Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2
Op het menu re ss nl je | N 1] | I] su u Ingrediënten uit weekmenu 1 Rode Prijzen geldig van = EE % à dk #7 au HS Ei Vs ons Gemarineerde runderbrochette kad ie ji ” (Beenhouwerij) Rp 10,15 ens a: RN € pp. 30mi 90€ © 2, = MA TL e tomate ÉCUMAU [corpxoopsre] n taboule m Ingrediënten (4 personen) 400 g Alaska-pollakporties (diepvries) 10 gemarineerde halfgedroogde tomaten Tomaten 8 tomaten (Cheritos, versmarkt) + 1 à 2 eetl. olie uit de los 400 g verse spinazie verpakking 50 g rucola 250 g COUSCOUS (tarwegriesmeel) Herkomst: België. Lui CC Versmarkt_) 2 eetl olijfolie 0, 89 €/kg 2 teentjes knoflook 1 blokje kippenbouillon 10 groene en zwarte olijven met kruiden zwarte peper (malen) (Wersmarkt) zout Voorbereiding (ontdootijd + 10 min) = Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. Vind meteen een recept 6 Snipper de ui en het knoflook fijn. naar wens! | Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een koffielepel. Snij het vruchtvlees fijn. Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes en de olijven in ringetjes. : Los het bouillonblokje op in 6 dl heet water. » Met de volgende icoontjes ziet u in één 2 Verwarm de oven voor op 180 °C oogopslag over welk soort gerecht het gaat: Bereiding (20 min) 1 Verhit de olifolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de vis toe en bak + 5 min aan elke kant. 2 Snij de vis in stukken. Voeg de spinazie en het vruchtvlees van de tomaten toe. Kruid met peper O@ © en zout. Laat nog 2 à 3 min. verder stoven tot de spinazie geslonken is. Vlees Vis 3 Vul de tomaten met het spinaziemengsel. Leg ze in een ovenschaal en zet 15 min. in de Gevogelte Vegetarisch voorverwarmde oven. 4 Overgiet intussen de couscous met de hete bouillon en laat 10 min. afgedekt zwellen. 5 Maak de couscous los met een vork en menger de olijven, de halfgedroogde tomaten en de rucola » De ber: gstijd splitsen we zo op: onder. Voeg 1 à 2 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaten toe. Aantal minuten Eventuele La Fanfinette Rosé Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd AOP. Côtes du Rhône Energie 524kcal Vezeis 518 Vetten 164g Ewilten 3068 bakken, koken ...) Troubadour Blond (waarvan) verzadigde vetzuren 2,58 Zout 208 Blond bier Koolhydraten EM (waarvan) suikers, 1078 Omdat we aid eperen op de pen en promotie in de andre SEE zijn dan in deze folder De kort vertoon van uw Xra-app of aart komer e prijzen in uw winkel kan u uw winkelbezoek raadplegen via de ec rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst 3) mel een kans 5 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2