Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

pit

“4

OEL,

Ingrediënten

me

A

uit weekmenu 1

4

Rode Prijzen geldig van

>

>

A3

en

DI

a

H>

%

A

>

2

=

À

pr

Pe

=

Cu

Ka

4

En

=

x

pn

Als

|



ef

we

Boni Selection

1583 €/kg

Veggie gemarineerde filets

I

2stuks 180g

45 min.

2,49:

pn

cl

Versmarkt

€ pp.

3,80€

N

m

|

D

6

fi

1

de

ÿ

Ei

7:



Au

PE kerstomaatjes

PR

gebakken Wij

en brocc

olipuree met Bi

Ingrediënten (@ personen)

Boni Selection

4 zuidelijke blauwe wijtingfilets diepvries)

2 teentjes knoflook

100 g gerookte spekblokjes

1 dl melk

kerstomaatjes in tros

530€/kg

300 g kerstomaatjes in tros

3 eetl. bloem

300

2 broccoli's

3 eetl

lifolie

800 g aardappelen

1/2 koffiel. nootmuskaat

Herkomst: België.

1,59:

Lui

Versmarkt

per en zout

Voorbereiding ntdoottijd + 20 min)



Laat de blauwe wijtingfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.

-

Schil de aardappelen en snij in stukken.

\

Snij de broccoli in roosjes.

:

Knip de kerstomaten in kleinere trosjes

Vind meteen een recept

Snipper het knoflook fijn.



Snij de ui in fijne ringen

naar wens!

-

Kruid de bloem met peper en zout.

Bereiding (25 min)

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de broccoliroosjes

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

en het knoflook toe. Giet af en prak de aardappelen en de broccoli fijn met de melk. Kruid met de

nootmuskaat, peper en zout.

2 Wentel intussen de wiltingfilets in de gekruide bloem en klop de overtollige bloem eraf. Verhit

2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de visfilets + 5 min. aan 1 kant goudbruin. Draai om en leg

OS

©

er de trosjes tomaat tussen. Laat nog + 5 min. bakken.

5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de spekblokjes en de uiringen 5 min. goudbruin. Kruid

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

met peper.

Afwerking

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

Verdeel de puree over de borden en bestrooi met de spekblokjes en de ui. Schep er de vis en

de tomaatjes naast.

Aantal minuten

Eventuele

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

werk (snijden,

oventijd

9 Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc

— Bulgarije

Energie 505kcal Verek 1038

bakken, koken …)

Vetten

1568 Ein _ 3328

Si

Postel Tripel

mn emd vetzuren 388 Zout

098

Blond abdibier

3268

var) es

868

EN

zijn dan in deze ol

Omdat we atijd rea

Mir in de andere

vertoon van uw Xa

fat

ink um teck kunnen deren in Conan

e prijzen in uw winkel kan

vr

ne

tape, op kuyt be bi onze Kantendenst

Ge DS ome

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen