Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1 PAN

OP a

Ingrediënten (4 personen)

x

Pens

600 g kalkoensneden

250 g basmatirijst

(beenhouwerij)

1 eetl. ahornsiroop

NN

2 rode paprika's

1 eetl. wittewijnazijn

500 g peultjes

2 eetl. ketchup

1/2 ananas

2 eetl. rijstolie

1 bosje lente-uitjes

1 koffiel. paprikapoeder

=

2 teentjes knoflook

peper en zout

Voorbereiding Qs min)



Snij de kalkoensneden in blokjes.

ee

Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in

reepjes.

Ë

Snipper de lente-uitjes fijn. Hou het wit en het groen apart.

Schil de ananas en snij in de lengte in 4. Verwijder de harde kem en

snij in blokjes.

Pers het knoflook.



Meng de ketchup met 2 eetl. water, de wittewijnazijn en de

a 4

ahomsiroop.

Bereiding (15 min)



1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

i

Giet af en laat uitlekken.

R à

pi

2 Verhit 1 eetl. ristolie in een (wok)pan. Roerbak het wit van de lente-

ui en het knoflook 2 min. Voeg de kalkoenblokjes toe en roerbak nog

5 min. Kruid met peper, zout en het paprikapoeder. Haal uit de wok.

Ad

3 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de (wok)pan en roerbak de

k

paprikareepjes, de peultjes en de ananas 5 min. Voeg de kalkoenblokjes

#

en de ketchupsaus toe en laat nog 2 min. opwarmen.

5

Afwerking

|

2

Au

a

|

Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de wokmengeling over.

in

Bestrooi met het groen van de lente-uitjes.

m

Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes’

AOP. Beaujolais Villages

Fn

À

ee

Postel Tripel

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)

Blond abdijbier

Energie 569 kal Vezels. zg

A

Vetten

74g willen

3658

gn

(waarvan) verzadigde verzuren

8 Zou

048

Koolhydraten

7

8

(vaanan) suikers

1868

==

van het kookteam

A

>

Ca

4

x

&

u

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter

u, stap voor stap.

D

U XTRA.