Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Colruyt Folder 28.07.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 7

1 PAN OP a Ingrediënten (4 personen) x Pens 600 g kalkoensneden 250 g basmatirijst (beenhouwerij) 1 eetl. ahornsiroop NN 2 rode paprika's 1 eetl. wittewijnazijn 500 g peultjes 2 eetl. ketchup 1/2 ananas 2 eetl. rijstolie 1 bosje lente-uitjes 1 koffiel. paprikapoeder = 2 teentjes knoflook peper en zout Voorbereiding Qs min) ‘ Snij de kalkoensneden in blokjes. ee Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes. Ë Snipper de lente-uitjes fijn. Hou het wit en het groen apart. Schil de ananas en snij in de lengte in 4. Verwijder de harde kem en snij in blokjes. Pers het knoflook. ‘ Meng de ketchup met 2 eetl. water, de wittewijnazijn en de a 4 ahomsiroop. Bereiding (15 min) Né 1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). i Giet af en laat uitlekken. R à pi 2 Verhit 1 eetl. ristolie in een (wok)pan. Roerbak het wit van de lente- ui en het knoflook 2 min. Voeg de kalkoenblokjes toe en roerbak nog 5 min. Kruid met peper, zout en het paprikapoeder. Haal uit de wok. Ad 3 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de (wok)pan en roerbak de k paprikareepjes, de peultjes en de ananas 5 min. Voeg de kalkoenblokjes # en de ketchupsaus toe en laat nog 2 min. opwarmen. 5 Afwerking | 2 Au a | Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de wokmengeling over. in Bestrooi met het groen van de lente-uitjes. m Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes’ AOP. Beaujolais Villages Fn À ee Postel Tripel Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist) Blond abdijbier Energie 569 kal Vezels. zg A Vetten 74g willen 3658 gn (waarvan) verzadigde verzuren 8 Zou 048 Koolhydraten 7 8 (vaanan) suikers 1868 == van het kookteam A > Ca 4 x & u Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter u, stap voor stap. D U XTRA.

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 7