Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wi

fée,

Fa

nnen

Jee

zer

>,

7

ba,

4227

Boni Selection

Pean)

ht

vr

aardappelschijfjes

sd

1%

5008

N:

-

100 % gaar.

Er

EES

(Versmarkt

Fet

En

En

>

ge

Der

En

K

#

in

dl

198 kg

ZA

3

AE

J

a

F;

B

A

p.

Er

=

va

u

%

as

Boni Selection

Pr

er

bladerdeeg

2,57€/kg

pe

a

230g

Mas

(Versmarkt)

Versmarkt _)

>

Ya

has

zr

zi

eier

Ki:

Honing 700 g

Vioebare honing

“#7



450g

="

F1

a0 Ed)

4,44:

E87 ek)

van het kookteam

en

ER £

a

Hoofdgerecht

een vork. Bedek met een tweede vel bakpapier en

Ingrediënten (@ personen)

verdeel er bakparels of droge bonen over. Zet 10 min.

200 g gerookte spekblokjes

in de voorverwarmde oven (blind bakken). Haal uit de

oven en zet opzij.

Meli

500 g witloof

honing 700 g of vloeibaar 450 g

250 g slamix'Mesclun'

2 Verhit intussen een grote kookpot en bak de

bi

2 rode uien

spekblokjes goudbruin zonder vetstof. Haal uit de

of honingkoek 2 x 10 sneetjes

500 g voorgekookte aardappelschiffes (versmark)

kookpot en laat uitlekken op keukenpapier.

400 g

3 Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak de

ids

100 g reblochon

41

3 eieren

reepjes ui samen met het witloof 4 à 5 min. Voeg

-15 %*

25 %*

1 rol bladerdeeg

de honing, het snuifje tijm, peper en zout toe en roer

vanaf 1 verpakking

vanaf

2 dl extra lichte room wvo)

goed. Schep alles in een vergiet en laat uitlekken.

2 verpakkingen

|

40 g kazspoeder

4 Verdeel de spekblokjes, het gestoofde witloof en

30 g walnootpitten

de aardappelschifies over het bladerdeeg. Giet er

34

1 koffiel. vloeibare honing

de eiermengeling over. Werk af met de uiringen en

bestrooi met de walnootpitten. Schik er de stukjes

1 eeti. olifolie

1 snuifje tijm (gedroogd)

reblochon bovenop.

ed

peper en zout

5 Zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde oven. Kleurt

re

de bovenkant te bruin, bedek de quiche dan met

ur

1

Voorbereiding (10 min)

aluminiumfolie.

7

Hak de walnootpitten grof.

Snij 1 rode ui in fijne repen en de andere rode ui in

Afwerking

dunne ringen.

Serveer samen met de slamix.

2

Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper

hes

fijn.

Réserve des Lauriers

Snij de reblochon in fijne plakjes.

A.O.P. Saint-Mont

AR

Klop de eieren samen met de room en het

Hopus

Florette

A

kaaspoeder los.

| Sterk blond bier

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Mesclun

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

175

Bereiding (20 min. + 50 min in de over)

Energie

873kcl Vezek

678

15,37 €Jkg

Vetten

258 Ewilten

3538

Jonge bladsla, rucola

1 Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een

(waarvan) verzadigde vetzuren 2148 Zout

268

en kervel

taartvorm (@ + 24 cm). Prik er een paar keer in met

Koohydrten

ET

Versmarkt

)

(waarvan) suikers

1048

aan

er

wees

zur

m

_

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.