Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Wi
fée,
Fa
nnen
Jee
zer
>,
7
ba,
4227
Boni Selection
Pean)
ht
vr
aardappelschijfjes
sd
1%
5008
N:
-
100 % gaar.
Er
EES
(Versmarkt
Fet
En
En
>
ge
Der
En
K
#
in
dl
198 kg
ZA
3
AE
J
a
F;
B
A
p.
Er
=
va
u
%
as
Boni Selection
Pr
er
bladerdeeg
2,57€/kg
pe
a
230g
Mas
(Versmarkt)
Versmarkt _)
>
Ya
has
zr
zi
eier
Ki:
Honing 700 g
Vioebare honing
“#7
€
450g
="
F1
a0 Ed)
4,44:
E87 ek)
van het kookteam
en
ER £
a
Hoofdgerecht
een vork. Bedek met een tweede vel bakpapier en
Ingrediënten (@ personen)
verdeel er bakparels of droge bonen over. Zet 10 min.
200 g gerookte spekblokjes
in de voorverwarmde oven (blind bakken). Haal uit de
oven en zet opzij.
Meli
500 g witloof
honing 700 g of vloeibaar 450 g
250 g slamix'Mesclun'
2 Verhit intussen een grote kookpot en bak de
bi
2 rode uien
spekblokjes goudbruin zonder vetstof. Haal uit de
of honingkoek 2 x 10 sneetjes
500 g voorgekookte aardappelschiffes (versmark)
kookpot en laat uitlekken op keukenpapier.
400 g
3 Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak de
ids
100 g reblochon
41
3 eieren
reepjes ui samen met het witloof 4 à 5 min. Voeg
-15 %*
25 %*
1 rol bladerdeeg
de honing, het snuifje tijm, peper en zout toe en roer
vanaf 1 verpakking
vanaf
2 dl extra lichte room wvo)
goed. Schep alles in een vergiet en laat uitlekken.
2 verpakkingen
|
40 g kazspoeder
4 Verdeel de spekblokjes, het gestoofde witloof en
30 g walnootpitten
de aardappelschifies over het bladerdeeg. Giet er
34
1 koffiel. vloeibare honing
de eiermengeling over. Werk af met de uiringen en
bestrooi met de walnootpitten. Schik er de stukjes
1 eeti. olifolie
1 snuifje tijm (gedroogd)
reblochon bovenop.
ed
peper en zout
5 Zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde oven. Kleurt
re
de bovenkant te bruin, bedek de quiche dan met
ur
1
Voorbereiding (10 min)
aluminiumfolie.
7
Hak de walnootpitten grof.
Snij 1 rode ui in fijne repen en de andere rode ui in
Afwerking
dunne ringen.
Serveer samen met de slamix.
2
Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper
hes
fijn.
Réserve des Lauriers
Snij de reblochon in fijne plakjes.
A.O.P. Saint-Mont
AR
Klop de eieren samen met de room en het
Hopus
Florette
A
kaaspoeder los.
| Sterk blond bier
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Mesclun
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
175
Bereiding (20 min. + 50 min in de over)
Energie
873kcl Vezek
678
15,37 €Jkg
Vetten
258 Ewilten
3538
Jonge bladsla, rucola
1 Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een
(waarvan) verzadigde vetzuren 2148 Zout
268
en kervel
taartvorm (@ + 24 cm). Prik er een paar keer in met
Koohydrten
ET
Versmarkt
)
(waarvan) suikers
1048
aan
er
wees
zur
m
_
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.