Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

Ee

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

hi]

bespaart tegelijk heel wat tijd.

we Phs

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

Y

un

1

me

f_

xl

À



x

f

|

Es

4.

jl

er

Kr

#

re

L

>

Pal

\

Af

ee

3

‘se

À

2

dal

=

v

Pr

Pr

à

1

=

vg

u

et

ON

2.

Fi

?

30 min

4

}

C

| À

x

À

&

;

Ve,

%

Pp

jefilet

Gemarin

eerde ve88

LLL

er

Pr \

RLN ed

(TA EM

PTE CLS

ij

(@ personen)

4 gemarineerde veggiefilets

2 teentjes knoflook

Verhit intussen 2 eetl olijfolie en roerbak de aubergine, de courgette,

LU

Gersmakt)

100 g feta (blok)

1 aubergine

de paprika, de lente-uitjes en het knoflook + 10 min. beetgaar. Roer erde

1 rode paprika

250 g parelcouscous

laatste 2 min. de kikkererwten onder.

150 g kikkererwten (blik)

Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de gemarineerde filets

1 courgette

4 eetl. olijfolie

3 min. aan elke kant goudbruin.

2 lente-uitjes

peper en zout

Roer de groenten onder de parelcouscous en kruid met peper en zout.

1/2 plantje platte peterselie

(0 min)

Verdeel de parelcouscous over de borden en verkruimel er de feta over.

Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.

Bestrooi met de platte peterselie en serveer met de gemarineerde filets.

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij

samen met de aubergine en de courgette in blokjes van max. 1 cm.

Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.

Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C.

Fantini Farnese

Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten)

Hak de platte peterselie fijn.

Abruzzo — Italië

Energie 687keal Vezeis. 628

Postel Blond

Veten

2288 Ewiten 3048

(0 min)

(waarvan) verzadigde vetzuren 768 Zout

208

Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

Blond abdijbier

Koohydrten

28

verpakking). Giet af.

(waarvan) uiers

998

Geldig van 29/7 te.m. 4/8/2020.

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.