Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Colruyt Folder 25.08.2021

Hier is pagina 5 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5

kl EJ Ft el + I er L + # Ingrediënten (4 personen) 1 courgette 480 g tonijn in + 1 gele paprika olijfolie (bi) 150 g kerstomaten 400 g tomatenstukjes 1 plantje oregano (bit) 1 sjalot 60 kerntomatenpessata 1 teentje knoflook ‘bokaal 75 g olijvenmix met kruiden versmarkt) : eetl. olijfolie 100 g feta (blok) 1 eetl. Provencaalse kruiden 400 g linguine peper en zout se Se; Voorbereiding (15 min) | - Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm. Snipper de sjalot en het knoflook fijn \ Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in blokjes van 1 cm. F Hak de oregano grof (hou enkele blaadjes EN ë apart voor de afwerking). Verkruimel de feta. Tg 2 Breek de pasta doormidden. Bereiding (10 min + 15 min.sudderen) 2 1 Verhit de olijfolie in een kookpot (met dikke bodem) en stoof de sjalot en het knoflook 2 min. glazig. Voeg de courgette en de paprika toe en laat 5 min. stoven. LI C4 3 à) 2 Voeg de linguine, de tomatenstukjes, de € kerstomatenpassata en 5 dl water toe. Doe er de kerstomaten en de oregano bij en breng ic ® > aan de kook. Laat 10 à 15 min. sudderen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout. Er rs 3 Meng de uitgelekte tonijn en de olijven » > onder de saus en laat kort opwarmen. en, / x > Afwerking VA a} Schep de pasta in de borden en bestrooi met de feta. Werk af met de rest van de ag oregano. D Zoekt u een veggievariant? Laat de tonijn weg en voeg wat extra olijven en feta toe. Of meng er gebakken falafels onder. Haut-Poitou AOP. 'Koää' Sauvignon Blanc Lefort Tripel Sterk blond bier a ÉTA IG D) EL rn en Vr 1,15: Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) à | esse Energie @2kal Vezels 188 > À Vetten T86g Ewilten 248 3 (vaarvan) verzadigde vetzuren 61g Zout 248 Des | alen 788 (waarvan) sukers 1218 Verginis echte Griekse fetakaas Polpa tomatenblokjes van Kastoria B.O.B. 1445 efkg 400g -15 %" 200 g vanaf 6 blikken C Versmarkt Casarecce kikkererwten 2508 Pa Dr = 3,56: Barilla Rio Mare (aan e/ke) D alle pasta's alle tonijn of Insalatissime Collezione Linguine >) u 500g pois chiches 1,77 casenr ata, 33,54 40” -20 %* op 3 verpakkingen onno alrOlio di Ol 9 / opa blikken % Le - onmalr OH diOHna 4 - = E 5 + EA veen Tonijn in olijfolie Tonijn in olijfolie -40 %* 1608 -25 %* = En a verpakkingen 5,25 e onser) vanaf 3 blikken 4,02 ess ono) Omdat weatidre zijn dan in deze ol ie r. en op de pen en promis in de andere De kort vertoon van uw Xa en zen in uwColruyt-winkel nög lager ze prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via Eine de dt EDR D mal u geen kansen. laagste prijzen Eu

Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5