Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
pit
“4
OEL,
Ingrediënten
me
A
uit weekmenu 1
4
Rode Prijzen geldig van
>
>
A3
en
DI
a
H>
%
A
>
2
=
À
pr
Pe
=
Cu
Ka
4
En
=
x
pn
Als
|
”
ef
we
Boni Selection
1583 €/kg
Veggie gemarineerde filets
I
2stuks 180g
45 min.
2,49:
pn
cl
Versmarkt
€ pp.
3,80€
N
m
|
D
6
fi
1
de
ÿ
Ei
7:
€
Au
PE kerstomaatjes
PR
gebakken Wij
en brocc
olipuree met Bi
Ingrediënten (@ personen)
Boni Selection
4 zuidelijke blauwe wijtingfilets diepvries)
2 teentjes knoflook
100 g gerookte spekblokjes
1 dl melk
kerstomaatjes in tros
530€/kg
300 g kerstomaatjes in tros
3 eetl. bloem
300
2 broccoli's
3 eetl
lifolie
800 g aardappelen
1/2 koffiel. nootmuskaat
Herkomst: België.
1,59:
Lui
Versmarkt
per en zout
Voorbereiding ntdoottijd + 20 min)
‘
Laat de blauwe wijtingfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
\
Snij de broccoli in roosjes.
:
Knip de kerstomaten in kleinere trosjes
Vind meteen een recept
Snipper het knoflook fijn.
‘
Snij de ui in fijne ringen
naar wens!
-
Kruid de bloem met peper en zout.
Bereiding (25 min)
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de broccoliroosjes
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
en het knoflook toe. Giet af en prak de aardappelen en de broccoli fijn met de melk. Kruid met de
nootmuskaat, peper en zout.
2 Wentel intussen de wiltingfilets in de gekruide bloem en klop de overtollige bloem eraf. Verhit
2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de visfilets + 5 min. aan 1 kant goudbruin. Draai om en leg
OS
©
er de trosjes tomaat tussen. Laat nog + 5 min. bakken.
5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de spekblokjes en de uiringen 5 min. goudbruin. Kruid
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
met peper.
Afwerking
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
Verdeel de puree over de borden en bestrooi met de spekblokjes en de ui. Schep er de vis en
de tomaatjes naast.
Aantal minuten
Eventuele
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
werk (snijden,
oventijd
9 Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc
— Bulgarije
Energie 505kcal Verek 1038
bakken, koken …)
Vetten
1568 Ein _ 3328
Si
Postel Tripel
mn emd vetzuren 388 Zout
098
Blond abdibier
3268
var) es
868
EN
zijn dan in deze ol
Omdat we atijd rea
Mir in de andere
vertoon van uw Xa
fat
ink um teck kunnen deren in Conan
e prijzen in uw winkel kan
vr
ne
tape, op kuyt be bi onze Kantendenst
Ge DS ome
ugeen kansen.
MZ laagste prijzen