Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Schnitze
| met penne
re room
A
€ pp.
PPS in zU
AS
30min
5,
80€
Ingrediënten (@ personen)
4 kalkoenenschnitzels (beenhouwerij)
400 g penne
300 g erwten (diepvries)
50 g geroosterde pinboompitten
200 g groene-aspergepunten
4 eetl olifolie
ee
1/2 plantje basilicum
1/2 koffiel. tijm (gedroogd)
1 sjalot
peper en zout
/
1 teentje knoflook
120 g lichte zure room
voorbereiding (10 min)
le 7
- Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
- Verwijder het harde uiteinde van de groene-aspergepunten en snij in 2.
- Scheur de blaadjes basilicum.
N
Bereiding 20 min)
KS
Ne
1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Giet af.
en
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het
knoflook 1 min. Roer er de groene-aspergepunten onder en laat 2 à 3 min.
bakken. Kruid met de tijm.
> Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 à 3 min. mee garen.
/
ed
1
Roer er de zure room onder en kruid met peper en zout.
WJ
4 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de
kalkoenenschnitzels + 3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en
zout.
“à
®
Afwerking
Roer de groenten onder de penne en verdeel over de borden. Bestrooi
nn Ga
A
met het basilicum en de pijnboompitten. Snij de schnitzels in schuine
Pa)
repen en verdeel over de pasta.
Fe
Laudum Nature Tempranillo
DO. Alicante - Spanje
[63
Postel Dubbel
© Donker abdijbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie eikel vezels 9.08
Vetten
(vaanan) verz
de vetzuren.
3638 Ewilen 3948
71
Zout
Koohydrten
9748
178
(daarvan) suikers
1048
e
Tip van Valérie
van het kookteam
2
‘
stje erwten
ER
met een LL
Ei
e maken
© atkan)i
de boterham!
LI A
©
Kook de diepgevroren erwten samen
met 1 fijngehakte sjalot 2 à 3 min. in
ig
lichtgezouten water. Giet af en prak grof. Breng
A
op smaak met fijngesnipperde munt, een
beetje citroensap, peper en zout. Verdeel
over een sneetje geroosterd brood, ciabatta,
B
stokbrood … Verkruimel er wat burrata
(ltaliaanse verse kaas) over en werk af met
een blaadje munt.
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
ran en