Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

a

SEULE

Ingrediënten

uit weekmenu 1

Rode Prijzen geldig van

De

er;

ur

u

EE

pe

we

L

FT

Fa v

Boni Selection

“à

ri

Bio krielaardappelen primeur

1kg

td

Vastkokend. Herkomst: Spanje/lsraël

!

hei

2,49:

A

nocchi

taardappelg

Minu

gee ut

LE

pitskoolstaatje

RN

(Er)

30 min

4,

35€

Ingrediënten (4 personen)

600 g minuutsteak (beenhouwerij)

1 eetl. boter

Minuutsteak

1 spitskool

2 eetl. mayonaise

1 bosje radijzen

1 koffiel. kerriepoeder

lem + 100g

1 mango

1 eetl. olijfolie

1/2 bosje lente-uitjes

zwarte peper (malen)

13,49 ce

500 g aardappelgnocchi (versmarkt)

zout

|

6 eetl. Griekse yoghurt

Voorbereiding 15 min)

- Snipper de lente-uitjes fijn.

-

Snij de spitskool in 2 en verwijder de harde kern. Snij daarna in dunne reepjes

=

-

Snij de radijzen in dunne plakjes.

Ontdek onze weekmenu's

=

Snij het vruchtvlees van de mango in reepjes. Vang het sap op.

Snij de minuutsteak in reepjes van 1,5 cm breed.

ook online

Bereiding (5 min)

1 Maak de dressing: meng de mayonaise, het mangosap en het kerriepoeder onder de Griekse

Naast de recepten in onze folder vindt

u ook online heel wat inspiratie voor uw

yoghurt.

weekmenu.

2 Meng de dressing onder alle groenten en de mango. Zet opzij tot gebruik.

3 Verhitde oljfoliein een pan met antieanbeklaag en bak de gnocchi 5 min. aan alle kanten goudbruin

» Scan de QR-code bij de receptfoto's

Kruid met peper en zout.

en de receptpagina opent op

4. Smeltintussen de boter in een braadpan en bak de steakreepjes 2 min. op een hoog vuur. Kruid

uw smartphone. Met de meeste

met peper en zout. Haal uit de pan. Voeg 1 dl water toe aan de pan en schraap de braadresten los

smartphones volstaat het om met uw

met een houten lepel. Laat kort inkoken op een hoog vuur.

camera over de code te gaan. Met

Afwerking

sommige Android-toestellen hebt u een

Schep de gnocchi en de groenten op de borden en verdeel er de steakreepjes over. Lepel er de

QR-scannende app nodig.

saus over.

» Ook in het weekend inspiratie nodig?

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlit)

U vindt elke week nieuwe ideeën op

Château La France

Energie GlSkeal Vezels 398

AOP. Bordeaux Supérieur

Veten

2548 Einen 418

colruyt.be/weekmenu.

Postel Dubbel

(waarvan) verzadigdevetzuren 87g Zout

158

Kooıhydeten

5158

Donker abdijbier

(waarvan) suikers

1538

Omdat we altijd rea

zijn dan in deze fol

dx

r.

en op de pren en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

groe wants ina

reek kunnen derij in vr Colt ng

e prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

de

RS

dr EDR D ma

Blu geen kansen

5 laagste prijzen