Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALTUD
N
a)
TU CET
MAL
©
45 min.
5,65€
u _
Gebakken sche!
uree
=
sen kruidenp
“
gr oe
NEC CUS
Ingrediënten (4 personen)
1]
600 g schelvishaasje (diepvries)
2 eetl. boter
600 g boterbonen
1,5 di kamemelk
200 g groene-aspergepunten
4 eetl. bloem
1 bosje lente-uitjes
nootmuskaat
(à
El:
1 plantje bieslook
peper en zout
1 kg aardappelen
-
Voorbereiding (ntdocitid + 20 min)
É:
- Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
- Verwijder de uiteinden van de boterbonen en snij in 2.
- Snij de groene-aspergepunten in 2.
- Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn.
un,
- Schil de aardappelen en snij in stukken.
=
Kruid de bloem met peper en zout.
a
+
we
15%
Bereiding (25 min)
vs
fa
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Voeg de
en
se
karnemelk, de helft van de lente-uitjes en 3/4 van het bieslook toe en plet tot
puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
id
2 Kook intussen de boterbonen 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water.
Giet af en laat uitlekken.
Ei
JE
AU
3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de rest van de lente-uitjes en
de groene-aspergepunten 3 min. Voeg de boterbonen toe en laat nog 3 min.
verder stoven. Kruid met peper en zout.
4 Wentel de vis in de bloem. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag
en bak de vis + 2 min. aan elke kant.
Afwerking
Verdeel de puree over de borden en schik er de vis op. Geef er de groenten
bij en bestrooi met de rest van het bieslook.
à
Le Peyrat wit
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediëntenist)
AO.P. Graves
Energie 415ka vezels 978
Vetten
828 Ewilen 3158
Martha Sexy Blond
(naanan) verzadigdevetzuren 5Og Zout
048
Sterk blond bier
Koolhydraten
5828
(waarvan) suikers
348
Tip van Sophie
van het kookteam
Nog karnemelk over?
Maaker
p mee
nostal:
gische rijstpa!
Kook 125 g snelkookrijst 10 min. gaar. Breng 1 L
karnemelk al roerend aan de kook (hou 3 à 4 eetl. apart).
Voeg de gekookte rijst toe en bestrooi met 6 eetl. suiker.
Meng 3 eetl. maïszetmeel onder het restje karnemelk en
giet dit mengsel beetje bij beetje bij de kokende melk tot u
een lichtgebonden pap krijgt. Zo lekker én nostalgisch!
ijf
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
ED
88
sk Met 2 XTRA.
«nn