Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6
Op het menu PN 4} _® LT ye VELE #; — .y Fr Ingrediënten uit weekmenu 2 Rode Prijzen geldig van 2.68 af, À hid = BE ze ä 2 x + EN on ien En Cl de % Restaurantsteak +2cm +170g % 13,69 ce EN € À DD 35 min.) pe) Zed zi Ä B pelpuree fi Roodbaa PT aardap venkelslaatje MSC KB IR RU Du CLS YZ Ingrediënten (4 personen) Boni Selection 500 g roodbaarshaasjes (versmark) 1 rood pepertje 8 fijne sneetjes gerookt spek 2 takjes verse munt roodbaarshaasjes +2508 1 kg aardappelpuree (diepwies) 1 teentje knoflook Graatloos. Wilde vis. 1 komkommer 170 g Griekse yoghurt Herkomst: IJsland. 1 venkel 2 eetl. boter 22,95 en; 1/2 bosje radijzen 1/3 koffiel. nootmuskaat 2 lente-uitjes peper en zout Voorbereiding Qs min) - Snij de radijzen en de lente-uitjes fijn. = Snij de komkommer in lange, fijne slierten (gebruik eventueel een dunschiller) PR Nóg makkelijker - Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Hak het groen van de venkel fijn. Snij de venkel Koken boodschappen voorbereiden in heel dunne reepjes - Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper samen met de muntblaadjes fijn. Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen Bereiding 20 min) 1 Rol de sneetjes spek rond de roodbaarshaasjes. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de Nieuw op onze website: roodbaarshaasjes 5 min. (op de kant waar het uiteinde van het spek zi). Draai de stukken vis om » hoeveelheden 4 Quinoa Caprese melkersiomsten en laat nog + 3 min. verder bakken. Kruid met peper. veranderen vanzelf 2 Verwarm ondertussen de diepgevroren puree al roerend in een kookpot. Roer er 1 eetl. boter als u het aantal en het groen van de venkel onder. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout. 5 Pers het knoflook en meng samen met de lente-uitjes en de radijzen onder de Griekse yoghurt personen aanpast Kruid met peper en zout. » voeg alle ingrediënten er 4 Meng de komkommerslierten onder de venkel. van een recept in 1 klik toe aan uw Afwerking Verdeel de roodbaarshaasjes over de borden en serveer met de aardappelpuree. Bestrooi met boodschappenlijstje het pepertje en de munt en geef er de komkommersalade bi, Serveer met de dressing met » sorteer uw radijzen apart bi boodschappenlijstje volgens de indeling Mud House Sauvignon Blanc Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) van uw winkel in de _ Marlborough Energie Ssskeal Vezek 598 Nieuw-Zeeland Vetten 2928 Eiwilten 3458 MyColruyt-app mn eme veen 178 Zout 258 Martha Sexy Blond 4148 Sterk blond bier var) es 628 Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken EN zijn dan in deze ol Omdat we atijd rea Mir in de andere vertoon van uw Xa fat ink um teck kunnen deren in Conan e prijzen in uw winkel kan vr ne tape, op kuyt be bi onze Kantendenst Ge DS ome ugeen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6