Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

am KLAAR IN

ue

A

(EAN

€ pp.

urger

1,2, 3

25 min

50€

Kaas

IC

jetjes

3,

e en verse fr

®

met bo:

ontjessalad

+

Ingrediënten (4 personer)



er

4 kaas-groenteburgers

1/2 rode ui

Cversmarkd

x

u

4008

800 g frieten (versmark)

4 eetl. mayonaise

ER

prinsessenbonen

2 eetl. olifolie

2 stronken witloof

zwarte peper (malen)

ej

3 takjes verse dragon

zout

Voorbereiding Go min)

-

VA

à

Snipper de blaadjes dragon fijn en voeg ze

toe aan de mayonaise. Kruid met peper en

zout.

|

Verwijder de harde kern van het witloof en

1

11

-

snij in fijne reepjes.

Snij de halve rode ui in dunne ringen.

a

À

Aj

Bereiding (15 min)

|

1 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt

Las

in lichtgezouten water. Laat uitlekken en spoel

pen

onder koud water. Meng met het witloof en de

rode ui.

2 Verhit intussen de olifolie in een pan en bak

14

de hamburgers 3 à 4 min. aan elke kant.

3 Bak de frietjes goudbruin in een friteuse op

180 °C. Laat uitlekken op keukenpapier.

Château de Péna

AOP. Côtes du Roussillon Villages

BT:

Postel Tripel

Blond abdibier

=

zn

ee

==

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie

907 kel vezels

118

Vetten

57,48 Enten 1608

(vaaıvan) verzadigdevetzuren 17,78 Zout

158

Koohydrten

718

(waarvan) suikers

18

Tip van Valerie

van het kookteam

5

zelfge

maakte frietjes,

CU

altijd lek

"Zelf frietjes maken is misschien wat meer werk, het is wel de

moeite waard. Schil de aardappelen, bij voorkeur bintje, en snij ze

id

ín staafjes van 1 cm dik. Spoel onder koud water en dep droog.

Bak de frietjes in kleine porties voor ín olie of vetop 140 à 150 °C.

Et

Laat uitlekken op keukenpapier. Verhoog de temperatuur tot

180 °C en doe de frietjes terug in de frituurpan tot ze goudbruin

zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi de frietjes met zout

en schud op zodat het zout zich verspreidt.”

en

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

ED

88

sk Met BP XTRA

Eco