Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

1]

ij jui IN

u

R%

Ingrediënten

uit weekmenu 2

Rode Prijzen geldig van

En

hi

de

Ya

EE

\

(ij

DL

#

#

Merguez lam + varken

+70g

(Beenhouwerij)

8,50 er

RN

Epp

35 min.

30e

Bn et

5,

=

Be, es

eljauwhaas

Gepa

RVC! kab

iekse salade

oesen Gr

ù £

met Co!

MU LAS

Boni Selection

=

=

gepaneerde kabeljauwhaasjes

=

2 stuks + 300 g

Ingrediënten (4 personen)

Graatloos. Wilde vis. Herkomst: noordoostelijk

4 gepaneerde kabeljauwhaasjes (versmark)

10 groene en zwarte olijven met kruiden

deel van de Atlantische Oceaan,

Gersmark)

750 g Country Potatoes met kruiden (diepvries)

350 g kerstomaten in verschillende kleuren

170 g Griekse yoghurt

Coma Chef)

1 koffiel. knoflookpasta met zonnebloemolie

1 komkommer

4 eet olijfolie

18 95 €}kg

100 g rucola

zwarte peper (malen)

zout

1 plantje platte peterselie

1 rode ui

D

k

Voorbereiding (15 mn)

ekker

Nóg makkelijker

2

Hou de kleinste tomaten apart voor de afwerking en snij de rest in 2

SW boodschappen voorbereiden

:

Snipper de rode ui fin.

Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadlijsten met een

Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen

koffielepel. Snij de rest in blokjes van 1/2 cm.

Snij de olijven in ringetjes.

Nieuw op onze website:

Snipper de platte peterselie fijn. Roer de helft ervan onder de yoghurt en voeg de

=

knoflookpasta toe. Kruid met peper en zout.

» hoeveelheden

get

veranderen vanzelf

als u het aantal

Bereiding (20 min)

“>

1 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan en roerbak de diepgevroren aardappelen 15 min. goudbruin.

personen aanpast

Kruid met peper en zout.

» voeg alle ingrediënten

=

2. Verhitintussen 2 eet oljfolie in een andere pan en bak de kabeljauwhaasjes 5 min. aan elke kant

van een recept in

3 Meng de rucola met de halve tomaten, de komkommer, de olijven en de rode ui

1 klik toe aan uw

Afwerking

boodschappenlijstje

:

Schik de vis op de borden en bestrooi met de rest van de platte peterselie. Serveer met de

» sorteer uw

rucola, de gebakken aardappelen en de apart gehouden tomaten. Werk af met een lepel Griekse

yoghurt.

boodschappenlijstje

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

volgens de indeling

van uw winkel in de

Argento Chardonnay

Energie 166kcal Vezek Br

Mendoza — Argentinië

Vetten

29g Emillen BR

MyColruyt-app

Troubadour Blond

(waarvan) verzadigde verzuren

838 Zout

248

Koohydrten

En

Blond bier

(waarvan) suikers

198

Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken

mat we aid eperen op de pen en promotie in de andre

Pen

zijn dan in deze folder De kort

en

vertoon van uw Xra-app

egte vies ina

e prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via de

rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst

dr 5 30 Tome

een kans

5 laagste prijzen