Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

ae

Fe

À

7

x

Boni Selection

_r

fiinproeversmix rucola

u

33

2508

34

Cd

Krulandijvie, veldsla, radicchio en rucola.

onsekg

er

=

u,

Gewassen en gebruiksklaar.

#

win

C Versmarkt _)

men



£

8

À

mn

à

a

X k ús

|

a

Ce

es

ie

je

as

7

*

4

Dem

a

%

Ex

=

Nad

as

Boni Selection

paprikareepjes

219€/kg

15 kg

Rode, groene en gele paprika's

e

Passata

2,49:

6,92 €/kg)

Salsa pronta

7



ass ek)

|

Ingrediënten (@ personen)

3 à 4 min. garen. Haal uit de kookpot en hou

4 kalfsescalopes (beenhouwerij)

warm onder aluminiumfolie.

Agromonte

3 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde

en

passata 360 g of

500 g paprikareepjes (diepvries)

A

salsa pronta 330 g

250 g fijnproeversmix rucola

kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg

SSATA

van kerstomaten

20 g vers basilicum

de paprikareepjes toe en stoof 4 à 5 min. Blus met

lu

1 dl water en de kerstomatenpassata. Laat nog

1 teentje knoflook

5 à8 min. garen. Voeg de tagliatelle en de rest van

het grofgehakte basilicum toe en laat 5 à 8 min.

rn

ROLE

FL

500 g tagliatelle met verse eieren (versmarkt)

125 g mozzarella

garen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.

i

_

-15 %*

720 g kerstomatenpassata (bokaal)

4 Voeg de kalfslapjes opnieuw toe en laat nog

op 3 producten

125 w°

vanaf 4 producten

2 eetl olijfolie

3 min. opwarmen.

peper en zout

Afwerking

va

Voorbereiding (ontdooitjd +5 min)

Doe de pasta en de groentesaus in een grote

- Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien.

schaal en leger de kaffslapjes op. Werk af

- Snipper de ui en het knoflook fijn.

met een draai van de pepermolen en de

- Snij de mozzarella in 4 plakjes.

basilicumblaadjes. Serveer met de slamix.

- Hek het basilicum grof (hou enkele blaadjes

apart voor de afwerking).

Caves Saint-Pierre "l'Excellence de Signargues'

+ AOP. Côtes du Rhône Villages

Bereiding 0 min)

Postel Dubbel

Fackelmann

1 Legeen plakje mozzarella op elke kalfsescalope.

tang

Bestrooi met wat grofgehakt basilicum en kruid

Donker abdijbier

27 cm

met peper en zout. Vouw dicht en steek vast met

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

> Vaatwasmachinebestendig,

een prikker.

Energie Rakal vezels 158

2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een stoofpot met dikke

Veten

185g Ewillen 4748

bodem en bak de kalfslapjes 1 min. goudbruin

(daavan) verzadig 158 Zout

1,38

aan elke kant. Zet het vuur lager en laat nog

pven de vetzuren

Er

(waarvan) sukers

1678

ER

sn

:

5

ET

=

2

"OBEN

xr

ns vakmanschap drink je met versand

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.