Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
am KLAAR IN
ue
A
(EAN
€ pp.
urger
1,2, 3
25 min
50€
Kaas
IC
jetjes
3,
e en verse fr
®
met bo:
ontjessalad
+
Ingrediënten (4 personer)
sé
er
4 kaas-groenteburgers
1/2 rode ui
Cversmarkd
x
u
4008
800 g frieten (versmark)
4 eetl. mayonaise
ER
prinsessenbonen
2 eetl. olifolie
2 stronken witloof
zwarte peper (malen)
ej
3 takjes verse dragon
zout
Voorbereiding Go min)
-
VA
à
Snipper de blaadjes dragon fijn en voeg ze
toe aan de mayonaise. Kruid met peper en
zout.
|
Verwijder de harde kern van het witloof en
1
11
-
snij in fijne reepjes.
Snij de halve rode ui in dunne ringen.
a
À
Aj
Bereiding (15 min)
|
1 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt
Las
in lichtgezouten water. Laat uitlekken en spoel
pen
onder koud water. Meng met het witloof en de
rode ui.
2 Verhit intussen de olifolie in een pan en bak
14
de hamburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
3 Bak de frietjes goudbruin in een friteuse op
180 °C. Laat uitlekken op keukenpapier.
Château de Péna
AOP. Côtes du Roussillon Villages
BT:
Postel Tripel
Blond abdibier
=
zn
ee
==
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie
907 kel vezels
118
Vetten
57,48 Enten 1608
(vaaıvan) verzadigdevetzuren 17,78 Zout
158
Koohydrten
718
(waarvan) suikers
18
Tip van Valerie
van het kookteam
5
zelfge
maakte frietjes,
CU
altijd lek
"Zelf frietjes maken is misschien wat meer werk, het is wel de
moeite waard. Schil de aardappelen, bij voorkeur bintje, en snij ze
id
ín staafjes van 1 cm dik. Spoel onder koud water en dep droog.
Bak de frietjes in kleine porties voor ín olie of vetop 140 à 150 °C.
Et
Laat uitlekken op keukenpapier. Verhoog de temperatuur tot
180 °C en doe de frietjes terug in de frituurpan tot ze goudbruin
zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi de frietjes met zout
en schud op zodat het zout zich verspreidt.”
en
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
ED
88
sk Met BP XTRA
Eco