Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Colruyt Folder 29.07.2020

Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 8

5 CH met za! El ms Tip van Valérie de van het kookteam en schapenkaas Be» Lun, Kidsproof spinazieflensjes Een pannenkoek als lunch? Ingrediönten (personen) Gegarandeerd succes bij de kinderen. 140 g gerookte zalm (versmark) if vul ze met hun favoriete groenten, hee 100 g rauwkostmix (versmark) 200 gjonge spinazie dat gaat ongetwijfeld vlotjes naar binnen. 4 eieren FT hsl 1/2 L halfvolle melk "mil A 100 g zachte schapenkaas (bv. La Brique de Brebis) 200 g zelfrijzende bloem 4 eetl vinaigrette 1 eetl. + 8 koffiel. zonnebloemolie snuifje nootmuskaat zwarte peper molen) zout Voorbereiding (5 min) - Hak de spinazie grof. - Klop de eieren los met de melk en voeg beetje bij beetje de bloem toe. Mi tot een e glad deeg. Roer er de helft van de spinazie onder samen met 1 eetl. zonnebloemolie. x Les Kruid met nootmuskaat, peper en zout. -_ Snij de schapenkaas in gelijke plakjes. \\ 2 Bereiding (25 mn) 1 Verhit 1 koffiel. zonnebloemolie in een ] koekenpan. Schep een kleine pollepel beslag in u. F, de pan en draai met de pan zodat de bodem — mooi bedekt is. Bak tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Zet het vuur lager De, d en draai de pannenkoek om met een spatel Bak verder tot de onderkant goudbruin is. Bak zo ER F 8 pannenkoeken. 2 Verdeel de gerookte zalm en de plakjes à schapenkaas over de pannenkoeken. ‘4 3 Bestrooi met de rest van de spinazie en de rauwkostmix, lepel er de vinaigrette over en rol (à Lierde / de pannenkoeken strak op. 4 4 D- Houdt u niet van schapenkaas? Vervang de schapenkaas in dit recept door verse roomkaas of een sneetje brie. Mud House Sauvignon Blanc kW Marlborough — Nieuw-Zeeland le Lefort Tripel Sterk blond bier 4 SR Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Energie 552 kal vezels Vezels 148 Bi Velten, 2828 Een 28,78 (waarvan) verzadigdevetzuren &lg Zout 308 Koolhydraten ber 1 (waarvan) sukers a8 IA _ en à Zachte kaas met witschimmelkorst uit Zuidwest- Frankrijk. Gemaakt van gepasteuriseerde Bieslook 450 ml x schapenmelk. Romige, fijne en zachte smaak. x el fi 05 ereen) “ @ = en „AS ease La Brique de Brebis| & 1b] m Bee el 2 7 Ki = Se Vandemoortele Etoile du Quercy Boni Selection ae js alle vinaigrettes SE 250 ml of 450 ml La Brique de Brebis rauwkostmix +150g 2508 3,96 €/kg vn Keime Frankrijk. Enne wittekool en te > ni -20 %* CVersmarkt _) vanaf 17,50 ens 0,99. °° 2 verpakkingen sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. Eu agua 29/7 vem wara

Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 8