Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichti
eh
EL
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
NS
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
PS Lie
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
3
4
um
.
TS
cree
BE
Tr
OEE
ve
>
Le
he
D ve
et
TS Te
ardappelen
r
PT kriela
F
Kleurrij
1703 salade
eta
ET
@ personen)
pi
500 g prinsessenbonen
200 g feta (blok)
1 gele puntpaprika
lei
Ni
1 rode puntpaprika
3 eetl. bloem
N
I)
sf
1 onbehandelde citroen (bio)
3 eetl. panko (Japans paneermeel)
a
1 plantje platte peterselie
2 eetl. zonnebloemolie
1 plantje dille
2 eetl olijfolie
N
a
600 g krielaardappelen
peper en zout
1 rode ui
R
(5 min)
E
&
Pi
LÉ
Snipper de rode ui, de dille en de platte peterselie fijn.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij
8
in reepjes.
5
5
Breek de uiteinden van de prinsessenbonen.
AR
Rasp de schil (niet het wit) van de citroen en pers de helft.
Snij de feta in de lengte in 2, en elk stuk nog eens in 2.
wi
Klop het ei los.
A
ne
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water.
ie
Verwarm de oven voor op 180 °C.
(15 min. + 15 min. in de oven)
Kook de krielaardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Giet af, laat
%
licht afkoelen en snij in de lengte in 2. Verdeel over een ovenschaal, meng
ed
er 1 eetl. olijfolie en de rode ui onder en kruid met peper en zout. Zet
15 min. in de voorverwarmde oven.
pP
ü
4
Kook intussen de prinsessenbonen 6 min. onafgedekt in lichtgezouten
water. Giet af en spoel onder koud water.
Meng de dille, de platte peterselie en de paprikareepjes onder de
à
prinsessenbonen, samen met de citroenzeste, het citroensap en 1 eetl.
ee:
Fr
olijfolie. Kruid met peper en zout.
il
Wentel de stukken feta in de bloem, dan in het ei en daarna in de
panko.
IR
Verhit de zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de
feta 2 min. aan elke kant goudbruin.
5
Meng de aardappelen onder de rest van de groenten en geef er de feta
bi,
Pétalos de Aresan Tempranillo rosé
Vino de la Tierra de Castilla voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)
De
=
Spanje
Energie 480kcal Vezels 878
Troubadour Blond
Veiten
2358 Einiten
161g
7
(waarvan) verzadigde vetzuren 101g Zout
088
Blond bier
Koolhydraten
4108
(waarvan) suikers,
328
Geldig van 28/7 te.m. 3/8/2021.
sk Met A xTRA