Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1 2m

nr

L:

kle

es

Ay



U

>

Dd

5

À

Ä

bne

&

fr

u

f

iu

Fr

%

8

m,

IE

Fu

A

pi



CE

Ingrediënten (@ personen)

- wrijf de krielaardappelen goed schoon onder

5 Voeg de krieltjes en eventueel nog wat bier toe.

800 g runderstoofvlees (beenhouwerij)

koud water en snij grotere krieltjes in 2.

Laat minstens nog 1 u. onafgedekt sudderen. Roer

400 g knolselder

- Sni

le ui in stukken van + I cm.

regelmatig. Zet het deksel opnieuw op de pot als de

- Sni

et stoofvlees eventueel in kleinere stukken.

saus dik genoeg is. Kruid met peper en zout.

250 g aardpeer

200 g spruiten

Bereiding 0 min. +2 u. 50 min. sudderen)

1 peterseliewortel

B> Stoofpotjes met stoofviees maakt u het best

600 g krielaardappelen

1 Smelt 1 eetl. boter in een grote stoofpot met

1 à 2 dagen vooraf. Dek de stoofpot na het

1 grote ui

dikke bodem. Bak het vlees 5 min. goudbruin aan

koken af en bewaar hem in de koelkast. Zo

2 eetl. boter

alle kanten. Krt

met peper en zout. Schep uit de

komen alle smaken helemaal vrij.

pot en zet opzij.

2 sneetjes peperkoek

2 eetl. Luikse siroop

2 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in dezelfde stoofpot

Château Le Logis de Sipian

2 eetl. mosterd

en bak de ui 2 min. glazig. Voeg de knolselder, de

+ AOP. Médoc

50 dl sterk donker bier (bv sint-Bemardus Abt 12)

peterseliewortel, de spruiten en de aardperen toe.

Laat 5 à 8 min. stoven en kruid met peper en zout.

LeFort

|

4 di runderfond (bokaal)

3 Blus met de runderfond en 33 cl bier. Voeg

Sterk donker bier

1 kruidentuiltje (gedroogd)



1 kruidnagel

het vlees opnieuw toe en meng goed. Voeg het

peper en zout

kruidentuiltje, de kruidnagel en de Luikse siroop

toe.

Voorbereiding (5 min)

4 Besmeer elk sneetje peperkoek met 1 eetl

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

mosterd en leg met de besmeerde kant naar onder

Energie 127kal vezels 16,48

|

- Schil de knolselder, de peterseliewortel en de

Vetten

Taag Emillen _ 5128

aardperen. Snij alles in blokjes van + 1 cm.

op het vlees. Laat 1 u. 30 min. afgedekt sudderen

(ueanan) verzadigde vetzuren 7,58 Zout

198

j

- Verwijder het voetje en de buitenste blaadjes

op een zacht vuur. Roer regelmatig.

Kooihydrten

7028

van de spruiten.

(waarvan) sukers

1828

J

T

Mead

00

La

I

ie



bs

&

°

à

2

gj:

kin

Ki

4.

Es

ia

=

SS

En

SE

3

|

ER

A

Dr

à

Î

\ À

>

à

RS

Fe

CA

4

wi

À

4

En

eN

Een

4

Lis.

"a

=.

x

#

Ee

E

ed

5

+

lg,

F

d

4

à

5

ke

À.

A

‘il

ne

a

AR

irene

2

Geldig van 18/11 te.m. 1/12/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.