Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichti

eh

EL

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

NS

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

PS Lie

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

3

4

um

.

TS

cree

BE

Tr

OEE

ve

>

Le

he

D ve

et

TS Te

ardappelen

r

PT kriela

F

Kleurrij

1703 salade

eta

ET

@ personen)

pi

500 g prinsessenbonen

200 g feta (blok)

1 gele puntpaprika

lei

Ni

1 rode puntpaprika

3 eetl. bloem

N

I)

sf

1 onbehandelde citroen (bio)

3 eetl. panko (Japans paneermeel)

a

1 plantje platte peterselie

2 eetl. zonnebloemolie

1 plantje dille

2 eetl olijfolie

N

a

600 g krielaardappelen

peper en zout

1 rode ui

R

(5 min)

E

&

Pi



Snipper de rode ui, de dille en de platte peterselie fijn.

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij

8

in reepjes.

5

5

Breek de uiteinden van de prinsessenbonen.

AR

Rasp de schil (niet het wit) van de citroen en pers de helft.

Snij de feta in de lengte in 2, en elk stuk nog eens in 2.

wi

Klop het ei los.

A

ne

Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water.

ie

Verwarm de oven voor op 180 °C.

(15 min. + 15 min. in de oven)

Kook de krielaardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Giet af, laat

%

licht afkoelen en snij in de lengte in 2. Verdeel over een ovenschaal, meng

ed

er 1 eetl. olijfolie en de rode ui onder en kruid met peper en zout. Zet

15 min. in de voorverwarmde oven.

pP

ü

4

Kook intussen de prinsessenbonen 6 min. onafgedekt in lichtgezouten

water. Giet af en spoel onder koud water.

Meng de dille, de platte peterselie en de paprikareepjes onder de

à

prinsessenbonen, samen met de citroenzeste, het citroensap en 1 eetl.

ee:

Fr

olijfolie. Kruid met peper en zout.

il

Wentel de stukken feta in de bloem, dan in het ei en daarna in de

panko.

IR

Verhit de zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de

feta 2 min. aan elke kant goudbruin.

5

Meng de aardappelen onder de rest van de groenten en geef er de feta

bi,

Pétalos de Aresan Tempranillo rosé

Vino de la Tierra de Castilla voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)

De

=

Spanje

Energie 480kcal Vezels 878

Troubadour Blond

Veiten

2358 Einiten

161g

7

(waarvan) verzadigde vetzuren 101g Zout

088

Blond bier

Koolhydraten

4108

(waarvan) suikers,

328

Geldig van 28/7 te.m. 3/8/2021.

sk Met A xTRA