Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Radijzen

weer opfrissen

Broodjes smeren!

Voelen uw radijzen wat slapper aan? Leg

ze dan even in ijskoud water. Maar niet

te lang, anders verliezen ze hun smaak.

ih

PE

Y

dt

x

Radijzen

zi

in bosje

Herkomst Bege/Nederand.

(CC Versmarkt_)

0,79:

3

r

4

a (Ve

\

Natuur

Tomaat-basiicum

1,69 cassoero 1,69 eacsoere)

ÿ

à

7

£

a

1

Sm

dq

if

à

,

À

f

1

u

À

£ à

ii

Boni Selection

di,

se

fi

Veggie worst Natuur

of Tomaat-basilicum

6,

V2

-15 Y*

100g

vanaf

C Versmarkt _)

2 verpakkingen

r4

A

Pr

Rn‘

7

N

nm. <

=

En

Eu

N

À

EN

u

=)

Veggiebrood)

à

Ya

odressing

PA

se avocad

I

rd)

Boni Selection

1,25 eos ero

magere verse kaas

Ingrediënten (4 personen)

Bereiding (15 mi)

natuur

4x 100g

-15 %*

sneetjes vegetarische worst natuur (versmarkt)

1 Bak de broodjes in de voorverwarmde oven

vanaf

1 komkommer

(baktijd: zie verpakking)

2 verpakkingen WE

1/2 bosje radijzen

2 Prak intussen de stukjes avocado fijn met

50 g multicolorsla

een vork en meng samen met de honing en de

1 avocado

mosterd onder de verse kaas. Kruid met zwarte

1/2 rode ui

peper en zout.

200 g halfvolle verse kaas (pattekaa)

3 Snij de broodjes open en verdeel er de

Or >

4 voorgebakken spetbroodjes

avocadodressing en de sneetjes veggieworst over.

1 koffiel. vloeibare honing

4 Werk af met de komkommerlinten, de radijzen,

1 eetl. mosterd

de rode ui en de sla.

an

zwarte peper (molen)

8

Meer over de Nutri-Score

zout

Domaine Boyar

op colruyt.be/nutri-score.

Chardonnay-Sauvignon Blanc

Voorbereiding Go min)

PISTOLEISALEPEA

CUT

Boni Selection

-

Snij de ongeschilde komkommer in dunne

Bulgarije

linten met een dunschiller.

Floreffe Blond

voorgebakken rustieke

'

Blond abdijbier

el)



speltbroodjes

Snij de radijzen in fijne schijfjes.

4 stuks 300 g

Snij de rode ui in fine halve ringen.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)



Met zuurdesem,



Snij het vruchtvlees van de avocado in stukjes.

Energie 438kcal Vezeis 118

N

617 efkg

Maak de blaadjes van de multicolorsla los.

Veten

1968 Eten Tg

\

(waarvan) verzadigdevetzuren 3.3.8 Zout

188

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Kool

en

378

1,85 «

(waarvan) suikers

968

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

ge a ar