Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 3
am KLAAR IN ue A (EAN € pp. urger 1,2, 3 25 min 50€ Kaas IC jetjes 3, e en verse fr ® met bo: ontjessalad + Ingrediënten (4 personer) sé er 4 kaas-groenteburgers 1/2 rode ui Cversmarkd x u 4008 800 g frieten (versmark) 4 eetl. mayonaise ER prinsessenbonen 2 eetl. olifolie 2 stronken witloof zwarte peper (malen) ej 3 takjes verse dragon zout Voorbereiding Go min) - VA à Snipper de blaadjes dragon fijn en voeg ze toe aan de mayonaise. Kruid met peper en zout. | Verwijder de harde kern van het witloof en 1 11 - snij in fijne reepjes. Snij de halve rode ui in dunne ringen. a À Aj Bereiding (15 min) | 1 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt Las in lichtgezouten water. Laat uitlekken en spoel pen onder koud water. Meng met het witloof en de rode ui. 2 Verhit intussen de olifolie in een pan en bak 14 de hamburgers 3 à 4 min. aan elke kant. 3 Bak de frietjes goudbruin in een friteuse op 180 °C. Laat uitlekken op keukenpapier. Château de Péna AOP. Côtes du Roussillon Villages BT: Postel Tripel Blond abdibier = zn ee == Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 907 kel vezels 118 Vetten 57,48 Enten 1608 (vaaıvan) verzadigdevetzuren 17,78 Zout 158 Koohydrten 718 (waarvan) suikers 18 Tip van Valerie van het kookteam 5 zelfge maakte frietjes, CU altijd lek "Zelf frietjes maken is misschien wat meer werk, het is wel de moeite waard. Schil de aardappelen, bij voorkeur bintje, en snij ze id ín staafjes van 1 cm dik. Spoel onder koud water en dep droog. Bak de frietjes in kleine porties voor ín olie of vetop 140 à 150 °C. Et Laat uitlekken op keukenpapier. Verhoog de temperatuur tot 180 °C en doe de frietjes terug in de frituurpan tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi de frietjes met zout en schud op zodat het zout zich verspreidt.” en Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. ED 88 sk Met BP XTRA Eco
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 3