Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Colruyt Folder 29.07.2020

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 7

LS brood nonsen feta n ch ampig KINDER- € pp. met omelet va! FAVORIET 25 min 2,60€ Ingrediënten (4 personen) 600 g gesneden 100 g feta (blok) v champignons 8 eieren 50 g rucola 1 Turks brood 1/3 plantje bieslook 2 eetl. olifolie Tui peper en zout 1 teentje knoflook 7 Voorbereiding (10 min) - Snipper de ui, het bieslook en het knoflook fijn. - Klop de eieren los met een vork en roer er het bieslook onder. Kruid met peper en zout. - Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (15 min) 1_Bak het Turks brood af in de voorverwarmde oven (baktij zie verpakking). z >. S 2. Verhit intussen de olifolie in een grote braadpan (met ongeveer u dezelfde diameter als het Turks brood). Bak de champignons, de ui en het knoflook 5 min. Kruid met peper en zout. ze = € Ea, > Overgiet met de losgeklopte eieren, roer alles goed onder 24 > er elkaar en laat op een zacht vuur stollen tot een omelet. Le #. 4 Snij het Turks brood in de lengte in 2 cirkels en schuif de ge, z - omelet uit de pan op de onderste helft. Verdeel er de rucola over en verkruimel er de feta over. € Ce 5 Dek af met de bovenste helft van het brood en snijin 4 gelike = Fe I} 4 punten. TR Ve FAN 4 D= Ook lekker voor de kids: rol de omelet samen met de rucola as % PT = en de feta in een wrap. Ideaal om uit het vuistje te eten. 72 Kk sie En ® La Fanfinette DA 24 A.O.P. Côtes du Rhône re = Lefort Tripel e: BR Sterk blond bier ee je de! Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) A Energie Slókeal Vezek 578 Fe Veten Ag Ewiten 258 828 Zout 258 (aman) verige wen 448 (waarvan) uiers 428 Tip van Valérie van het kookteam ze Be nn cola over? rte (TU atje voor CO Maak een sla: Kook 100 g pasta gaar in 4 lichtgezouten water, giet af en spoel onder koud water. Meng er het restje feta en rucola onder. # C4 ra Breng verder op smaak met (2 wat u in huis hebt: rode ui, a bd 2) lente-ui of sjalot, (kers)- tomaat, puntpaprika, avocado … Roer er 2 eetl. Se olijfolie onder en kruid met peper en zout. À sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 7