Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

mer le

WE -

ke

u:

cs

en

vak

L

A

&

BE

a

es

a

nn,

a:

se

=

un

\

NO

Ee - —

ril

>

Den

Pa

ed

2

>

5

videorecept

Y

ne

we:

=

6

a

x

ae

| À

6"

6

td

Let

M.

"+

w_

Wa

7

5

#7

x

5

<

2

à

FRS

in

=

v

A

—_*

De

un

#

=

==

hi

à

Ne

a

_—

zet

2

EN

El:

2

=

Zin in een voorsmaakje?

er

=

zi

Bekijk het filmpje op

en

———

=

Hoofdgerecht of [Tr

WE

(& personen)

(25 min)

de Salad Topper Super Seeds. Serveer met de

350 g kip kebab (beenhouwerij)

Verspreid de broodstukjes over een bakplaat

ansjovismayonaise.

100 g coppa (charcuterie)

met bakpapier en besprenkel met 5 eetl. olijfolie.

3 Romeinse slaharten

Schik op de zijkant van de bakplaat de sneetjes

Lijkt een gepocheerd eftje u iets te moeilijk?

4 eieren

coppa en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.

Vervang dit dan door een hardgekookt eitje of

70 g parmezaan (blot)

Prak ondertussen de ansjovis fijn met een

een spiegelei. Makkelijk en lekker!

1 voorgebakken stokbrood met zuurdesem

vork en roer onder de mayonaise samen met de

Ook lekker met wat tartaarsaus op een

2 eetl. Salad Topper Super Seeds

worcestersaus, het zout en de mosterd. Kruid met

broodje.

2 eetl. azijn

zwarte peper.

5 eetl olijfolie

Breng water aan de kook samen met de azijn

Laudum Nature Monastrell-Syrah

=

Voor de dressing:

en wacht tot er bubbeltjes in het water verschijnen.

DO. Alicante — Spanje

4 ansjovisfilets in olie (versmarkt)

Zet het vuur zachter zodat het water net onder het

4 eetl. mayonaise

kookpunt blijft. Roer met een lepel in het warme

Floreffe Dubbel

1 koffiel. worcestersaus

Donker abdijbier

water, zodat er een kleine draaikolk ontstaat. Breek

1 koffiel. mosterd

het ei in een kommetje of een pollepel en laat het

zwarte peper (molen)

voorzichtig in het draaiende water glijden. Laat 3 à

zout

4 min. garen. Schep het ei met een schuimspaan

voorzichtig uit het water en laat uitlekken op

GO min)

-

keukenpapier. Hou afgedekt warm. Herhaal met de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Maak de blaadjes van de Romeinse slaharten

andere 3 eieren.

Energie 761 kcal Vezeis 58

los. Snij eventueel in de lengte in 2.

Verdeel de blaadjes sla, de koude kip en de

Veten

@1g Een 4248

x

Breek het brood in hapklare stukken.

stukjes brood over de borden en breek er de

(waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 8 Zout

448

Rasp de parmezaan fijn.

coppa over. Schik er een gepocheerd ei bovenop

Koohydrten

398

(waarvan) suites

418

Verwarm de oven voor op 180 °C.

en bestrooi met de geraspte parmezaan en

Geldig van 29/7 te.m. 11/8/2020.

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.