Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6
Op het menu 1] ij jui IN u R% Ingrediënten uit weekmenu 2 Rode Prijzen geldig van En hi de Ya EE \ (ij DL # # Merguez lam + varken +70g (Beenhouwerij) 8,50 er RN Epp 35 min. 30e Bn et 5, = Be, es eljauwhaas Gepa RVC! kab iekse salade oesen Gr ù £ met Co! MU LAS Boni Selection = = gepaneerde kabeljauwhaasjes = 2 stuks + 300 g Ingrediënten (4 personen) Graatloos. Wilde vis. Herkomst: noordoostelijk 4 gepaneerde kabeljauwhaasjes (versmark) 10 groene en zwarte olijven met kruiden deel van de Atlantische Oceaan, Gersmark) 750 g Country Potatoes met kruiden (diepvries) 350 g kerstomaten in verschillende kleuren 170 g Griekse yoghurt Coma Chef) 1 koffiel. knoflookpasta met zonnebloemolie 1 komkommer 4 eet olijfolie 18 95 €}kg 100 g rucola zwarte peper (malen) zout 1 plantje platte peterselie 1 rode ui D k Voorbereiding (15 mn) ekker Nóg makkelijker 2 Hou de kleinste tomaten apart voor de afwerking en snij de rest in 2 SW boodschappen voorbereiden : Snipper de rode ui fin. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadlijsten met een Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen koffielepel. Snij de rest in blokjes van 1/2 cm. Snij de olijven in ringetjes. Nieuw op onze website: Snipper de platte peterselie fijn. Roer de helft ervan onder de yoghurt en voeg de = knoflookpasta toe. Kruid met peper en zout. » hoeveelheden get veranderen vanzelf als u het aantal Bereiding (20 min) “> 1 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan en roerbak de diepgevroren aardappelen 15 min. goudbruin. personen aanpast Kruid met peper en zout. » voeg alle ingrediënten = 2. Verhitintussen 2 eet oljfolie in een andere pan en bak de kabeljauwhaasjes 5 min. aan elke kant van een recept in 3 Meng de rucola met de halve tomaten, de komkommer, de olijven en de rode ui 1 klik toe aan uw Afwerking boodschappenlijstje : Schik de vis op de borden en bestrooi met de rest van de platte peterselie. Serveer met de » sorteer uw rucola, de gebakken aardappelen en de apart gehouden tomaten. Werk af met een lepel Griekse yoghurt. boodschappenlijstje Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) volgens de indeling van uw winkel in de Argento Chardonnay Energie 166kcal Vezek Br Mendoza — Argentinië Vetten 29g Emillen BR MyColruyt-app Troubadour Blond (waarvan) verzadigde verzuren 838 Zout 248 Koohydrten En Blond bier (waarvan) suikers 198 Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken mat we aid eperen op de pen en promotie in de andre Pen zijn dan in deze folder De kort en vertoon van uw Xra-app egte vies ina e prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via de rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst dr 5 30 Tome een kans 5 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6