Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 5
Lekker FA U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. we Phs Li SE | re 7 uli = 5 ? me = Epp É Inder 45 min 45e 7, & L Ld alm Atlantische z Islaatje metzomer: s aardappe (& personen) 4 Atlantische zalmfilets (versmark) 1/2 bosje lente-uitjes 200 g erwten (diepvries) 800 g aardappelen 300 g prinsessenbonen 2 eetl. kappertjes (bokaal) 200 g groene-aspergepunten 4 eetl. mayonaise 2 Romeinse slaharten l'a £ 1 koffiel. dijonmosterd A 1 citroen eetl. olifolie 1/2 plantje bieslook peper en zout etl GS min) Hou de 8 grootste slabladeren opzij en snij de rest in dunne reepjes. ad Snij de groene-aspergepunten in 2. F5 Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en snij in 3. Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn. Schil de aardappelen en snij in stukken. Fr an (GO min) „er “ Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat licht afkoelen. Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de diepgevroren erwten toe. Pa Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. Maak de dressing: meng de mosterd en het sap van de citroen onder gtr de mayonaise. Kruid met peper en zout. Meng de groenten en de dressing onder de aardappelen. Bestrooi met de lente-uitjes, het bieslook en de uitgelekte kappertjes. Kruid met peper en zout en meng goed. Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de ir zalm 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Due. = Verdeel de bladeren Romeinse sla over de borden en schep er de aardappelsalade in. Geef er de zalm bij. Haut-Poitou A.O.P. 'Koëä' Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Sauvignon Blanc Energie 838kcal Vezds 10,38 Veten nag Eiwitten 258 | LeFort Tripel (waarvan) verzadigde vetzuren 162g Zout 088 Sterk blond bier Koohydeten 4178 = (aan) ser 508 - he = Geldig van 4/8 tem. 10/8/2021. sk Met 2 XTRA.
Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 5