Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
a
SEULE
Ingrediënten
uit weekmenu 1
Rode Prijzen geldig van
De
er;
ur
u
EE
pe
we
L
FT
Fa v
Boni Selection
“à
ri
Bio krielaardappelen primeur
1kg
td
Vastkokend. Herkomst: Spanje/lsraël
!
hei
2,49:
A
nocchi
taardappelg
Minu
gee ut
LE
pitskoolstaatje
RN
(Er)
30 min
4,
35€
Ingrediënten (4 personen)
600 g minuutsteak (beenhouwerij)
1 eetl. boter
Minuutsteak
1 spitskool
2 eetl. mayonaise
1 bosje radijzen
1 koffiel. kerriepoeder
lem + 100g
1 mango
1 eetl. olijfolie
1/2 bosje lente-uitjes
zwarte peper (malen)
13,49 ce
500 g aardappelgnocchi (versmarkt)
zout
|
6 eetl. Griekse yoghurt
Voorbereiding 15 min)
- Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de spitskool in 2 en verwijder de harde kern. Snij daarna in dunne reepjes
=
-
Snij de radijzen in dunne plakjes.
Ontdek onze weekmenu's
=
Snij het vruchtvlees van de mango in reepjes. Vang het sap op.
Snij de minuutsteak in reepjes van 1,5 cm breed.
ook online
Bereiding (5 min)
1 Maak de dressing: meng de mayonaise, het mangosap en het kerriepoeder onder de Griekse
Naast de recepten in onze folder vindt
u ook online heel wat inspiratie voor uw
yoghurt.
weekmenu.
2 Meng de dressing onder alle groenten en de mango. Zet opzij tot gebruik.
3 Verhitde oljfoliein een pan met antieanbeklaag en bak de gnocchi 5 min. aan alle kanten goudbruin
» Scan de QR-code bij de receptfoto's
Kruid met peper en zout.
en de receptpagina opent op
4. Smeltintussen de boter in een braadpan en bak de steakreepjes 2 min. op een hoog vuur. Kruid
uw smartphone. Met de meeste
met peper en zout. Haal uit de pan. Voeg 1 dl water toe aan de pan en schraap de braadresten los
smartphones volstaat het om met uw
met een houten lepel. Laat kort inkoken op een hoog vuur.
camera over de code te gaan. Met
Afwerking
sommige Android-toestellen hebt u een
Schep de gnocchi en de groenten op de borden en verdeel er de steakreepjes over. Lepel er de
QR-scannende app nodig.
saus over.
» Ook in het weekend inspiratie nodig?
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlit)
U vindt elke week nieuwe ideeën op
Château La France
Energie GlSkeal Vezels 398
AOP. Bordeaux Supérieur
Veten
2548 Einen 418
colruyt.be/weekmenu.
Postel Dubbel
(waarvan) verzadigdevetzuren 87g Zout
158
Kooıhydeten
5158
Donker abdijbier
(waarvan) suikers
1538
Omdat we altijd rea
zijn dan in deze fol
dx
r.
en op de pren en promis in de andere
De kort
vertoon van uw Xa
groe wants ina
reek kunnen derij in vr Colt ng
e prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via
de
RS
dr EDR D ma
Blu geen kansen
5 laagste prijzen