Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

CH met za!

El

ms

Tip van Valérie

de

van het kookteam

en schapenkaas

Be»

Lun,

Kidsproof spinazieflensjes

Een pannenkoek als lunch?

Ingrediönten (personen)

Gegarandeerd succes bij de kinderen.

140 g gerookte zalm (versmark)

if

vul ze met hun favoriete groenten,

hee

100 g rauwkostmix (versmark)

200 gjonge spinazie

dat gaat ongetwijfeld vlotjes naar binnen.

4 eieren

FT

hsl

1/2 L halfvolle melk

"mil

A

100 g zachte schapenkaas (bv. La Brique de Brebis)

200 g zelfrijzende bloem

4 eetl vinaigrette

1 eetl. + 8 koffiel. zonnebloemolie

snuifje nootmuskaat

zwarte peper molen)

zout

Voorbereiding (5 min)

- Hak de spinazie grof.

- Klop de eieren los met de melk en voeg

beetje bij beetje de bloem toe. Mi tot een

e

glad deeg. Roer er de helft van de spinazie

onder samen met 1 eetl. zonnebloemolie.

x

Les

Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

-_ Snij de schapenkaas in gelijke plakjes.

\\

2

Bereiding (25 mn)

1 Verhit

1

koffiel.

zonnebloemolie in een

]

koekenpan. Schep een kleine pollepel beslag in

u.

F,

de pan en draai met de pan zodat de bodem



mooi bedekt is. Bak tot de bovenkant droog is

en de onderkant goudbruin. Zet het vuur lager

De,

d

en draai de pannenkoek om met een spatel

Bak verder tot de onderkant goudbruin is. Bak zo

ER

F

8 pannenkoeken.

2 Verdeel de gerookte zalm en de plakjes

à

schapenkaas over de pannenkoeken.

‘4

3 Bestrooi met de rest van de spinazie en de

rauwkostmix, lepel er de vinaigrette over en rol



Lierde

/

de pannenkoeken strak op.

4

4

D- Houdt u niet van schapenkaas?

Vervang de schapenkaas in dit recept door

verse roomkaas of een sneetje brie.

Mud House Sauvignon Blanc

kW

Marlborough — Nieuw-Zeeland

le

Lefort Tripel

Sterk blond bier

4

SR

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Energie

552 kal vezels

Vezels 148

Bi

Velten,

2828 Een 28,78

(waarvan) verzadigdevetzuren &lg Zout

308

Koolhydraten

ber

1

(waarvan) sukers

a8

IA

_

en

à

Zachte kaas met witschimmelkorst uit Zuidwest-

Frankrijk. Gemaakt van gepasteuriseerde

Bieslook 450 ml

x

schapenmelk. Romige, fijne en zachte smaak.

x

el

fi

05 ereen)



@

= en

„AS ease

La Brique de Brebis|

&

1b]

m

Bee

el

2

7

Ki

=

Se

Vandemoortele

Etoile du Quercy

Boni Selection

ae

js

alle vinaigrettes

SE

250 ml of 450 ml

La Brique de Brebis

rauwkostmix

+150g

2508

3,96 €/kg

vn

Keime Frankrijk.

Enne wittekool en

te

>

ni

-20 %*

CVersmarkt _)

vanaf

17,50 ens

0,99. °°

2 verpakkingen

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Eu agua 29/7 vem wara