Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LS brood

nonsen feta

n ch ampig

KINDER-

€ pp.

met omelet va!

FAVORIET

25 min

2,60€

Ingrediënten (4 personen)

600 g gesneden

100 g feta (blok)

v

champignons

8 eieren

50 g rucola

1 Turks brood

1/3 plantje bieslook

2 eetl. olifolie

Tui

peper en zout

1 teentje knoflook

7

Voorbereiding (10 min)

- Snipper de ui, het bieslook en het knoflook fijn.

- Klop de eieren los met een vork en roer er het bieslook

onder. Kruid met peper en zout.

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (15 min)

1_Bak het Turks brood af in de voorverwarmde oven (baktij

zie

verpakking).

z

>.

S

2. Verhit intussen de olifolie in een grote braadpan (met ongeveer

u

dezelfde diameter als het Turks brood). Bak de champignons, de

ui en het knoflook 5 min. Kruid met peper en zout.

ze

=



Ea,

> Overgiet met de losgeklopte eieren, roer alles goed onder

24

>

er

elkaar en laat op een zacht vuur stollen tot een omelet.

Le

#.

4 Snij het Turks brood in de lengte in 2 cirkels en schuif de

ge,

z

-

omelet uit de pan op de onderste helft. Verdeel er de rucola over

en verkruimel er de feta over.



Ce

5 Dek af met de bovenste helft van het brood en snijin 4 gelike

=

Fe

I}

4

punten.

TR

Ve

FAN

4

D= Ook lekker voor de kids: rol de omelet samen met de rucola

as

%

PT

=

en de feta in een wrap. Ideaal om uit het vuistje te eten.

72

Kk sie

En

®

La Fanfinette

DA

24

A.O.P. Côtes du Rhône

re

=

Lefort Tripel

e:

BR

Sterk blond bier

ee

je

de!

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

A

Energie Slókeal Vezek 578

Fe

Veten

Ag Ewiten 258

828 Zout

258

(aman) verige wen

448

(waarvan) uiers

428

Tip van Valérie

van het kookteam

ze

Be

nn

cola over?

rte

(TU

atje voor CO

Maak een sla:

Kook 100 g pasta gaar in

4

lichtgezouten water, giet af en

spoel onder koud water. Meng er

het restje feta en rucola onder.

#

C4

ra

Breng verder op smaak met

(2

wat u in huis hebt: rode ui,

a

bd

2)

lente-ui of sjalot, (kers)-

tomaat, puntpaprika,

avocado … Roer er 2 eetl.

Se

olijfolie onder en kruid

met peper en zout.

À

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.