Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 10
Radijzen weer opfrissen Broodjes smeren! Voelen uw radijzen wat slapper aan? Leg ze dan even in ijskoud water. Maar niet te lang, anders verliezen ze hun smaak. ih PE Y dt x Radijzen zi in bosje Herkomst Bege/Nederand. (CC Versmarkt_) 0,79: 3 r 4 a (Ve \ Natuur Tomaat-basiicum 1,69 cassoero 1,69 eacsoere) ÿ à 7 £ a 1 Sm dq if à , À f 1 u À £ à ii Boni Selection di, se fi Veggie worst Natuur of Tomaat-basilicum 6, V2 -15 Y* 100g vanaf C Versmarkt _) 2 verpakkingen r4 A Pr Rn‘ 7 N nm. < = En Eu N À EN u =) Veggiebrood) à Ya odressing PA se avocad I rd) Boni Selection 1,25 eos ero magere verse kaas Ingrediënten (4 personen) Bereiding (15 mi) natuur 4x 100g -15 %* sneetjes vegetarische worst natuur (versmarkt) 1 Bak de broodjes in de voorverwarmde oven vanaf 1 komkommer (baktijd: zie verpakking) 2 verpakkingen WE 1/2 bosje radijzen 2 Prak intussen de stukjes avocado fijn met 50 g multicolorsla een vork en meng samen met de honing en de 1 avocado mosterd onder de verse kaas. Kruid met zwarte 1/2 rode ui peper en zout. 200 g halfvolle verse kaas (pattekaa) 3 Snij de broodjes open en verdeel er de Or > 4 voorgebakken spetbroodjes avocadodressing en de sneetjes veggieworst over. 1 koffiel. vloeibare honing 4 Werk af met de komkommerlinten, de radijzen, 1 eetl. mosterd de rode ui en de sla. an zwarte peper (molen) 8 Meer over de Nutri-Score zout Domaine Boyar op colruyt.be/nutri-score. Chardonnay-Sauvignon Blanc Voorbereiding Go min) PISTOLEISALEPEA CUT Boni Selection - Snij de ongeschilde komkommer in dunne Bulgarije linten met een dunschiller. Floreffe Blond voorgebakken rustieke ' Blond abdijbier el) — speltbroodjes Snij de radijzen in fijne schijfjes. 4 stuks 300 g Snij de rode ui in fine halve ringen. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl) — Met zuurdesem, ‘ Snij het vruchtvlees van de avocado in stukjes. Energie 438kcal Vezeis 118 N 617 efkg Maak de blaadjes van de multicolorsla los. Veten 1968 Eten Tg \ (waarvan) verzadigdevetzuren 3.3.8 Zout 188 Verwarm de oven voor op 180 °C. Kool en 378 1,85 « (waarvan) suikers 968 sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. ge a ar
Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 10