Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

eh

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

£

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

PS Lie 3

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: AVE = ER

É

RE

Pr

Ean



ir

[A

nu

li

Es

4

j

%

re

CE



%

KINDER-

FAVORIET

(QU

30 min.

A

erbrochette

LP

Gemarin

eerderund

Eu

met courgette

en Griekse pasta

Ingrediënten (@ personen)

Bereiding (0 min)

4 gemarineerde

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het

Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva

runderbrochettes

Cabernet Sauvignon

(beenhouweni)

son)

400 g Griekse pasta

Knoflook en de sjalot 1 min.

2 Voeg de Griekse pasta en 8 dl heet water toe.

DO. Central valley - Chili

3 courgettes

4 eetl olijfolie

Verkruimel het bouillonblokje boven de pasta,

Martha Brown Eyes

1 sjalot

1 koffiel. oregano

roer en kook 13 min. op een zacht vuur.

Sterk donker bier

2 teentjes knoflook

(gedroogd)

3 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en

10 gemarineerde

1 koffiel. basilicum

bak de runderbrochettes + 2 min. aan elke kant.

halfgedroogde

gedoogd)

tomaten (Cheritos,

1 blokje

4 Meng de laatste 5 min. de geraspte courgette

versmarkt)

Kippenbouillon

en de halfgedroogde tomaten onder de Griekse

zwarte peper (malen)

pasta. Bestrooi met oregano en basilicum. Kruid

70 g geraspte grana

ut

met peper en zout.

padano

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

ee el

Energie

zeokal vezels

558

Voorbereiding (10 min)

Vetten

2378 Ellen 198

- Snipper het knoflook en de sjalot fin.

Afwerking

(vaaıvan) verzadigdevetzuren 56.8 Zou

198

Werk af met de geraspte grana padano.

Kooihydraten

3158

- Rasp de ongeschilde courgettes.

(waanan) suikers

1748

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Edo ma aren