Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
FA
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van
Koken /
hi]
€
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
N
waarmee u tijd bespaart.
we Phs
Amen,
>
2
(I
„5
7
BE
4
ed
+
CA
7e
4
PA Ad
14
20 min
es
u ya
x
Epp
eN
30e)
>
3,
_ *
kid
ssalade
an
2
&
Aj
teak en couscou
Ce
Rest
pinazie
a
aurant®
met ker‘
stomaaten s
a med
EAN
ei
(a
NE
RCA
(@ personen)
5:
(:
Lo
Se
4 restaurantsteaks (beenhouwerij)
300 g couscous (tanwegiesmeel)
À
%
1 eetl. boter
Ev
5
500 g kerstomaten
LS
400 g verse spinazie
1 blokje kippenbouillon
Be
Tui
2 eetl. olijfolie
Pas
2 teentjes knoflook
peper en zout
(A
sl
pi,
G min)
2
ne
- Snipper de ui en het knoflook fijn.
er
- Snij de kerstomaten middendoor.
De
IR
Le
- Los de kippenbouillon op in 5 dl heet water.
Ei)
(15 min)
A
Ei
A
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min.
Voeg de kerstomaten, het knoflook en de spinazie toe en laat + 5 min.
NG
stoven.
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met de
7,
d
Kippenbouillon. Laat 10 min. afgedekt zwellen.
”
2
LS
Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant
pass
£
goudbruin. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak. Kruid met
&
peper en zout.
Roer de couscous los met een vork en meng onder de groenten. Leg
Sn
vlak voor het opdienen de kruidenbotertjes op de restaurantsteaks en laat
im
smelten.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Alpaca Carmenère
598 kel
Vezels
Central Valley - Chili
Velten,
Energie 7 ssëkcdl Vezds _S6g
56
Be Eten 2958
168
Martha Brown Eyes
(waarvan) verzadigde vetzuren 48.8 Zout
aan)
en
ET:
Sterk donker bier
(waarvan) uiers
128
«
Geldig van 5/8 tem. 11/8/2020.
sie Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.