Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Schnitze

| met penne

re room

A

€ pp.

PPS in zU

AS

30min

5,

80€

Ingrediënten (@ personen)

4 kalkoenenschnitzels (beenhouwerij)

400 g penne

300 g erwten (diepvries)

50 g geroosterde pinboompitten

200 g groene-aspergepunten

4 eetl olifolie

ee

1/2 plantje basilicum

1/2 koffiel. tijm (gedroogd)

1 sjalot

peper en zout

/

1 teentje knoflook

120 g lichte zure room

voorbereiding (10 min)

le 7

- Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

- Verwijder het harde uiteinde van de groene-aspergepunten en snij in 2.

- Scheur de blaadjes basilicum.

N

Bereiding 20 min)

KS

Ne

1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Giet af.

en

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het

knoflook 1 min. Roer er de groene-aspergepunten onder en laat 2 à 3 min.

bakken. Kruid met de tijm.

> Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 à 3 min. mee garen.

/

ed

1

Roer er de zure room onder en kruid met peper en zout.

WJ

4 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de

kalkoenenschnitzels + 3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en

zout.

“à

®

Afwerking

Roer de groenten onder de penne en verdeel over de borden. Bestrooi

nn Ga

A

met het basilicum en de pijnboompitten. Snij de schnitzels in schuine

Pa)

repen en verdeel over de pasta.

Fe

Laudum Nature Tempranillo

DO. Alicante - Spanje

[63

Postel Dubbel

© Donker abdijbier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie eikel vezels 9.08

Vetten

(vaanan) verz

de vetzuren.

3638 Ewilen 3948

71

Zout

Koohydrten

9748

178

(daarvan) suikers

1048

e

Tip van Valérie

van het kookteam

2



stje erwten

ER

met een LL

Ei

e maken

© atkan)i

de boterham!

LI A

©

Kook de diepgevroren erwten samen

met 1 fijngehakte sjalot 2 à 3 min. in

ig

lichtgezouten water. Giet af en prak grof. Breng

A

op smaak met fijngesnipperde munt, een

beetje citroensap, peper en zout. Verdeel

over een sneetje geroosterd brood, ciabatta,

B

stokbrood … Verkruimel er wat burrata

(ltaliaanse verse kaas) over en werk af met

een blaadje munt.

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

ran en