Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.

Hier is pagina 9 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 9
Wi fée, Fa nnen Jee zer >, 7 ba, 4227 Boni Selection Pean) ht vr aardappelschijfjes sd 1% 5008 N: - 100 % gaar. Er EES (Versmarkt Fet En En > ge Der En K # in dl 198 kg ZA 3 AE J a F; B A p. Er = va u % as Boni Selection Pr er bladerdeeg 2,57€/kg pe a 230g Mas (Versmarkt) Versmarkt _) > Ya has zr zi eier Ki: Honing 700 g Vioebare honing “#7 € 450g =" F1 a0 Ed) 4,44: E87 ek) van het kookteam en ER £ a Hoofdgerecht een vork. Bedek met een tweede vel bakpapier en Ingrediënten (@ personen) verdeel er bakparels of droge bonen over. Zet 10 min. 200 g gerookte spekblokjes in de voorverwarmde oven (blind bakken). Haal uit de oven en zet opzij. Meli 500 g witloof honing 700 g of vloeibaar 450 g 250 g slamix'Mesclun' 2 Verhit intussen een grote kookpot en bak de bi 2 rode uien spekblokjes goudbruin zonder vetstof. Haal uit de of honingkoek 2 x 10 sneetjes 500 g voorgekookte aardappelschiffes (versmark) kookpot en laat uitlekken op keukenpapier. 400 g 3 Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak de ids 100 g reblochon 41 3 eieren reepjes ui samen met het witloof 4 à 5 min. Voeg -15 %* 25 %* 1 rol bladerdeeg de honing, het snuifje tijm, peper en zout toe en roer vanaf 1 verpakking vanaf 2 dl extra lichte room wvo) goed. Schep alles in een vergiet en laat uitlekken. 2 verpakkingen | 40 g kazspoeder 4 Verdeel de spekblokjes, het gestoofde witloof en 30 g walnootpitten de aardappelschifies over het bladerdeeg. Giet er 34 1 koffiel. vloeibare honing de eiermengeling over. Werk af met de uiringen en bestrooi met de walnootpitten. Schik er de stukjes 1 eeti. olifolie 1 snuifje tijm (gedroogd) reblochon bovenop. ed peper en zout 5 Zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde oven. Kleurt re de bovenkant te bruin, bedek de quiche dan met ur 1 Voorbereiding (10 min) aluminiumfolie. 7 Hak de walnootpitten grof. Snij 1 rode ui in fijne repen en de andere rode ui in Afwerking dunne ringen. Serveer samen met de slamix. 2 Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper hes fijn. Réserve des Lauriers Snij de reblochon in fijne plakjes. A.O.P. Saint-Mont AR Klop de eieren samen met de room en het Hopus Florette A kaaspoeder los. | Sterk blond bier Verwarm de oven voor op 180 °C. Mesclun Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) 175 Bereiding (20 min. + 50 min in de over) Energie 873kcl Vezek 678 15,37 €Jkg Vetten 258 Ewilten 3538 Jonge bladsla, rucola 1 Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een (waarvan) verzadigde vetzuren 2148 Zout 268 en kervel taartvorm (@ + 24 cm). Prik er een paar keer in met Koohydrten ET Versmarkt ) (waarvan) suikers 1048 aan er wees zur m _ sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 9