Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 4
RE
Tip van Valérie
van het kookteam
Je kan de paprika eerst schillen met
een dunschiller voor een makkelijkere
spijsvertering.
Snel p
astasl aatje
met
Ree
AUG
Ingrediönten (a personen)
150 g porchetta met kruiden (versmarkt)
€
200 g kerstomaten in verschillende kleuren
1 rode paprika
100 g rucola
2 lente-uitjes
150 g Chunky Dip & Mix (versmarkt)
kend
9
2 sneetjes comté
“
hf
400 g mezze maniche rigate (past)
„ep
Ja
zwarte peper molen)
zout
»
Voorbereiding (15 min)
À
'
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel
onder koud water en laat uitlekken
y:
ö
Snij intussen de comté in reepjes.
à
Snij de porchetta in reepjes
td
'
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit
de paprika's en snij in fijne reepjes.
re
do
A
Snij de kerstomaten in 2.
dj”
a
N
À
\
Snipper de lente-uitjes fijn.
ij
Bereiding (5m)
u
a
1 Meng de Chunky Dip & Mix onder de pasta
en roer er de rauwe groentjes onder.
2 Bestrooi met de reepjes porchetta en comté.
LE 27
Kruid met peper en zout.
FR,
Puglia LG. Rosato
ER?
Puglia
Italië
Martha Sexy Blond
u
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
erge 94kcal Vezeis. 628
Veten
#68 Eten 278