Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 2 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2
a mer le WE - ke u: cs en vak L A & BE a es a nn, a: se = un \ NO Ee - — ril > Den Pa ed 2 > 5 videorecept Y ne we: = 6 a x ae | À 6" 6 td Let M. "+ w_ Wa 7 5 #7 x 5 < 2 à FRS in = v A —_* De un # = == hi à Ne a _— zet 2 EN El: 2 = Zin in een voorsmaakje? er = zi Bekijk het filmpje op en ——— = Hoofdgerecht of [Tr WE (& personen) (25 min) de Salad Topper Super Seeds. Serveer met de 350 g kip kebab (beenhouwerij) Verspreid de broodstukjes over een bakplaat ansjovismayonaise. 100 g coppa (charcuterie) met bakpapier en besprenkel met 5 eetl. olijfolie. 3 Romeinse slaharten Schik op de zijkant van de bakplaat de sneetjes Lijkt een gepocheerd eftje u iets te moeilijk? 4 eieren coppa en bak 10 min. in de voorverwarmde oven. Vervang dit dan door een hardgekookt eitje of 70 g parmezaan (blot) Prak ondertussen de ansjovis fijn met een een spiegelei. Makkelijk en lekker! 1 voorgebakken stokbrood met zuurdesem vork en roer onder de mayonaise samen met de Ook lekker met wat tartaarsaus op een 2 eetl. Salad Topper Super Seeds worcestersaus, het zout en de mosterd. Kruid met broodje. 2 eetl. azijn zwarte peper. 5 eetl olijfolie Breng water aan de kook samen met de azijn Laudum Nature Monastrell-Syrah = Voor de dressing: en wacht tot er bubbeltjes in het water verschijnen. DO. Alicante — Spanje 4 ansjovisfilets in olie (versmarkt) Zet het vuur zachter zodat het water net onder het 4 eetl. mayonaise kookpunt blijft. Roer met een lepel in het warme Floreffe Dubbel 1 koffiel. worcestersaus Donker abdijbier water, zodat er een kleine draaikolk ontstaat. Breek 1 koffiel. mosterd het ei in een kommetje of een pollepel en laat het zwarte peper (molen) voorzichtig in het draaiende water glijden. Laat 3 à zout 4 min. garen. Schep het ei met een schuimspaan voorzichtig uit het water en laat uitlekken op GO min) - keukenpapier. Hou afgedekt warm. Herhaal met de Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Maak de blaadjes van de Romeinse slaharten andere 3 eieren. Energie 761 kcal Vezeis 58 los. Snij eventueel in de lengte in 2. Verdeel de blaadjes sla, de koude kip en de Veten @1g Een 4248 x Breek het brood in hapklare stukken. stukjes brood over de borden en breek er de (waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 8 Zout 448 Rasp de parmezaan fijn. coppa over. Schik er een gepocheerd ei bovenop Koohydrten 398 (waarvan) suites 418 Verwarm de oven voor op 180 °C. en bestrooi met de geraspte parmezaan en Geldig van 29/7 te.m. 11/8/2020. sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2