Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 1
AAN TAFEL … Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. eh Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. £ Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. PS Lie 3 colruyt.be/weekmenu WEEK 1: AVE = ER É RE Pr Ean — ir [A nu li Es 4 j % re CE € % KINDER- FAVORIET (QU 30 min. A erbrochette LP Gemarin eerderund Eu met courgette en Griekse pasta Ingrediënten (@ personen) Bereiding (0 min) 4 gemarineerde 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva runderbrochettes Cabernet Sauvignon (beenhouweni) son) 400 g Griekse pasta Knoflook en de sjalot 1 min. 2 Voeg de Griekse pasta en 8 dl heet water toe. DO. Central valley - Chili 3 courgettes 4 eetl olijfolie Verkruimel het bouillonblokje boven de pasta, Martha Brown Eyes 1 sjalot 1 koffiel. oregano roer en kook 13 min. op een zacht vuur. Sterk donker bier 2 teentjes knoflook (gedroogd) 3 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en 10 gemarineerde 1 koffiel. basilicum bak de runderbrochettes + 2 min. aan elke kant. halfgedroogde gedoogd) tomaten (Cheritos, 1 blokje 4 Meng de laatste 5 min. de geraspte courgette versmarkt) Kippenbouillon en de halfgedroogde tomaten onder de Griekse zwarte peper (malen) pasta. Bestrooi met oregano en basilicum. Kruid 70 g geraspte grana ut met peper en zout. padano Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) ee el Energie zeokal vezels 558 Voorbereiding (10 min) Vetten 2378 Ellen 198 - Snipper het knoflook en de sjalot fin. Afwerking (vaaıvan) verzadigdevetzuren 56.8 Zou 198 Werk af met de geraspte grana padano. Kooihydraten 3158 - Rasp de ongeschilde courgettes. (waanan) suikers 1748 Ons vakmanschap drink je met verstand. Edo ma aren
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 1