Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



de

Luikse salade

oom

Tip van Valérie

el en diller

van het kookteam

met makre

And

Augurken zijn lekker bij charcuterie of kaas,

maar je kan ze ook verwerken ín slaatjes of

Ingrediënten ( personen)

2 Kook intussen de prinsessenbonen 8 min.

dressings:

260 g gerookte makreelfilet (versmark)

onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en

- Komkommerslaatje: komkommer,

400 g prinsessenbonen

spoel onder koud water. Snij in 2.

augurken, dille, olijfolie, citroensap.

100 g jonge slascheuten

5 Meng de rode ui, de augurken en de dille onder

2 appelen (Gonagold)

de zure room en kruid met zwarte peper en zout.

- Aardappelslaatje: aardappelen,

1/2 plantje dille

4 Verwijder het vel van de makreel, breek in

augurken, hardgekookte eitjes, tomaat

4 vastkokende aardappelen

hapklare stukken met een vork en verwijder

en mayonaise.

1 rode ui

eventueel de graatjes.

de

- Tartaarsaus: augurk, mayonaise, sjalot,

2 dl lichte zure room

5 Meng de

gekookte

aardappelen,

een geprakt hardgekookt ei en breng

50 g pecannoten

prinsessenbonen en de appelblokjes onder de

10 augurken op azijn (bokaal)

jonge slascheuten en bestrooi met de noten.

op smaak met bieslook, peterselie of

zwarte peper (molen)

Schik er de stukken makreel op en lepel er 1 eetl.

dragon.

zout

zure room over.

à

Voorbereiding (15 min)

Mud House Sauvignon Blanc

Er fijne augurken

The Original piccallli

Schil de aardappelen en snij ze in de lengte

Marlborough — Nieuw-Zeeland

2,49 eaazsern 1,99 eco ern

in 4

Hak de pecannoten grof.

Floreffe Tripel

Ze



Blond abdijbier



Snipper de rode ui en de dille fin.

Snij de augurken fijn.

Snij de ongeschilde appelen in blokjes van

1 em.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie

kel Vezels

138

RE

EU

Bereiding (25 mn)

Vetten

344g Ewen _ 2078

(vaaman) verzadig 1078 Zu

108

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in

vergde verwen

2428

Ken

Original

lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

(waarvan) suikers

1338

7

Piccalilli

4

L'Étoile

extra fine augurken

W

A

of The Original piccalilli

we

300 g

-10 %*

-15 %*

vanaf 2 bokalen

op 1 bokaal

[IF

|

„N

A

Boni Selection



vastkokende

primeuraardappelen

| fd À

franceline

2

2,5 kg

Herkomst: Spanje.

4

1oe/kg

ß

3

2

se

2

Bl

>

Î

de

2,99:

|!

|

NY

A

ii

T |

2

MSC

AR

Ph

Filetde,

ei

I

Boni Selection

= N

gerookte makreelfilets

+260 g

Wilde vis.

Herkomst: noordoostelijk deel

van de Atlantische Oceaan,

:

12,50 «x;

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

++