Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Colruyt Folder 29.07.2020

Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6

— de Luikse salade oom Tip van Valérie el en diller van het kookteam met makre And Augurken zijn lekker bij charcuterie of kaas, maar je kan ze ook verwerken ín slaatjes of Ingrediënten ( personen) 2 Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. dressings: 260 g gerookte makreelfilet (versmark) onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en - Komkommerslaatje: komkommer, 400 g prinsessenbonen spoel onder koud water. Snij in 2. augurken, dille, olijfolie, citroensap. 100 g jonge slascheuten 5 Meng de rode ui, de augurken en de dille onder 2 appelen (Gonagold) de zure room en kruid met zwarte peper en zout. - Aardappelslaatje: aardappelen, 1/2 plantje dille 4 Verwijder het vel van de makreel, breek in augurken, hardgekookte eitjes, tomaat 4 vastkokende aardappelen hapklare stukken met een vork en verwijder en mayonaise. 1 rode ui eventueel de graatjes. de - Tartaarsaus: augurk, mayonaise, sjalot, 2 dl lichte zure room 5 Meng de gekookte aardappelen, een geprakt hardgekookt ei en breng 50 g pecannoten prinsessenbonen en de appelblokjes onder de 10 augurken op azijn (bokaal) jonge slascheuten en bestrooi met de noten. op smaak met bieslook, peterselie of zwarte peper (molen) Schik er de stukken makreel op en lepel er 1 eetl. dragon. zout zure room over. à Voorbereiding (15 min) Mud House Sauvignon Blanc Er fijne augurken The Original piccallli Schil de aardappelen en snij ze in de lengte Marlborough — Nieuw-Zeeland 2,49 eaazsern 1,99 eco ern in 4 Hak de pecannoten grof. Floreffe Tripel Ze ‘ Blond abdijbier ‘ Snipper de rode ui en de dille fin. Snij de augurken fijn. Snij de ongeschilde appelen in blokjes van 1 em. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie kel Vezels 138 RE EU Bereiding (25 mn) Vetten 344g Ewen _ 2078 (vaaman) verzadig 1078 Zu 108 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in vergde verwen 2428 Ken Original lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. (waarvan) suikers 1338 7 Piccalilli 4 L'Étoile extra fine augurken W A of The Original piccalilli we 300 g -10 %* -15 %* vanaf 2 bokalen op 1 bokaal [IF | „N A Boni Selection € vastkokende primeuraardappelen | fd À franceline 2 2,5 kg Herkomst: Spanje. 4 1oe/kg ß 3 2 se 2 Bl > Î de 2,99: |! | NY A ii T | 2 MSC AR Ph Filetde, ei I Boni Selection = N gerookte makreelfilets +260 g Wilde vis. Herkomst: noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan, : 12,50 «x; sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. ++

Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6