Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Def

LE

2

fi

LA

al

Ka

be

A;

+

Ya

4

is

Ss

M

ij

ze

=.

W

te

Gen

Hoofdgerecht

Hr

Er

#5

Me

Ingrediënten (@ personen)

ee

&

280 g gerookte zalm

#

ze

1 courgette

1 prei

1 broccoli

Tui

1 plantje bieslook

dr

we

1 teentje knoflook

tt

200 g smeerkaas met emmentaler

2,5 dl extra lichte room (7 vo)

400 g macaroni

1

2 eetl olijfolie

peper en zout

RZ

4

Voorbereiding (15 min)

- Snipper de ui en het knoflook fijn.



Snij de courgette in blokjes. Snij de broccoli in

u



fijne roosjes.

Snij de prei in de lengte in 2 en dan in dunne

g

halvernaantjes.

1%

Snipper het bieslook fijn.



g';

Snij de zalm in fijne repen.

- À

N

Bereiding (10 min. + 20 min. sudderer)

1 Verhit de oliffolie in een kookpot met dikke

+

a

bodem en stoof de ui en het knoflook 1 min.

Voeg de prei, de courgette en de broccoli toe en

stoof 3 à 4 min.

*

2 Doe er de macaroni bij en overgiet met

1,5 L water en de room. Kruid met peper en

ur

zout en laat 15 min. onafgedekt sudderen. Roer

regelmatig.

2

hr

3 Voeg de smeerkaas toe en laat nog 10 min.

sudderen. Roer regelmatig.

at

& Voeg de laatste 5 min. de zalm en het bieslook

toe (hou een beetje apart voor de afwerking).

0

Laat nog even opwarmen.

7

Gat

ir

%

Afwerking

Verdeel de pasta over de borden en werk af met

Er

5

;

de rest van het bieslook.

Ri)

ie

Gavi D.0.C.G. Palds

Michele Chiarlo

Piemonte - Itali&

end

|

LeFort Tripel

Sterk blond bier

ni

A

\

Voedingszarde per persoon (op bass van de ingrediertenis)

M

Energie

809kcal Vezels

158

Verten

d

"

3378 Ellen Dig

358

(waarvan) verzadigde vetzuren 150g Zout

Koolhydraten

ws

(waarvan) suikes.

Big

A,

Me

[OH

pr

Dubbelroom 250 g

3,34 eussseng

Dubbelroom met ham

ee

«|

| à 3,54 ESSEN)

À FE an

4,60 eonsoero

=

er

ou:

pe Te

Vache Bleue

RARE"

emmental geraspt

a

ve

2x200g

en

Bvacne

Versmarkt

Maredsous

Essentials

pastabord

alle smeltkaas in kuipjes

-25 Vo

-25 Vo

19,5x 19 x9 cm

van:

u

2 verpakkingen

vanaf 1 verpakking

Vaatwasmachinebestendig.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

EL...