Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Colruyt Folder 29.07.2020

Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 4

RE Tip van Valérie van het kookteam Je kan de paprika eerst schillen met een dunschiller voor een makkelijkere spijsvertering. Snel p astasl aatje met Ree AUG Ingrediönten (a personen) 150 g porchetta met kruiden (versmarkt) € 200 g kerstomaten in verschillende kleuren 1 rode paprika 100 g rucola 2 lente-uitjes 150 g Chunky Dip & Mix (versmarkt) kend 9 2 sneetjes comté “ hf 400 g mezze maniche rigate (past) „ep Ja zwarte peper molen) zout » Voorbereiding (15 min) À ' Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken y: ö Snij intussen de comté in reepjes. à Snij de porchetta in reepjes td ' Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes. re do A Snij de kerstomaten in 2. dj” a N À \ Snipper de lente-uitjes fijn. ij Bereiding (5m) u a 1 Meng de Chunky Dip & Mix onder de pasta en roer er de rauwe groentjes onder. 2 Bestrooi met de reepjes porchetta en comté. LE 27 Kruid met peper en zout. FR, Puglia LG. Rosato ER? Puglia Italië Martha Sexy Blond u Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) erge 94kcal Vezeis. 628 Veten #68 Eten 278 Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 4