Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
mer le
WE -
ke
u:
cs
en
vak
L
A
&
BE
a
es
a
nn,
a:
se
=
un
\
NO
Ee - —
ril
>
Den
Pa
ed
2
>
5
videorecept
Y
ne
we:
=
6
a
x
ae
| À
6"
6
td
Let
M.
"+
w_
Wa
7
5
#7
x
5
<
2
à
FRS
in
=
v
A
—_*
De
un
#
=
==
hi
à
Ne
a
_—
zet
2
EN
El:
2
=
Zin in een voorsmaakje?
er
=
zi
Bekijk het filmpje op
en
———
=
Hoofdgerecht of [Tr
WE
(& personen)
(25 min)
de Salad Topper Super Seeds. Serveer met de
350 g kip kebab (beenhouwerij)
Verspreid de broodstukjes over een bakplaat
ansjovismayonaise.
100 g coppa (charcuterie)
met bakpapier en besprenkel met 5 eetl. olijfolie.
3 Romeinse slaharten
Schik op de zijkant van de bakplaat de sneetjes
Lijkt een gepocheerd eftje u iets te moeilijk?
4 eieren
coppa en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
Vervang dit dan door een hardgekookt eitje of
70 g parmezaan (blot)
Prak ondertussen de ansjovis fijn met een
een spiegelei. Makkelijk en lekker!
1 voorgebakken stokbrood met zuurdesem
vork en roer onder de mayonaise samen met de
Ook lekker met wat tartaarsaus op een
2 eetl. Salad Topper Super Seeds
worcestersaus, het zout en de mosterd. Kruid met
broodje.
2 eetl. azijn
zwarte peper.
5 eetl olijfolie
Breng water aan de kook samen met de azijn
Laudum Nature Monastrell-Syrah
=
Voor de dressing:
en wacht tot er bubbeltjes in het water verschijnen.
DO. Alicante — Spanje
4 ansjovisfilets in olie (versmarkt)
Zet het vuur zachter zodat het water net onder het
4 eetl. mayonaise
kookpunt blijft. Roer met een lepel in het warme
Floreffe Dubbel
1 koffiel. worcestersaus
Donker abdijbier
water, zodat er een kleine draaikolk ontstaat. Breek
1 koffiel. mosterd
het ei in een kommetje of een pollepel en laat het
zwarte peper (molen)
voorzichtig in het draaiende water glijden. Laat 3 à
zout
4 min. garen. Schep het ei met een schuimspaan
voorzichtig uit het water en laat uitlekken op
GO min)
-
keukenpapier. Hou afgedekt warm. Herhaal met de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Maak de blaadjes van de Romeinse slaharten
andere 3 eieren.
Energie 761 kcal Vezeis 58
los. Snij eventueel in de lengte in 2.
Verdeel de blaadjes sla, de koude kip en de
Veten
@1g Een 4248
x
Breek het brood in hapklare stukken.
stukjes brood over de borden en breek er de
(waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 8 Zout
448
Rasp de parmezaan fijn.
coppa over. Schik er een gepocheerd ei bovenop
Koohydrten
398
(waarvan) suites
418
Verwarm de oven voor op 180 °C.
en bestrooi met de geraspte parmezaan en
Geldig van 29/7 te.m. 11/8/2020.
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.