Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Colruyt Folder 28.07.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 1

Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichti eh EL Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis NS en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. PS Lie Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. 3 4 um . TS cree BE Tr OEE ve > Le he D ve et TS Te ardappelen r PT kriela F Kleurrij 1703 salade eta ET @ personen) pi 500 g prinsessenbonen 200 g feta (blok) 1 gele puntpaprika lei Ni 1 rode puntpaprika 3 eetl. bloem N I) sf 1 onbehandelde citroen (bio) 3 eetl. panko (Japans paneermeel) a 1 plantje platte peterselie 2 eetl. zonnebloemolie 1 plantje dille 2 eetl olijfolie N a 600 g krielaardappelen peper en zout 1 rode ui R (5 min) E & Pi LÉ Snipper de rode ui, de dille en de platte peterselie fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij 8 in reepjes. 5 5 Breek de uiteinden van de prinsessenbonen. AR Rasp de schil (niet het wit) van de citroen en pers de helft. Snij de feta in de lengte in 2, en elk stuk nog eens in 2. wi Klop het ei los. A ne Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water. ie Verwarm de oven voor op 180 °C. (15 min. + 15 min. in de oven) Kook de krielaardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Giet af, laat % licht afkoelen en snij in de lengte in 2. Verdeel over een ovenschaal, meng ed er 1 eetl. olijfolie en de rode ui onder en kruid met peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. pP ü 4 Kook intussen de prinsessenbonen 6 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Meng de dille, de platte peterselie en de paprikareepjes onder de à prinsessenbonen, samen met de citroenzeste, het citroensap en 1 eetl. ee: Fr olijfolie. Kruid met peper en zout. il Wentel de stukken feta in de bloem, dan in het ei en daarna in de panko. IR Verhit de zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de feta 2 min. aan elke kant goudbruin. 5 Meng de aardappelen onder de rest van de groenten en geef er de feta bi, Pétalos de Aresan Tempranillo rosé Vino de la Tierra de Castilla voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist) De = Spanje Energie 480kcal Vezels 878 Troubadour Blond Veiten 2358 Einiten 161g 7 (waarvan) verzadigde vetzuren 101g Zout 088 Blond bier Koolhydraten 4108 (waarvan) suikers, 328 Geldig van 28/7 te.m. 3/8/2021. sk Met A xTRA

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 1