Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

re

ss

nl

je

| N

1]

|

I]

su

u

Ingrediënten

uit weekmenu 1

Rode Prijzen geldig van

=

EE

%

à

dk

#7

au

HS

Ei

Vs

ons

Gemarineerde runderbrochette

kad

ie

ji



(Beenhouwerij)

Rp

10,15 ens

a:

RN

€ pp.

30mi

90€

©

2,

=

MA

TL

e tomate

ÉCUMAU

[corpxoopsre]

n taboule m

Ingrediënten (4 personen)

400 g Alaska-pollakporties (diepvries)

10 gemarineerde halfgedroogde tomaten

Tomaten

8 tomaten

(Cheritos, versmarkt) + 1 à 2 eetl. olie uit de

los

400 g verse spinazie

verpakking

50 g rucola

250 g COUSCOUS (tarwegriesmeel)

Herkomst: België.

Lui

CC Versmarkt_)

2 eetl olijfolie

0, 89 €/kg

2 teentjes knoflook

1 blokje kippenbouillon

10 groene en zwarte olijven met kruiden

zwarte peper (malen)

(Wersmarkt)

zout

Voorbereiding (ontdootijd + 10 min)

=

Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.

Vind meteen een recept

6

Snipper de ui en het knoflook fijn.

naar wens!

|

Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een koffielepel. Snij het vruchtvlees fijn.

Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes en de olijven in ringetjes.

:

Los het bouillonblokje op in 6 dl heet water.

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

2

Verwarm de oven voor op 180 °C

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

Bereiding (20 min)

1 Verhit de olifolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de vis toe en bak + 5 min

aan elke kant.

2 Snij de vis in stukken. Voeg de spinazie en het vruchtvlees van de tomaten toe. Kruid met peper

O@

©

en zout. Laat nog 2 à 3 min. verder stoven tot de spinazie geslonken is.

Vlees

Vis

3 Vul de tomaten met het spinaziemengsel. Leg ze in een ovenschaal en zet

15 min. in de

Gevogelte

Vegetarisch

voorverwarmde oven.

4 Overgiet intussen de couscous met de hete bouillon en laat 10 min. afgedekt zwellen.

5 Maak de couscous los met een vork en menger de olijven, de halfgedroogde tomaten en de rucola

» De ber:

gstijd splitsen we zo op:

onder. Voeg 1 à 2 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaten toe.

Aantal minuten

Eventuele

La Fanfinette Rosé

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

werk (snijden,

oventijd

AOP. Côtes du Rhône

Energie 524kcal Vezeis 518

Vetten

164g Ewilten

3068

bakken, koken ...)

Troubadour Blond

(waarvan) verzadigde vetzuren 2,58 Zout

208

Blond bier

Koolhydraten

EM

(waarvan) suikers,

1078

Omdat we aid eperen op de pen en promotie in de andre

SEE

zijn dan in deze folder De kort

vertoon van uw Xra-app

of

aart komer

e prijzen in uw winkel kan u

uw

winkelbezoek raadplegen via de

ec

rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst

3) mel

een kans

5 laagste prijzen