Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 7
= — nn EE pitskool, CE curry met aanbrood A € pp. paprika enn 40 min 2, 20€ Ingrediënten (@ personen) 300 g erwten diepvie) 2 naanbroden 400 ml kokosmelk ik) 1 spitskool 1 gele paprika 2 eetl. olijfolie 1 limoen 1 blokje groentebouillon 1 plantje koriander 1/2 koffiel. komijnpoeder 1/2 koffiel. kurkuma 1/2 rood pepertje 2 cm gember zwarte peper (molen) 1 sjalot zout ia 2 teentjes knoflook Voorbereiding (15 min) Snij de spitskool in de lengte in 2. Verwijder de harde kem en snij de rest in dunne reepjes. Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper de rest fijn. Snij het knoflook en de sjalot fijn. Rasp de gember. Snij de paprika in 2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes. Hak de koriander fijn. - Snij de limoen in 4. Bereiding (25 min) 1 Meng de sjalot met het halve pepertje, de gember, het knoflook, de komijn en de kurkuma tot een gladde kruidenpasta. Roer er 2 eetl. water onder. 2 Verwarm de oven voor op 180 °C. 3 verhit de olifolie in een kookpot en roerbak de spitskool en de paprika 3 à 5 min. Roer er de kruidenpasta, de kokosmelk en 2 dl water onder. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg de diepgevroren erwten de laatste 2 min. toe. Kruid met peper en zout. 4 Verwarm de naanbroden 3 à 4 min. in de voorverwarmde oven. Afwerking Werk af met de koriander en serveer met het naanbrood en een en = partje limoen. Bi za 9 Tavel AOP. Valeur nutiionnell par personne (ur base dela ste des ingrédient) Energie si2kel Fbres 828 Postel Tripel 295g Protèines 13,38 ONS A & fr 1548 Sd 098 Blond abdijbier a don as re ts 4468 Eu (dont) sucres 1068 Tip van Valérie van het kookteam Nog diepvrieserwten over? F nhummus! Maak een erwte "Met de rest van de diepvrieserwten kan u een originele mr Eee spread of dip maken. Kook 50 g bevroren erwten 6 min. vi onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Pureer het vruchtvlees van 1 avocado met de ed erwten. Voeg 1 eetl. limoensap, zwarte peper en zout toe. Voeg de blaadjes van + 2 takjes verse munt toe.” + if Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we vor samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. ED Eros sum
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 7