Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.

Hier is pagina 11 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11
2 ae Fe À 7 x Boni Selection _r fiinproeversmix rucola u 33 2508 34 Cd Krulandijvie, veldsla, radicchio en rucola. onsekg er = u, Gewassen en gebruiksklaar. # win C Versmarkt _) men ” £ 8 À mn à a X k ús | a Ce es ie je as 7 * 4 Dem a % Ex = Nad as Boni Selection paprikareepjes 219€/kg 15 kg Rode, groene en gele paprika's e Passata 2,49: 6,92 €/kg) Salsa pronta 7 € ass ek) | Ingrediënten (@ personen) 3 à 4 min. garen. Haal uit de kookpot en hou 4 kalfsescalopes (beenhouwerij) warm onder aluminiumfolie. Agromonte 3 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde en passata 360 g of 500 g paprikareepjes (diepvries) A salsa pronta 330 g 250 g fijnproeversmix rucola kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg SSATA van kerstomaten 20 g vers basilicum de paprikareepjes toe en stoof 4 à 5 min. Blus met lu 1 dl water en de kerstomatenpassata. Laat nog 1 teentje knoflook 5 à8 min. garen. Voeg de tagliatelle en de rest van het grofgehakte basilicum toe en laat 5 à 8 min. rn ROLE FL 500 g tagliatelle met verse eieren (versmarkt) 125 g mozzarella garen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout. i _ -15 %* 720 g kerstomatenpassata (bokaal) 4 Voeg de kalfslapjes opnieuw toe en laat nog op 3 producten 125 w° vanaf 4 producten 2 eetl olijfolie 3 min. opwarmen. peper en zout Afwerking va Voorbereiding (ontdooitjd +5 min) Doe de pasta en de groentesaus in een grote - Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien. schaal en leger de kaffslapjes op. Werk af - Snipper de ui en het knoflook fijn. met een draai van de pepermolen en de - Snij de mozzarella in 4 plakjes. basilicumblaadjes. Serveer met de slamix. - Hek het basilicum grof (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking). Caves Saint-Pierre "l'Excellence de Signargues' + AOP. Côtes du Rhône Villages Bereiding 0 min) Postel Dubbel Fackelmann 1 Legeen plakje mozzarella op elke kalfsescalope. tang Bestrooi met wat grofgehakt basilicum en kruid Donker abdijbier 27 cm met peper en zout. Vouw dicht en steek vast met Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) > Vaatwasmachinebestendig, een prikker. Energie Rakal vezels 158 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een stoofpot met dikke Veten 185g Ewillen 4748 bodem en bak de kalfslapjes 1 min. goudbruin (daavan) verzadig 158 Zout 1,38 aan elke kant. Zet het vuur lager en laat nog pven de vetzuren Er (waarvan) sukers 1678 ER sn : 5 ET = 2 "OBEN xr ns vakmanschap drink je met versand sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11