Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
de
Luikse salade
oom
Tip van Valérie
el en diller
van het kookteam
met makre
And
Augurken zijn lekker bij charcuterie of kaas,
maar je kan ze ook verwerken ín slaatjes of
Ingrediënten ( personen)
2 Kook intussen de prinsessenbonen 8 min.
dressings:
260 g gerookte makreelfilet (versmark)
onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en
- Komkommerslaatje: komkommer,
400 g prinsessenbonen
spoel onder koud water. Snij in 2.
augurken, dille, olijfolie, citroensap.
100 g jonge slascheuten
5 Meng de rode ui, de augurken en de dille onder
2 appelen (Gonagold)
de zure room en kruid met zwarte peper en zout.
- Aardappelslaatje: aardappelen,
1/2 plantje dille
4 Verwijder het vel van de makreel, breek in
augurken, hardgekookte eitjes, tomaat
4 vastkokende aardappelen
hapklare stukken met een vork en verwijder
en mayonaise.
1 rode ui
eventueel de graatjes.
de
- Tartaarsaus: augurk, mayonaise, sjalot,
2 dl lichte zure room
5 Meng de
gekookte
aardappelen,
een geprakt hardgekookt ei en breng
50 g pecannoten
prinsessenbonen en de appelblokjes onder de
10 augurken op azijn (bokaal)
jonge slascheuten en bestrooi met de noten.
op smaak met bieslook, peterselie of
zwarte peper (molen)
Schik er de stukken makreel op en lepel er 1 eetl.
dragon.
zout
zure room over.
à
Voorbereiding (15 min)
Mud House Sauvignon Blanc
Er fijne augurken
The Original piccallli
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte
Marlborough — Nieuw-Zeeland
2,49 eaazsern 1,99 eco ern
in 4
Hak de pecannoten grof.
Floreffe Tripel
Ze
‘
Blond abdijbier
‘
Snipper de rode ui en de dille fin.
Snij de augurken fijn.
Snij de ongeschilde appelen in blokjes van
1 em.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie
kel Vezels
138
RE
EU
Bereiding (25 mn)
Vetten
344g Ewen _ 2078
(vaaman) verzadig 1078 Zu
108
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in
vergde verwen
2428
Ken
Original
lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
(waarvan) suikers
1338
7
Piccalilli
4
L'Étoile
extra fine augurken
W
A
of The Original piccalilli
we
300 g
-10 %*
-15 %*
vanaf 2 bokalen
op 1 bokaal
[IF
|
„N
A
Boni Selection
€
vastkokende
primeuraardappelen
| fd À
franceline
2
2,5 kg
Herkomst: Spanje.
4
1oe/kg
ß
3
2
se
2
Bl
>
Î
de
2,99:
|!
|
NY
A
ii
T |
2
MSC
AR
Ph
Filetde,
ei
I
Boni Selection
= N
gerookte makreelfilets
+260 g
Wilde vis.
Herkomst: noordoostelijk deel
van de Atlantische Oceaan,
:
12,50 «x;
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
++