
D)
EL
rn
en
Vr
1,15:
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
à |
esse
Energie @2kal Vezels 188
>
À
Vetten
T86g Ewilten 248
3
(vaarvan) verzadigde vetzuren
61g Zout
248
Des |
alen
788
(waarvan) sukers
1218
Verginis
echte Griekse fetakaas
Polpa tomatenblokjes
van Kastoria B.O.B.
1445 efkg
400g
-15 %"
200 g
vanaf 6 blikken
C Versmarkt
Casarecce kikkererwten
2508
Pa
Dr
=
3,56:
Barilla
Rio Mare
(aan e/ke)
D
alle pasta's
alle tonijn of Insalatissime
Collezione Linguine
>)
u
500g
pois chiches
1,77 casenr
ata,
33,54 40”
-20 %*
op 3 verpakkingen
onno alrOlio di Ol
9
/
opa blikken
%
Le
-
onmalr OH diOHna
4
-
=
E
5
+
EA
veen
Tonijn in olijfolie
Tonijn in olijfolie
-40 %*
1608
-25 %*
=
En
a verpakkingen
5,25 e onser)
vanaf 3 blikken
4,02 ess ono)
Omdat weatidre
zijn dan in deze ol
ie
r.
en op de pen en promis in de andere
De kort
vertoon van uw Xa
en
zen in uwColruyt-winkel nög lager
ze prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via
Eine
de
dt EDR D mal
u geen kansen.
laagste prijzen Eu