Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2
Op het menu pit “4 OEL, Ingrediënten me A uit weekmenu 1 4 Rode Prijzen geldig van > > A3 en DI a H> % A > 2 = À pr Pe = Cu Ka 4 En = x pn Als | ” ef we Boni Selection 1583 €/kg Veggie gemarineerde filets I 2stuks 180g 45 min. 2,49: pn cl Versmarkt € pp. 3,80€ N m | D 6 fi 1 de ÿ Ei 7: € Au PE kerstomaatjes PR gebakken Wij en brocc olipuree met Bi Ingrediënten (@ personen) Boni Selection 4 zuidelijke blauwe wijtingfilets diepvries) 2 teentjes knoflook 100 g gerookte spekblokjes 1 dl melk kerstomaatjes in tros 530€/kg 300 g kerstomaatjes in tros 3 eetl. bloem 300 2 broccoli's 3 eetl lifolie 800 g aardappelen 1/2 koffiel. nootmuskaat Herkomst: België. 1,59: Lui Versmarkt per en zout Voorbereiding ntdoottijd + 20 min) ‘ Laat de blauwe wijtingfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. - Schil de aardappelen en snij in stukken. \ Snij de broccoli in roosjes. : Knip de kerstomaten in kleinere trosjes Vind meteen een recept Snipper het knoflook fijn. ‘ Snij de ui in fijne ringen naar wens! - Kruid de bloem met peper en zout. Bereiding (25 min) » Met de volgende icoontjes ziet u in één 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de broccoliroosjes oogopslag over welk soort gerecht het gaat: en het knoflook toe. Giet af en prak de aardappelen en de broccoli fijn met de melk. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout. 2 Wentel intussen de wiltingfilets in de gekruide bloem en klop de overtollige bloem eraf. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de visfilets + 5 min. aan 1 kant goudbruin. Draai om en leg OS © er de trosjes tomaat tussen. Laat nog + 5 min. bakken. 5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de spekblokjes en de uiringen 5 min. goudbruin. Kruid Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch met peper. Afwerking » De bereidingstijd splitsen we zo op: Verdeel de puree over de borden en bestrooi met de spekblokjes en de ui. Schep er de vis en de tomaatjes naast. Aantal minuten Eventuele Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd 9 Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc — Bulgarije Energie 505kcal Verek 1038 bakken, koken …) Vetten 1568 Ein _ 3328 Si Postel Tripel mn emd vetzuren 388 Zout 098 Blond abdibier 3268 var) es 868 EN zijn dan in deze ol Omdat we atijd rea Mir in de andere vertoon van uw Xa fat ink um teck kunnen deren in Conan e prijzen in uw winkel kan vr ne tape, op kuyt be bi onze Kantendenst Ge DS ome ugeen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 2