Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3
Schnitze | met penne re room A € pp. PPS in zU AS 30min 5, 80€ Ingrediënten (@ personen) 4 kalkoenenschnitzels (beenhouwerij) 400 g penne 300 g erwten (diepvries) 50 g geroosterde pinboompitten 200 g groene-aspergepunten 4 eetl olifolie ee 1/2 plantje basilicum 1/2 koffiel. tijm (gedroogd) 1 sjalot peper en zout / 1 teentje knoflook 120 g lichte zure room voorbereiding (10 min) le 7 - Snipper de sjalot en het knoflook fijn. - Verwijder het harde uiteinde van de groene-aspergepunten en snij in 2. - Scheur de blaadjes basilicum. N Bereiding 20 min) KS Ne 1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. en 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Roer er de groene-aspergepunten onder en laat 2 à 3 min. bakken. Kruid met de tijm. > Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 à 3 min. mee garen. / ed 1 Roer er de zure room onder en kruid met peper en zout. WJ 4 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalkoenenschnitzels + 3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. “à ® Afwerking Roer de groenten onder de penne en verdeel over de borden. Bestrooi nn Ga A met het basilicum en de pijnboompitten. Snij de schnitzels in schuine Pa) repen en verdeel over de pasta. Fe Laudum Nature Tempranillo DO. Alicante - Spanje [63 Postel Dubbel © Donker abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie eikel vezels 9.08 Vetten (vaanan) verz de vetzuren. 3638 Ewilen 3948 71 Zout Koohydrten 9748 178 (daarvan) suikers 1048 e Tip van Valérie van het kookteam 2 ‘ stje erwten ER met een LL Ei e maken © atkan)i de boterham! LI A © Kook de diepgevroren erwten samen met 1 fijngehakte sjalot 2 à 3 min. in ig lichtgezouten water. Giet af en prak grof. Breng A op smaak met fijngesnipperde munt, een beetje citroensap, peper en zout. Verdeel over een sneetje geroosterd brood, ciabatta, B stokbrood … Verkruimel er wat burrata (ltaliaanse verse kaas) over en werk af met een blaadje munt. sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. ran en
Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3