Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RE
Tip van Valérie
van het kookteam
Je kan de paprika eerst schillen met
een dunschiller voor een makkelijkere
spijsvertering.
Snel p
astasl aatje
met
Ree
AUG
Ingrediönten (a personen)
150 g porchetta met kruiden (versmarkt)
€
200 g kerstomaten in verschillende kleuren
1 rode paprika
100 g rucola
2 lente-uitjes
150 g Chunky Dip & Mix (versmarkt)
kend
9
2 sneetjes comté
“
hf
400 g mezze maniche rigate (past)
„ep
Ja
zwarte peper molen)
zout
»
Voorbereiding (15 min)
À
'
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel
onder koud water en laat uitlekken
y:
ö
Snij intussen de comté in reepjes.
à
Snij de porchetta in reepjes
td
'
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit
de paprika's en snij in fijne reepjes.
re
do
A
Snij de kerstomaten in 2.
dj”
a
N
À
\
Snipper de lente-uitjes fijn.
ij
Bereiding (5m)
u
a
1 Meng de Chunky Dip & Mix onder de pasta
en roer er de rauwe groentjes onder.
2 Bestrooi met de reepjes porchetta en comté.
LE 27
Kruid met peper en zout.
FR,
Puglia LG. Rosato
ER?
Puglia
Italië
Martha Sexy Blond
u
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
erge 94kcal Vezeis. 628
Veten
#68 Eten 278
(waarvan) verzadigde vetzuren 838 Zout
158
S
Koohydten
878
(waarvan) uiers
88
oa OS
5
CA
©
2)
=
——
—— ©
©
o®
©
oO
DOG
oO
DOE
PTE
6068
EE) OO O
000559
009%
o®
A CN
68 originele pastagerechten en 31 verrassende pizza's,
voor elke gelegenheid. Ook voor de lunch ontdekt u
geschikte recepten.
er
8,50:
Bi
ade
7
pasta « pizza
Colruyt-kookboek
‘Pasta & pizza!
B
=
-10 %*
39
op dit boek
sk Metuw AJ XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Eu given arr vem 200