Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

FA

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

waarmee u tijd bespaart.

we Phs

Li

SE |

re

7

uli

=

5

?

me

=

Epp

É

Inder

45 min

45e

7,

&

L

Ld

alm

Atlantische z

Islaatje

metzomer:

s aardappe

(& personen)

4 Atlantische zalmfilets (versmark)

1/2 bosje lente-uitjes

200 g erwten (diepvries)

800 g aardappelen

300 g prinsessenbonen

2 eetl. kappertjes (bokaal)

200 g groene-aspergepunten

4 eetl. mayonaise

2 Romeinse slaharten

l'a

£

1 koffiel. dijonmosterd

A

1 citroen

eetl. olifolie

1/2 plantje bieslook

peper en zout

etl

GS min)

Hou de 8 grootste slabladeren opzij en snij de rest in dunne reepjes.

ad

Snij de groene-aspergepunten in 2.

F5

Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en snij in 3.

Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn.

Schil de aardappelen en snij in stukken.

Fr

an

(GO min)

„er



Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en

laat licht afkoelen.

Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in

lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de diepgevroren erwten toe.

Pa

Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

Maak de dressing: meng de mosterd en het sap van de citroen onder

gtr

de mayonaise. Kruid met peper en zout.

Meng de groenten en de dressing onder de aardappelen. Bestrooi met

de lente-uitjes, het bieslook en de uitgelekte kappertjes. Kruid met peper

en zout en meng goed.

Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de

ir

zalm 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Due. =

Verdeel de bladeren Romeinse sla over de borden en schep er de

aardappelsalade in. Geef er de zalm bij.

Haut-Poitou A.O.P. 'Koëä'

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Sauvignon Blanc

Energie 838kcal Vezds 10,38

Veten

nag Eiwitten

258

|

LeFort Tripel

(waarvan) verzadigde vetzuren 162g Zout

088

Sterk blond bier

Koohydeten

4178

=

(aan) ser

508

-

he =

Geldig van 4/8 tem. 10/8/2021.

sk Met 2 XTRA.