Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Verrijkt met room en afgewerkt met

stukjes papaja. Dat geeft deze zachte,

gepasteuriseerde kaas een lekker

verfijnde smaak

|!

en,

F

>

in

>=

m

Le

er.

NZ

a

nd

Delin

L

Es

Le Régal de Bourgogne à la Papaye

110

29,55 €/kg

nn

Herkomst: Frankrijk.

x

3,25€

3e

=

Pe

N

3

£

br

Boni Selection

sb

groene linzen

à

‚el

500 g

pn

k

B

Herkomst: Canada,

4

De

N

358 E/kg

CS

>

1,79

Viezige pruimen die mooi rijpen in

SE

er

de Zuid-Franse zon. Authentieke,

®

s

aanhoudende smaak met toets van

karamel en moelleux. Ook lekker zo,

uit het vuistje.

AU

et braambe

nr

nzenslaatje m

QUE

paj akaas

)

ra)

À

Ingres

ten (personen)

Bei

ng (25 min)

7

150 g veldsla

1 Kook de linzen samen met de ui en het

125 g braambessen

laurierblaadje + 20 min. in lichtgezouten water.

2 takjes vers basilicum

Giet af en spoel onder koud water. Verwijder

Lui

het laurierblaadje.

Maison Roucadil

100 g verse kaas met papaja versmakt)

2 Bak intussen de broodjes af in de

oss erkg

2 voorgebakken speltbroodjes

voorverwarmde oven (bakt

zie verpakking)

ontpitte pruimen van Agen

200 g droge groene linzen

Haal uit de oven en laat afkoelen.

500 g

2 eetl. amandelschilfers

3 Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en

3,29:

10 gedroogde pruimen

kruid met zwarte peper en zout.

5 eetl olijfolie

4 Meng de linzen onder de veldsla, de

2 eetl. balsamicoazijn

pruimen, de braambessen en het basilicum.

1 blaadje laurier

5 Besprenkel met de vinaigrette en bestrooi

ant-en-klaar

zwarte peper molen)

met de amandelschilfers.

zout

ed

Afwerking

=

e



Voorbereiding (0 min)

Snij de broodjes in gelijke sneetjes verdeel er

Rooster de amandelschilfers goudbruin in

de kaas over. Serveer met het slaatje.

A

een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

x }

Snipper de ui fin.

Le Plus De Luzanet



LG.P. Côtes de Gascogne

a

|?

dl

Verwijder de worteltjes van de veldsla en



maak de blaadjes los.

Barbär

Boni Selection

ot

Snij de gedroogde pruimen in reepjes

Sterk blond bier



Scheur het basilicum fijn

salade Tomaat-mozzarella,

Verwarm de oven voor op 180 °C

Meloen-ham of Gerookte makreel

Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingrediënten)

1528 €/kg

Energie 491kcal Vezds 18

2358

Veten

2148 Eten 1958

(waarvan) verzadigde vetzuren 7,1 Zout

058

3,59:

Koolhydraten

5148

(waarvan) suikers

117g

Omdat we atijd

zijn dan in deze ol

Ex De on

ren op de) in ‘en promoties in de andere

vertoon van uw Xa

ee

in uw Colruyt winkel nög a;

ige ren in un vunkelkan

um

Winkelbezockrandplegen ua I

In Een De oe anna

en ans 345 Br 2 m

‘u geen kansen.

MZ laagste prijzen