Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
CH met za!
El
ms
Tip van Valérie
de
van het kookteam
en schapenkaas
Be»
Lun,
Kidsproof spinazieflensjes
Een pannenkoek als lunch?
Ingrediönten (personen)
Gegarandeerd succes bij de kinderen.
140 g gerookte zalm (versmark)
if
vul ze met hun favoriete groenten,
hee
100 g rauwkostmix (versmark)
200 gjonge spinazie
dat gaat ongetwijfeld vlotjes naar binnen.
4 eieren
FT
hsl
1/2 L halfvolle melk
"mil
A
100 g zachte schapenkaas (bv. La Brique de Brebis)
200 g zelfrijzende bloem
4 eetl vinaigrette
1 eetl. + 8 koffiel. zonnebloemolie
snuifje nootmuskaat
zwarte peper molen)
zout
Voorbereiding (5 min)
- Hak de spinazie grof.
- Klop de eieren los met de melk en voeg
beetje bij beetje de bloem toe. Mi tot een
e
glad deeg. Roer er de helft van de spinazie
onder samen met 1 eetl. zonnebloemolie.
x
Les
Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-_ Snij de schapenkaas in gelijke plakjes.
\\
2
Bereiding (25 mn)
1 Verhit
1
koffiel.
zonnebloemolie in een
]
koekenpan. Schep een kleine pollepel beslag in
u.
F,
de pan en draai met de pan zodat de bodem
—
mooi bedekt is. Bak tot de bovenkant droog is
en de onderkant goudbruin. Zet het vuur lager
De,
d
en draai de pannenkoek om met een spatel
Bak verder tot de onderkant goudbruin is. Bak zo
ER
F
8 pannenkoeken.
2 Verdeel de gerookte zalm en de plakjes
à
schapenkaas over de pannenkoeken.
‘4
3 Bestrooi met de rest van de spinazie en de
rauwkostmix, lepel er de vinaigrette over en rol
(à
Lierde
/
de pannenkoeken strak op.
4
4
D- Houdt u niet van schapenkaas?
Vervang de schapenkaas in dit recept door
verse roomkaas of een sneetje brie.
Mud House Sauvignon Blanc
kW
Marlborough — Nieuw-Zeeland
le
Lefort Tripel
Sterk blond bier
4
SR
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Energie
552 kal vezels
Vezels 148
Bi
Velten,
2828 Een 28,78
(waarvan) verzadigdevetzuren &lg Zout
308
Koolhydraten
ber
1
(waarvan) sukers
a8
IA
_
en
à
Zachte kaas met witschimmelkorst uit Zuidwest-
Frankrijk. Gemaakt van gepasteuriseerde
Bieslook 450 ml
x
schapenmelk. Romige, fijne en zachte smaak.
x
el
fi
05 ereen)
“
@
= en
„AS ease
La Brique de Brebis|
&
1b]
m
Bee
el
2
7
Ki
=
Se
Vandemoortele
Etoile du Quercy
Boni Selection
ae
js
alle vinaigrettes
SE
250 ml of 450 ml
La Brique de Brebis
rauwkostmix
+150g
2508
3,96 €/kg
vn
Keime Frankrijk.
Enne wittekool en
te
>
ni
-20 %*
CVersmarkt _)
vanaf
17,50 ens
0,99. °°
2 verpakkingen
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Eu agua 29/7 vem wara