Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.

Hier is pagina 1 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1
8 ne e ; + Te Een eenpansgerech 6 op tafel ee Ook als u wat minder tijd hebt om te koken, kan u een lekkere maaltijd op tafel zetten. Een eenpansgerecht is smaakvol én zorgt voor minder afwas na het koken. Perfect dus om de avondspits wat te verlichten en samen met uw gezin te genieten aan tafel. Kiest u voor een tajine, wokgerecht of quiche? Ontdek hier alvast wat verrassende recepten. Kal Lg «| pes Ingrediënten (@ personen) 500 g couscousgroenten (diepvries) 500 g butternutpompoen AA deorecept Mi 20 g verse koriander 100 g feta (blok) 250 g couscous (tamwegriesmeel) Fe EN 8 halfgedroogde pruimen van Agen 4 40 g amandelschilfers VS Ÿ De 140 g tomatenpuree 2 eetl olijfolie I 1 blokje groentebouilon 1 koffiel. ras el hanout (owsouskuiden) Br ER 1 snuifje kaneel zwarte peper (molen) AN ss zout I Voorbereiding (10 min) C: N - Snipper de koriander fijn. 4 = Ontpit de pruimen. - Snij de ongeschilde pompoen in de lengte in 2 en verwijder de pitten en de draden. Snij beide helften in A stukken van + 1 cm (schillen hoeft niet). \ SE ds 2 Bereiding (20 min. + 15 à 20 min. sudderen) . N 1 Rooster de amandelschilfers 4 à 5 min. goudbruin zonder ad N vetstof in een tajine of een kookpot met dikke bodem. Haal uit SL de kookpot en laat afkoelen. G > 2 Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot met dikke bodem en at at” bak de pompoen 8 à 10 min. Voeg eventueel een klein scheutje VE water toe. Voeg daama de diepgevroren couscousgroenten en de tomatenpuree toe en stoof nog 2 à 3 min. + =.) ÿ: 3 Verkruimel het bouillonblokje en voeg samen met 4 à 5 dl Á 4 water toe. Kruid met de ras el hanout, een snuifje kaneel, peper en zout. Voeg de pruimen toe en laat 15 à 20 min. sudderen. & Kook intussen de couscous gaar (kooktijd: zie verpakking). dr Maak los met een vork en voeg de koriander toe (hou wat opzij voor de afwerking). 5 Verkruimel de feta boven de tajine. br dw, a Afwerking Werk af met de amandelschilfers en de rest van de & koriander. sé Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese > muf Abruzzo - Italië Floreffe Dubbel + i 0 B Donker abdijbier van het kookteam Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Vetten Energie spel Verls 10,98 a Zin in een voorsmaakje? (waanan) verz de vetzuren 179g Emitten 191g 218 Bekijk het flmpje op Koohydraten 5588 (waarvan) sukers 1658 EE EE TETE AT der m 72) Geldig van 18/11 te.m. 1/12/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1