Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

PN

4}



LT

ye

VELE

#;



.y

Fr

Ingrediënten

uit weekmenu 2

Rode Prijzen geldig van

2.68

af,

À

hid

=

BE

ze

ä

2

x

+

EN

on

ien

En

Cl

de

%

Restaurantsteak

+2cm +170g

%

13,69 ce

EN



À

DD

35 min.)

pe)

Zed

zi

Ä

B

pelpuree

fi Roodbaa

PT aardap

venkelslaatje

MSC

KB

IR

RU

Du CLS

YZ

Ingrediënten (4 personen)

Boni Selection

500 g roodbaarshaasjes (versmark)

1 rood pepertje

8 fijne sneetjes gerookt spek

2 takjes verse munt

roodbaarshaasjes

+2508

1 kg aardappelpuree (diepwies)

1 teentje knoflook

Graatloos. Wilde vis.

1 komkommer

170 g Griekse yoghurt

Herkomst: IJsland.

1 venkel

2 eetl. boter

22,95 en;

1/2 bosje radijzen

1/3 koffiel. nootmuskaat

2 lente-uitjes

peper en zout

Voorbereiding Qs min)

- Snij de radijzen en de lente-uitjes fijn.

= Snij de komkommer in lange, fijne slierten (gebruik eventueel een dunschiller)

PR

Nóg makkelijker

- Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Hak het groen van de venkel fijn. Snij de venkel

Koken

boodschappen voorbereiden

in heel dunne reepjes

- Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper samen met de muntblaadjes fijn.

Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen

Bereiding 20 min)

1 Rol de sneetjes spek rond de roodbaarshaasjes. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de

Nieuw op onze website:

roodbaarshaasjes 5 min. (op de kant waar het uiteinde van het spek zi). Draai de stukken vis om

» hoeveelheden

4 Quinoa Caprese melkersiomsten

en laat nog + 3 min. verder bakken. Kruid met peper.

veranderen vanzelf

2 Verwarm ondertussen de diepgevroren puree al roerend in een kookpot. Roer er 1 eetl. boter

als u het aantal

en het groen van de venkel onder. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout.

5 Pers het knoflook en meng samen met de lente-uitjes en de radijzen onder de Griekse yoghurt

personen aanpast

Kruid met peper en zout.

» voeg alle ingrediënten

er

4 Meng de komkommerslierten onder de venkel.

van een recept in

1 klik toe aan uw

Afwerking

Verdeel de roodbaarshaasjes over de borden en serveer met de aardappelpuree. Bestrooi met

boodschappenlijstje

het pepertje en de munt en geef er de komkommersalade bi, Serveer met de dressing met

» sorteer uw

radijzen apart bi

boodschappenlijstje

volgens de indeling

Mud House Sauvignon Blanc

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

van uw winkel in de

_ Marlborough

Energie Ssskeal Vezek 598

Nieuw-Zeeland

Vetten

2928 Eiwilten 3458

MyColruyt-app

mn eme veen 178 Zout

258

Martha Sexy Blond

4148

Sterk blond bier

var) es

628

Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken

EN

zijn dan in deze ol

Omdat we atijd rea

Mir in de andere

vertoon van uw Xa

fat

ink um teck kunnen deren in Conan

e prijzen in uw winkel kan

vr

ne

tape, op kuyt be bi onze Kantendenst

Ge DS ome

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen