Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
re
ss
nl
je
| N
1]
|
I]
su
u
Ingrediënten
uit weekmenu 1
Rode Prijzen geldig van
=
EE
%
à
dk
#7
au
HS
Ei
Vs
ons
Gemarineerde runderbrochette
kad
ie
ji
”
(Beenhouwerij)
Rp
10,15 ens
a:
RN
€ pp.
30mi
90€
©
2,
=
MA
TL
e tomate
ÉCUMAU
[corpxoopsre]
n taboule m
Ingrediënten (4 personen)
400 g Alaska-pollakporties (diepvries)
10 gemarineerde halfgedroogde tomaten
Tomaten
8 tomaten
(Cheritos, versmarkt) + 1 à 2 eetl. olie uit de
los
400 g verse spinazie
verpakking
50 g rucola
250 g COUSCOUS (tarwegriesmeel)
Herkomst: België.
Lui
CC Versmarkt_)
2 eetl olijfolie
0, 89 €/kg
2 teentjes knoflook
1 blokje kippenbouillon
10 groene en zwarte olijven met kruiden
zwarte peper (malen)
(Wersmarkt)
zout
Voorbereiding (ontdootijd + 10 min)
=
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
Vind meteen een recept
6
Snipper de ui en het knoflook fijn.
naar wens!
|
Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een koffielepel. Snij het vruchtvlees fijn.
Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes en de olijven in ringetjes.
:
Los het bouillonblokje op in 6 dl heet water.
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
2
Verwarm de oven voor op 180 °C
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
Bereiding (20 min)
1 Verhit de olifolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de vis toe en bak + 5 min
aan elke kant.
2 Snij de vis in stukken. Voeg de spinazie en het vruchtvlees van de tomaten toe. Kruid met peper
O@
©
en zout. Laat nog 2 à 3 min. verder stoven tot de spinazie geslonken is.
Vlees
Vis
3 Vul de tomaten met het spinaziemengsel. Leg ze in een ovenschaal en zet
15 min. in de
Gevogelte
Vegetarisch
voorverwarmde oven.
4 Overgiet intussen de couscous met de hete bouillon en laat 10 min. afgedekt zwellen.
5 Maak de couscous los met een vork en menger de olijven, de halfgedroogde tomaten en de rucola
» De ber:
gstijd splitsen we zo op:
onder. Voeg 1 à 2 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaten toe.
Aantal minuten
Eventuele
La Fanfinette Rosé
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
werk (snijden,
oventijd
AOP. Côtes du Rhône
Energie 524kcal Vezeis 518
Vetten
164g Ewilten
3068
bakken, koken ...)
Troubadour Blond
(waarvan) verzadigde vetzuren 2,58 Zout
208
Blond bier
Koolhydraten
EM
(waarvan) suikers,
1078
Omdat we aid eperen op de pen en promotie in de andre
SEE
zijn dan in deze folder De kort
vertoon van uw Xra-app
of
aart komer
e prijzen in uw winkel kan u
uw
winkelbezoek raadplegen via de
ec
rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst
3) mel
een kans
5 laagste prijzen