Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6
Op het menu || Kir Én Lulu ul u à Ingrediënten x. uit weekmenu 2. à Rode Prijzen geldig van ei y $ wo PI ir F ED 5 4/8 10/8 ae zi ne fi Pi Boni Selection Atlantische zalmfilets ER 2x+180g Graatloos. Gekweekte vis. Pe Herkomst: België. 23,49 en == oen er — € pp. D 07) 25 min 20 min 5,40€ veggiefajita m alloum! LG gele puntpa Gele zoete puntpaprika los Herkomst: België. Ingre nten (4 personen) 400 g halloumi (Cypriotische kaas) 2 rode uien 3,99 eng 4 gele puntpaprika's 40 g kruidenmix voor fajita = 1 rode paprika 430 g fajttasaus 1 groene paprika 6 tortilla's 1/4 ijsbergsla 2 eetl. groene jalapefiopepers (bokaal) 150 g guacamole 2 eet olijfolie 2 dl lichte zure room vrage n over koken? Vraag het aa nons kookteam Voorbereiding (5 min) = Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes. a 6 # Snij de isbergsla in dunne reepjes. Snipper de rode uien fijn. ns CR Meng de fajitakruiden onder de olijfolie. - Snij de halloumi in plakjes. j ee Mi Bereiding (10 min. + 20 min. in de over) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Mengde helft van de fajitakruiden onder de halloumi. Verdeel over een bakplaat met bakpapier. rn + 3. Meng de rest van de fajttakruiden onder de paprikareepjes en de rode ui Leg naast de halloumi 1 op de bakplaat. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven. 4 Leg de tortilla's de laatste 4 min. mee in de oven om op te warmen. Ÿ 5 Schik de groenten en de halloumi in het midden van de tortilla's. Verdeel er de ijsbergsla over, schep er een beetje zure room, guacamole en fajitasaus op en bestrooi met de jalapefiopepers. Plooi de onderkant omhoog, rol strak op en serveer meteen. Fever € Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) Koken/ La Rosaline Grenache-Syrah Energie 198kcal vezels 568 LGP. Pays d'Oc Vetten 500g Eiiten 3308 Kookteam Troubadour Blond (waarvan) verzadigde vetzuren 240 8 Zout 668 colruyt.be/lekkerkoken Koolhydraten 5128 Blond bier (waarvan) suikers 1578 facebook.com/ColruytLekkerKoken.EnCuisine ‘Omdat we atd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw steek, kunnen de, in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder De kortingen vertoon van uw Xa art ‘daa e prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl nende as NESS nel ‘u geen kansen. 5 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6