Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
||
Kir
Én
Lulu ul
u
à
Ingrediënten
x.
uit weekmenu 2.
à
Rode Prijzen geldig van
ei
y
$
wo
PI
ir
F
ED
5
4/8
10/8
ae
zi
ne
fi
Pi
Boni Selection
Atlantische zalmfilets
ER
2x+180g
Graatloos. Gekweekte vis.
Pe
Herkomst: België.
23,49 en
==
oen
er —
€ pp.
D
07) 25 min
20 min
5,40€
veggiefajita m
alloum!
LG
gele puntpa
Gele zoete puntpaprika
los
Herkomst: België.
Ingre
nten (4 personen)
400 g halloumi (Cypriotische kaas)
2 rode uien
3,99 eng
4 gele puntpaprika's
40 g kruidenmix voor fajita
=
1 rode paprika
430 g fajttasaus
1 groene paprika
6 tortilla's
1/4 ijsbergsla
2 eetl. groene jalapefiopepers (bokaal)
150 g guacamole
2 eet olijfolie
2 dl lichte zure room
vrage
n over koken?
Vraag het aa
nons kookteam
Voorbereiding (5 min)
=
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
a
6
#
Snij de isbergsla in dunne reepjes.
Snipper de rode uien fijn.
ns CR
Meng de fajitakruiden onder de olijfolie.
-
Snij de halloumi in plakjes.
j
ee
Mi
Bereiding (10 min. + 20 min. in de over)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Mengde helft van de fajitakruiden onder de halloumi. Verdeel over een bakplaat met bakpapier.
rn
+
3. Meng de rest van de fajttakruiden onder de paprikareepjes en de rode ui Leg naast de halloumi
1
op de bakplaat. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
4 Leg de tortilla's de laatste 4 min. mee in de oven om op te warmen.
Ÿ
5 Schik de groenten en de halloumi in het midden van de tortilla's. Verdeel er de ijsbergsla over,
schep er een beetje zure room, guacamole en fajitasaus op en bestrooi met de jalapefiopepers.
Plooi de onderkant omhoog, rol strak op en serveer meteen.
Fever
€
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
Koken/
La Rosaline Grenache-Syrah
Energie 198kcal vezels 568
LGP. Pays d'Oc
Vetten
500g Eiiten
3308
Kookteam
Troubadour Blond
(waarvan) verzadigde vetzuren 240 8 Zout
668
colruyt.be/lekkerkoken
Koolhydraten
5128
Blond bier
(waarvan) suikers
1578
facebook.com/ColruytLekkerKoken.EnCuisine
‘Omdat we atd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw steek, kunnen de,
in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder De kortingen
vertoon van uw Xa
art
‘daa
e prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via de
ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl
nende
as
NESS nel
‘u geen kansen.
5 laagste prijzen