Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1 2m
nr
L:
kle
es
Ay
’
U
>
Dd
5
À
Ä
bne
&
fr
u
f
iu
Fr
%
8
m,
IE
Fu
A
pi
x£
CE
Ingrediënten (@ personen)
- wrijf de krielaardappelen goed schoon onder
5 Voeg de krieltjes en eventueel nog wat bier toe.
800 g runderstoofvlees (beenhouwerij)
koud water en snij grotere krieltjes in 2.
Laat minstens nog 1 u. onafgedekt sudderen. Roer
400 g knolselder
- Sni
le ui in stukken van + I cm.
regelmatig. Zet het deksel opnieuw op de pot als de
- Sni
et stoofvlees eventueel in kleinere stukken.
saus dik genoeg is. Kruid met peper en zout.
250 g aardpeer
200 g spruiten
Bereiding 0 min. +2 u. 50 min. sudderen)
1 peterseliewortel
B> Stoofpotjes met stoofviees maakt u het best
600 g krielaardappelen
1 Smelt 1 eetl. boter in een grote stoofpot met
1 à 2 dagen vooraf. Dek de stoofpot na het
1 grote ui
dikke bodem. Bak het vlees 5 min. goudbruin aan
koken af en bewaar hem in de koelkast. Zo
2 eetl. boter
alle kanten. Krt
met peper en zout. Schep uit de
komen alle smaken helemaal vrij.
pot en zet opzij.
2 sneetjes peperkoek
2 eetl. Luikse siroop
2 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in dezelfde stoofpot
Château Le Logis de Sipian
2 eetl. mosterd
en bak de ui 2 min. glazig. Voeg de knolselder, de
+ AOP. Médoc
50 dl sterk donker bier (bv sint-Bemardus Abt 12)
peterseliewortel, de spruiten en de aardperen toe.
Laat 5 à 8 min. stoven en kruid met peper en zout.
LeFort
|
4 di runderfond (bokaal)
3 Blus met de runderfond en 33 cl bier. Voeg
Sterk donker bier
1 kruidentuiltje (gedroogd)
—
1 kruidnagel
het vlees opnieuw toe en meng goed. Voeg het
peper en zout
kruidentuiltje, de kruidnagel en de Luikse siroop
toe.
Voorbereiding (5 min)
4 Besmeer elk sneetje peperkoek met 1 eetl
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
mosterd en leg met de besmeerde kant naar onder
Energie 127kal vezels 16,48
|
- Schil de knolselder, de peterseliewortel en de
Vetten
Taag Emillen _ 5128
aardperen. Snij alles in blokjes van + 1 cm.
op het vlees. Laat 1 u. 30 min. afgedekt sudderen
(ueanan) verzadigde vetzuren 7,58 Zout
198
j
- Verwijder het voetje en de buitenste blaadjes
op een zacht vuur. Roer regelmatig.
Kooihydrten
7028
van de spruiten.
(waarvan) sukers
1828
J
T
Mead
00
La
I
ie
”
bs
&
°
à
2
gj:
kin
Ki
4.
Es
ia
=
SS
En
SE
3
|
ER
A
Dr
à
Î
\ À
>
à
RS
Fe
CA
4
wi
À
4
En
eN
Een
4
Lis.
"a
=.
x
#
Ee
E
ed
5
+
lg,
F
d
4
à
5
ke
À.
A
‘il
ne
a
AR
irene
2
Geldig van 18/11 te.m. 1/12/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.