Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 7 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 7
Verrijkt met room en afgewerkt met stukjes papaja. Dat geeft deze zachte, gepasteuriseerde kaas een lekker verfijnde smaak |! en, F > in >= m Le er. NZ a nd Delin L Es Le Régal de Bourgogne à la Papaye 110 29,55 €/kg nn Herkomst: Frankrijk. x 3,25€ 3e = Pe N 3 £ br Boni Selection sb groene linzen à ‚el 500 g pn k B Herkomst: Canada, 4 De N 358 E/kg CS > 1,79 Viezige pruimen die mooi rijpen in SE er de Zuid-Franse zon. Authentieke, ® s aanhoudende smaak met toets van karamel en moelleux. Ook lekker zo, uit het vuistje. AU et braambe nr nzenslaatje m QUE paj akaas ) ra) À Ingres ten (personen) Bei ng (25 min) 7 150 g veldsla 1 Kook de linzen samen met de ui en het 125 g braambessen laurierblaadje + 20 min. in lichtgezouten water. 2 takjes vers basilicum Giet af en spoel onder koud water. Verwijder Lui het laurierblaadje. Maison Roucadil 100 g verse kaas met papaja versmakt) 2 Bak intussen de broodjes af in de oss erkg 2 voorgebakken speltbroodjes voorverwarmde oven (bakt zie verpakking) ontpitte pruimen van Agen 200 g droge groene linzen Haal uit de oven en laat afkoelen. 500 g 2 eetl. amandelschilfers 3 Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en 3,29: 10 gedroogde pruimen kruid met zwarte peper en zout. 5 eetl olijfolie 4 Meng de linzen onder de veldsla, de 2 eetl. balsamicoazijn pruimen, de braambessen en het basilicum. 1 blaadje laurier 5 Besprenkel met de vinaigrette en bestrooi ant-en-klaar zwarte peper molen) met de amandelschilfers. zout ed Afwerking = e ‘ Voorbereiding (0 min) Snij de broodjes in gelijke sneetjes verdeel er Rooster de amandelschilfers goudbruin in de kaas over. Serveer met het slaatje. A een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. x } Snipper de ui fin. Le Plus De Luzanet ‘ LG.P. Côtes de Gascogne a |? dl Verwijder de worteltjes van de veldsla en ‘ maak de blaadjes los. Barbär Boni Selection ot Snij de gedroogde pruimen in reepjes Sterk blond bier ‘ Scheur het basilicum fijn salade Tomaat-mozzarella, Verwarm de oven voor op 180 °C Meloen-ham of Gerookte makreel Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingrediënten) 1528 €/kg Energie 491kcal Vezds 18 2358 Veten 2148 Eten 1958 (waarvan) verzadigde vetzuren 7,1 Zout 058 3,59: Koolhydraten 5148 (waarvan) suikers 117g Omdat we atijd zijn dan in deze ol Ex De on ren op de) in ‘en promoties in de andere vertoon van uw Xa ee in uw Colruyt winkel nög a; ige ren in un vunkelkan um Winkelbezockrandplegen ua I In Een De oe anna en ans 345 Br 2 m ‘u geen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 7