Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 1
Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat Ee heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en Koken / hi] bespaart tegelijk heel wat tijd. we Phs Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. Y un 1 me f_ xl À “ x f | Es 4. jl er Kr # re L > Pal \ Af ee 3 ‘se À 2 dal = v Pr Pr à 1 = vg u et ON 2. Fi ? 30 min 4 } C | À x À & ; Ve, % Pp jefilet Gemarin eerde ve88 LLL er Pr \ RLN ed (TA EM PTE CLS ij (@ personen) 4 gemarineerde veggiefilets 2 teentjes knoflook Verhit intussen 2 eetl olijfolie en roerbak de aubergine, de courgette, LU Gersmakt) 100 g feta (blok) 1 aubergine de paprika, de lente-uitjes en het knoflook + 10 min. beetgaar. Roer erde 1 rode paprika 250 g parelcouscous laatste 2 min. de kikkererwten onder. 150 g kikkererwten (blik) Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de gemarineerde filets 1 courgette 4 eetl. olijfolie 3 min. aan elke kant goudbruin. 2 lente-uitjes peper en zout Roer de groenten onder de parelcouscous en kruid met peper en zout. 1/2 plantje platte peterselie (0 min) Verdeel de parelcouscous over de borden en verkruimel er de feta over. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Bestrooi met de platte peterselie en serveer met de gemarineerde filets. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij samen met de aubergine en de courgette in blokjes van max. 1 cm. Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn. Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten) Hak de platte peterselie fijn. Abruzzo — Italië Energie 687keal Vezeis. 628 Postel Blond Veten 2288 Ewiten 3048 (0 min) (waarvan) verzadigde vetzuren 768 Zout 208 Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie Blond abdijbier Koohydrten 28 verpakking). Giet af. (waarvan) uiers 998 Geldig van 29/7 te.m. 4/8/2020. sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 1