Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
1]
ij jui IN
u
R%
Ingrediënten
uit weekmenu 2
Rode Prijzen geldig van
En
hi
de
Ya
EE
\
(ij
DL
#
#
Merguez lam + varken
+70g
(Beenhouwerij)
8,50 er
RN
Epp
35 min.
30e
Bn et
5,
=
Be, es
eljauwhaas
Gepa
RVC! kab
iekse salade
oesen Gr
ù £
met Co!
MU LAS
Boni Selection
=
=
gepaneerde kabeljauwhaasjes
=
2 stuks + 300 g
Ingrediënten (4 personen)
Graatloos. Wilde vis. Herkomst: noordoostelijk
4 gepaneerde kabeljauwhaasjes (versmark)
10 groene en zwarte olijven met kruiden
deel van de Atlantische Oceaan,
Gersmark)
750 g Country Potatoes met kruiden (diepvries)
350 g kerstomaten in verschillende kleuren
170 g Griekse yoghurt
Coma Chef)
1 koffiel. knoflookpasta met zonnebloemolie
1 komkommer
4 eet olijfolie
18 95 €}kg
100 g rucola
zwarte peper (malen)
zout
1 plantje platte peterselie
1 rode ui
D
k
Voorbereiding (15 mn)
ekker
Nóg makkelijker
2
Hou de kleinste tomaten apart voor de afwerking en snij de rest in 2
SW boodschappen voorbereiden
:
Snipper de rode ui fin.
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadlijsten met een
Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen
koffielepel. Snij de rest in blokjes van 1/2 cm.
Snij de olijven in ringetjes.
Nieuw op onze website:
Snipper de platte peterselie fijn. Roer de helft ervan onder de yoghurt en voeg de
=
knoflookpasta toe. Kruid met peper en zout.
» hoeveelheden
get
veranderen vanzelf
als u het aantal
Bereiding (20 min)
“>
1 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan en roerbak de diepgevroren aardappelen 15 min. goudbruin.
personen aanpast
Kruid met peper en zout.
» voeg alle ingrediënten
=
2. Verhitintussen 2 eet oljfolie in een andere pan en bak de kabeljauwhaasjes 5 min. aan elke kant
van een recept in
3 Meng de rucola met de halve tomaten, de komkommer, de olijven en de rode ui
1 klik toe aan uw
Afwerking
boodschappenlijstje
:
Schik de vis op de borden en bestrooi met de rest van de platte peterselie. Serveer met de
» sorteer uw
rucola, de gebakken aardappelen en de apart gehouden tomaten. Werk af met een lepel Griekse
yoghurt.
boodschappenlijstje
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
volgens de indeling
van uw winkel in de
Argento Chardonnay
Energie 166kcal Vezek Br
Mendoza — Argentinië
Vetten
29g Emillen BR
MyColruyt-app
Troubadour Blond
(waarvan) verzadigde verzuren
838 Zout
248
Koohydrten
En
Blond bier
(waarvan) suikers
198
Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken
mat we aid eperen op de pen en promotie in de andre
Pen
zijn dan in deze folder De kort
en
vertoon van uw Xra-app
egte vies ina
e prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via de
rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst
dr 5 30 Tome
een kans
5 laagste prijzen