Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Colruyt Folder 18.11.2020

Hier is pagina 5 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 5

1 2m nr L: kle es Ay ’ U > Dd 5 À Ä bne & fr u f iu Fr % 8 m, IE Fu A pi x£ CE Ingrediënten (@ personen) - wrijf de krielaardappelen goed schoon onder 5 Voeg de krieltjes en eventueel nog wat bier toe. 800 g runderstoofvlees (beenhouwerij) koud water en snij grotere krieltjes in 2. Laat minstens nog 1 u. onafgedekt sudderen. Roer 400 g knolselder - Sni le ui in stukken van + I cm. regelmatig. Zet het deksel opnieuw op de pot als de - Sni et stoofvlees eventueel in kleinere stukken. saus dik genoeg is. Kruid met peper en zout. 250 g aardpeer 200 g spruiten Bereiding 0 min. +2 u. 50 min. sudderen) 1 peterseliewortel B> Stoofpotjes met stoofviees maakt u het best 600 g krielaardappelen 1 Smelt 1 eetl. boter in een grote stoofpot met 1 à 2 dagen vooraf. Dek de stoofpot na het 1 grote ui dikke bodem. Bak het vlees 5 min. goudbruin aan koken af en bewaar hem in de koelkast. Zo 2 eetl. boter alle kanten. Krt met peper en zout. Schep uit de komen alle smaken helemaal vrij. pot en zet opzij. 2 sneetjes peperkoek 2 eetl. Luikse siroop 2 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in dezelfde stoofpot Château Le Logis de Sipian 2 eetl. mosterd en bak de ui 2 min. glazig. Voeg de knolselder, de + AOP. Médoc 50 dl sterk donker bier (bv sint-Bemardus Abt 12) peterseliewortel, de spruiten en de aardperen toe. Laat 5 à 8 min. stoven en kruid met peper en zout. LeFort | 4 di runderfond (bokaal) 3 Blus met de runderfond en 33 cl bier. Voeg Sterk donker bier 1 kruidentuiltje (gedroogd) — 1 kruidnagel het vlees opnieuw toe en meng goed. Voeg het peper en zout kruidentuiltje, de kruidnagel en de Luikse siroop toe. Voorbereiding (5 min) 4 Besmeer elk sneetje peperkoek met 1 eetl Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) mosterd en leg met de besmeerde kant naar onder Energie 127kal vezels 16,48 | - Schil de knolselder, de peterseliewortel en de Vetten Taag Emillen _ 5128 aardperen. Snij alles in blokjes van + 1 cm. op het vlees. Laat 1 u. 30 min. afgedekt sudderen (ueanan) verzadigde vetzuren 7,58 Zout 198 j - Verwijder het voetje en de buitenste blaadjes op een zacht vuur. Roer regelmatig. Kooihydrten 7028 van de spruiten. (waarvan) sukers 1828 J T Mead 00 La I ie ” bs & ° à 2 gj: kin Ki 4. Es ia = SS En SE 3 | ER A Dr à Î \ À > à RS Fe CA 4 wi À 4 En eN Een 4 Lis. "a =. x # Ee E ed 5 + lg, F d 4 à 5 ke À. A ‘il ne a AR irene 2 Geldig van 18/11 te.m. 1/12/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 5