Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1 PAN
OP a
Ingrediënten (4 personen)
x
Pens
600 g kalkoensneden
250 g basmatirijst
(beenhouwerij)
1 eetl. ahornsiroop
NN
2 rode paprika's
1 eetl. wittewijnazijn
500 g peultjes
2 eetl. ketchup
1/2 ananas
2 eetl. rijstolie
1 bosje lente-uitjes
1 koffiel. paprikapoeder
=
2 teentjes knoflook
peper en zout
Voorbereiding Qs min)
‘
Snij de kalkoensneden in blokjes.
ee
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in
reepjes.
Ë
Snipper de lente-uitjes fijn. Hou het wit en het groen apart.
Schil de ananas en snij in de lengte in 4. Verwijder de harde kem en
snij in blokjes.
Pers het knoflook.
‘
Meng de ketchup met 2 eetl. water, de wittewijnazijn en de
a 4
ahomsiroop.
Bereiding (15 min)
Né
1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
i
Giet af en laat uitlekken.
R à
pi
2 Verhit 1 eetl. ristolie in een (wok)pan. Roerbak het wit van de lente-
ui en het knoflook 2 min. Voeg de kalkoenblokjes toe en roerbak nog
5 min. Kruid met peper, zout en het paprikapoeder. Haal uit de wok.
Ad
3 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de (wok)pan en roerbak de
k
paprikareepjes, de peultjes en de ananas 5 min. Voeg de kalkoenblokjes
#
en de ketchupsaus toe en laat nog 2 min. opwarmen.
5
Afwerking
|
2
Au
a
|
Schep de rijst in diepe borden en verdeel er de wokmengeling over.
in
Bestrooi met het groen van de lente-uitjes.
m
Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes’
AOP. Beaujolais Villages
Fn
À
ee
Postel Tripel
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)
Blond abdijbier
Energie 569 kal Vezels. zg
A
Vetten
74g willen
3658
gn
(waarvan) verzadigde verzuren
8 Zou
048
Koolhydraten
7
8
(vaanan) suikers
1868
==
van het kookteam
A
>
Ca
4
x
&
u
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter
u, stap voor stap.
D
U XTRA.