Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Radijzen
weer opfrissen
Broodjes smeren!
Voelen uw radijzen wat slapper aan? Leg
ze dan even in ijskoud water. Maar niet
te lang, anders verliezen ze hun smaak.
ih
PE
Y
dt
x
Radijzen
zi
in bosje
Herkomst Bege/Nederand.
(CC Versmarkt_)
0,79:
3
r
4
a (Ve
\
Natuur
Tomaat-basiicum
1,69 cassoero 1,69 eacsoere)
ÿ
à
7
£
a
1
Sm
dq
if
à
,
À
f
1
u
À
£ à
ii
Boni Selection
di,
se
fi
Veggie worst Natuur
of Tomaat-basilicum
6,
V2
-15 Y*
100g
vanaf
C Versmarkt _)
2 verpakkingen
r4
A
Pr
Rn‘
7
N
nm. <
=
En
Eu
N
À
EN
u
=)
Veggiebrood)
à
Ya
odressing
PA
se avocad
I
rd)
Boni Selection
1,25 eos ero
magere verse kaas
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding (15 mi)
natuur
4x 100g
-15 %*
sneetjes vegetarische worst natuur (versmarkt)
1 Bak de broodjes in de voorverwarmde oven
vanaf
1 komkommer
(baktijd: zie verpakking)
2 verpakkingen WE
1/2 bosje radijzen
2 Prak intussen de stukjes avocado fijn met
50 g multicolorsla
een vork en meng samen met de honing en de
1 avocado
mosterd onder de verse kaas. Kruid met zwarte
1/2 rode ui
peper en zout.
200 g halfvolle verse kaas (pattekaa)
3 Snij de broodjes open en verdeel er de
Or >
4 voorgebakken spetbroodjes
avocadodressing en de sneetjes veggieworst over.
1 koffiel. vloeibare honing
4 Werk af met de komkommerlinten, de radijzen,
1 eetl. mosterd
de rode ui en de sla.
an
zwarte peper (molen)
8
Meer over de Nutri-Score
zout
Domaine Boyar
op colruyt.be/nutri-score.
Chardonnay-Sauvignon Blanc
Voorbereiding Go min)
PISTOLEISALEPEA
CUT
Boni Selection
-
Snij de ongeschilde komkommer in dunne
Bulgarije
linten met een dunschiller.
Floreffe Blond
voorgebakken rustieke
'
Blond abdijbier
el)
—
speltbroodjes
Snij de radijzen in fijne schijfjes.
4 stuks 300 g
Snij de rode ui in fine halve ringen.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)
—
Met zuurdesem,
‘
Snij het vruchtvlees van de avocado in stukjes.
Energie 438kcal Vezeis 118
N
617 efkg
Maak de blaadjes van de multicolorsla los.
Veten
1968 Eten Tg
\
(waarvan) verzadigdevetzuren 3.3.8 Zout
188
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kool
en
378
1,85 «
(waarvan) suikers
968
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
ge a ar