Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

||

Kir

Én

Lulu ul

u

à

Ingrediënten

x.

uit weekmenu 2.

à

Rode Prijzen geldig van

ei

y

$

wo

PI

ir

F

ED

5

4/8

10/8

ae

zi

ne

fi

Pi

Boni Selection

Atlantische zalmfilets

ER

2x+180g

Graatloos. Gekweekte vis.

Pe

Herkomst: België.

23,49 en

==

oen

er —

€ pp.

D

07) 25 min

20 min

5,40€

veggiefajita m

alloum!

LG

gele puntpa

Gele zoete puntpaprika

los

Herkomst: België.

Ingre

nten (4 personen)

400 g halloumi (Cypriotische kaas)

2 rode uien

3,99 eng

4 gele puntpaprika's

40 g kruidenmix voor fajita

=

1 rode paprika

430 g fajttasaus

1 groene paprika

6 tortilla's

1/4 ijsbergsla

2 eetl. groene jalapefiopepers (bokaal)

150 g guacamole

2 eet olijfolie

2 dl lichte zure room

vrage

n over koken?

Vraag het aa

nons kookteam

Voorbereiding (5 min)

=

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.

a

6

#

Snij de isbergsla in dunne reepjes.

Snipper de rode uien fijn.

ns CR

Meng de fajitakruiden onder de olijfolie.

-

Snij de halloumi in plakjes.

j

ee

Mi

Bereiding (10 min. + 20 min. in de over)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

2 Mengde helft van de fajitakruiden onder de halloumi. Verdeel over een bakplaat met bakpapier.

rn

+

3. Meng de rest van de fajttakruiden onder de paprikareepjes en de rode ui Leg naast de halloumi

1

op de bakplaat. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

4 Leg de tortilla's de laatste 4 min. mee in de oven om op te warmen.

Ÿ

5 Schik de groenten en de halloumi in het midden van de tortilla's. Verdeel er de ijsbergsla over,

schep er een beetje zure room, guacamole en fajitasaus op en bestrooi met de jalapefiopepers.

Plooi de onderkant omhoog, rol strak op en serveer meteen.

Fever



Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

Koken/

La Rosaline Grenache-Syrah

Energie 198kcal vezels 568

LGP. Pays d'Oc

Vetten

500g Eiiten

3308

Kookteam

Troubadour Blond

(waarvan) verzadigde vetzuren 240 8 Zout

668

colruyt.be/lekkerkoken

Koolhydraten

5128

Blond bier

(waarvan) suikers

1578

facebook.com/ColruytLekkerKoken.EnCuisine

‘Omdat we atd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw steek, kunnen de,

in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze folder De kortingen

vertoon van uw Xa

art

‘daa

e prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via de

ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl

nende

as

NESS nel

‘u geen kansen.

5 laagste prijzen