Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
8
ne
e
;
+
Te
Een eenpansgerech
6
op tafel
ee
Ook als u wat minder tijd hebt om te koken, kan u een lekkere maaltijd op tafel zetten.
Een eenpansgerecht is smaakvol én zorgt voor minder afwas na het koken. Perfect dus
om de avondspits wat te verlichten en samen met uw gezin te genieten aan tafel. Kiest
u voor een tajine, wokgerecht of quiche? Ontdek hier alvast wat verrassende recepten.
Kal
Lg
«|
pes
Ingrediënten (@ personen)
500 g couscousgroenten (diepvries)
500 g butternutpompoen
AA
deorecept
Mi
20 g verse koriander
100 g feta (blok)
250 g couscous (tamwegriesmeel)
Fe EN
8 halfgedroogde pruimen van Agen
4
40 g amandelschilfers
VS
Ÿ
De
140 g tomatenpuree
2 eetl olijfolie
I
1 blokje groentebouilon
1 koffiel. ras el hanout (owsouskuiden)
Br ER
1 snuifje kaneel
zwarte peper (molen)
AN
ss
zout
I
Voorbereiding (10 min)
C:
N
- Snipper de koriander fijn.
4
= Ontpit de pruimen.
- Snij de ongeschilde pompoen in de lengte in 2 en
verwijder de pitten en de draden. Snij beide helften in
A
stukken van + 1 cm (schillen hoeft niet).
\
SE
ds
2
Bereiding (20 min. + 15 à 20 min. sudderen)
.
N
1 Rooster de amandelschilfers 4 à 5 min. goudbruin zonder
ad
N
vetstof in een tajine of een kookpot met dikke bodem. Haal uit
SL
de kookpot en laat afkoelen.
G
>
2 Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot met dikke bodem en
at
at”
bak de pompoen 8 à 10 min. Voeg eventueel een klein scheutje
VE
water toe. Voeg daama de diepgevroren couscousgroenten en
de tomatenpuree toe en stoof nog 2 à 3 min.
+ =.)
ÿ:
3 Verkruimel het bouillonblokje en voeg samen met 4 à 5 dl
Á 4
water toe. Kruid met de ras el hanout, een snuifje kaneel, peper
en zout. Voeg de pruimen toe en laat 15 à 20 min. sudderen.
& Kook intussen de couscous gaar (kooktijd: zie verpakking).
dr
Maak los met een vork en voeg de koriander toe (hou wat opzij
voor de afwerking).
5 Verkruimel de feta boven de tajine.
br
dw,
a
Afwerking
Werk af met de amandelschilfers en de rest van de
&
koriander.
sé
Montepulciano d'Abruzzo D.O.C.
Fantini Farnese
>
muf
Abruzzo - Italië
Floreffe Dubbel
+
i
0
B
Donker abdijbier
van het kookteam
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Vetten
Energie spel Verls 10,98
a
Zin in een voorsmaakje?
(waanan) verz
de vetzuren
179g Emitten 191g
218
Bekijk het flmpje op
Koohydraten
5588
(waarvan) sukers
1658
EE EE TETE AT
der
m
72)
Geldig van 18/11 te.m. 1/12/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.