Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Colruyt Folder 18.11.2020

Hier is pagina 7 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 7

Def LE 2 fi LA al Ka be A; + Ya 4 is Ss M ij ze =. W te Gen Hoofdgerecht Hr Er #5 Me Ingrediënten (@ personen) ee & 280 g gerookte zalm # ze 1 courgette 1 prei 1 broccoli Tui 1 plantje bieslook dr we 1 teentje knoflook tt 200 g smeerkaas met emmentaler 2,5 dl extra lichte room (7 vo) 400 g macaroni 1 2 eetl olijfolie peper en zout RZ 4 Voorbereiding (15 min) - Snipper de ui en het knoflook fijn. ‘ Snij de courgette in blokjes. Snij de broccoli in u ‘ fijne roosjes. Snij de prei in de lengte in 2 en dan in dunne g halvernaantjes. 1% Snipper het bieslook fijn. ‘ g'; Snij de zalm in fijne repen. - À N Bereiding (10 min. + 20 min. sudderer) 1 Verhit de oliffolie in een kookpot met dikke + a bodem en stoof de ui en het knoflook 1 min. Voeg de prei, de courgette en de broccoli toe en stoof 3 à 4 min. * 2 Doe er de macaroni bij en overgiet met 1,5 L water en de room. Kruid met peper en ur zout en laat 15 min. onafgedekt sudderen. Roer regelmatig. 2 hr 3 Voeg de smeerkaas toe en laat nog 10 min. sudderen. Roer regelmatig. at & Voeg de laatste 5 min. de zalm en het bieslook toe (hou een beetje apart voor de afwerking). 0 Laat nog even opwarmen. 7 Gat ir % Afwerking Verdeel de pasta over de borden en werk af met Er 5 ; de rest van het bieslook. Ri) ie Gavi D.0.C.G. Palds Michele Chiarlo Piemonte - Itali& end | LeFort Tripel Sterk blond bier ni A \ Voedingszarde per persoon (op bass van de ingrediertenis) M Energie 809kcal Vezels 158 Verten d " 3378 Ellen Dig 358 (waarvan) verzadigde vetzuren 150g Zout Koolhydraten ws (waarvan) suikes. Big A, Me [OH pr Dubbelroom 250 g 3,34 eussseng Dubbelroom met ham ee «| | à 3,54 ESSEN) À FE an 4,60 eonsoero = er ou: pe Te Vache Bleue RARE" emmental geraspt a ve 2x200g en Bvacne Versmarkt Maredsous Essentials pastabord alle smeltkaas in kuipjes -25 Vo -25 Vo 19,5x 19 x9 cm van: u 2 verpakkingen vanaf 1 verpakking Vaatwasmachinebestendig. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. EL...

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 7