Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.


Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina




Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

8

ne

e

;

+

Te

Een eenpansgerech

6

op tafel

ee

Ook als u wat minder tijd hebt om te koken, kan u een lekkere maaltijd op tafel zetten.

Een eenpansgerecht is smaakvol én zorgt voor minder afwas na het koken. Perfect dus

om de avondspits wat te verlichten en samen met uw gezin te genieten aan tafel. Kiest

u voor een tajine, wokgerecht of quiche? Ontdek hier alvast wat verrassende recepten.

Kal

Lg

«|

pes

Ingrediënten (@ personen)

500 g couscousgroenten (diepvries)

500 g butternutpompoen

AA

deorecept

Mi

20 g verse koriander

100 g feta (blok)

250 g couscous (tamwegriesmeel)

Fe EN

8 halfgedroogde pruimen van Agen

4

40 g amandelschilfers

VS

Ÿ

De

140 g tomatenpuree

2 eetl olijfolie

I

1 blokje groentebouilon

1 koffiel. ras el hanout (owsouskuiden)

Br ER

1 snuifje kaneel

zwarte peper (molen)

AN

ss

zout

I

Voorbereiding (10 min)

C:

N

- Snipper de koriander fijn.

4

= Ontpit de pruimen.

- Snij de ongeschilde pompoen in de lengte in 2 en

verwijder de pitten en de draden. Snij beide helften in

A

stukken van + 1 cm (schillen hoeft niet).

\

SE

ds

2

Bereiding (20 min. + 15 à 20 min. sudderen)

.

N

1 Rooster de amandelschilfers 4 à 5 min. goudbruin zonder

ad

N

vetstof in een tajine of een kookpot met dikke bodem. Haal uit

SL

de kookpot en laat afkoelen.

G

>

2 Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot met dikke bodem en

at

at”

bak de pompoen 8 à 10 min. Voeg eventueel een klein scheutje

VE

water toe. Voeg daama de diepgevroren couscousgroenten en

de tomatenpuree toe en stoof nog 2 à 3 min.

+ =.)

ÿ:

3 Verkruimel het bouillonblokje en voeg samen met 4 à 5 dl

Á 4

water toe. Kruid met de ras el hanout, een snuifje kaneel, peper

en zout. Voeg de pruimen toe en laat 15 à 20 min. sudderen.

& Kook intussen de couscous gaar (kooktijd: zie verpakking).

dr

Maak los met een vork en voeg de koriander toe (hou wat opzij

voor de afwerking).

5 Verkruimel de feta boven de tajine.

br

dw,

a

Afwerking

Werk af met de amandelschilfers en de rest van de

&

koriander.



Montepulciano d'Abruzzo D.O.C.

Fantini Farnese

>

muf

Abruzzo - Italië

Floreffe Dubbel

+

i

0

B

Donker abdijbier

van het kookteam

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Vetten

Energie spel Verls 10,98

a

Zin in een voorsmaakje?

(waanan) verz

de vetzuren

179g Emitten 191g

218

Bekijk het flmpje op

Koohydraten

5588

(waarvan) sukers

1658

EE EE TETE AT

der

m

72)

Geldig van 18/11 te.m. 1/12/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.