Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
ae
Fe
À
7
x
Boni Selection
_r
fiinproeversmix rucola
u
33
2508
34
Cd
Krulandijvie, veldsla, radicchio en rucola.
onsekg
er
=
u,
Gewassen en gebruiksklaar.
#
win
C Versmarkt _)
men
”
£
8
À
mn
à
a
X k ús
|
a
Ce
es
ie
je
as
7
*
4
Dem
a
%
Ex
=
Nad
as
Boni Selection
paprikareepjes
219€/kg
15 kg
Rode, groene en gele paprika's
e
Passata
2,49:
6,92 €/kg)
Salsa pronta
7
€
ass ek)
|
Ingrediënten (@ personen)
3 à 4 min. garen. Haal uit de kookpot en hou
4 kalfsescalopes (beenhouwerij)
warm onder aluminiumfolie.
Agromonte
3 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde
en
passata 360 g of
500 g paprikareepjes (diepvries)
A
salsa pronta 330 g
250 g fijnproeversmix rucola
kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg
SSATA
van kerstomaten
20 g vers basilicum
de paprikareepjes toe en stoof 4 à 5 min. Blus met
lu
1 dl water en de kerstomatenpassata. Laat nog
1 teentje knoflook
5 à8 min. garen. Voeg de tagliatelle en de rest van
het grofgehakte basilicum toe en laat 5 à 8 min.
rn
ROLE
FL
500 g tagliatelle met verse eieren (versmarkt)
125 g mozzarella
garen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
i
_
-15 %*
720 g kerstomatenpassata (bokaal)
4 Voeg de kalfslapjes opnieuw toe en laat nog
op 3 producten
125 w°
vanaf 4 producten
2 eetl olijfolie
3 min. opwarmen.
peper en zout
Afwerking
va
Voorbereiding (ontdooitjd +5 min)
Doe de pasta en de groentesaus in een grote
- Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien.
schaal en leger de kaffslapjes op. Werk af
- Snipper de ui en het knoflook fijn.
met een draai van de pepermolen en de
- Snij de mozzarella in 4 plakjes.
basilicumblaadjes. Serveer met de slamix.
- Hek het basilicum grof (hou enkele blaadjes
apart voor de afwerking).
Caves Saint-Pierre "l'Excellence de Signargues'
+ AOP. Côtes du Rhône Villages
Bereiding 0 min)
Postel Dubbel
Fackelmann
1 Legeen plakje mozzarella op elke kalfsescalope.
tang
Bestrooi met wat grofgehakt basilicum en kruid
Donker abdijbier
27 cm
met peper en zout. Vouw dicht en steek vast met
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
> Vaatwasmachinebestendig,
een prikker.
Energie Rakal vezels 158
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een stoofpot met dikke
Veten
185g Ewillen 4748
bodem en bak de kalfslapjes 1 min. goudbruin
(daavan) verzadig 158 Zout
1,38
aan elke kant. Zet het vuur lager en laat nog
pven de vetzuren
Er
(waarvan) sukers
1678
ER
sn
:
5
ET
=
2
"OBEN
xr
ns vakmanschap drink je met versand
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.