Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALTUD

N

a)

TU CET

MAL

©

45 min.

5,65€

u _

Gebakken sche!

uree

=

sen kruidenp



gr oe

NEC CUS

Ingrediënten (4 personen)

1]

600 g schelvishaasje (diepvries)

2 eetl. boter

600 g boterbonen

1,5 di kamemelk

200 g groene-aspergepunten

4 eetl. bloem

1 bosje lente-uitjes

nootmuskaat



El:

1 plantje bieslook

peper en zout

1 kg aardappelen

-

Voorbereiding (ntdocitid + 20 min)

É:

- Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Dep droog.

- Verwijder de uiteinden van de boterbonen en snij in 2.

- Snij de groene-aspergepunten in 2.

- Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn.

un,

- Schil de aardappelen en snij in stukken.

=

Kruid de bloem met peper en zout.

a

+

we

15%

Bereiding (25 min)

vs

fa

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Voeg de

en

se

karnemelk, de helft van de lente-uitjes en 3/4 van het bieslook toe en plet tot

puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

id

2 Kook intussen de boterbonen 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water.

Giet af en laat uitlekken.

Ei

JE

AU

3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de rest van de lente-uitjes en

de groene-aspergepunten 3 min. Voeg de boterbonen toe en laat nog 3 min.

verder stoven. Kruid met peper en zout.

4 Wentel de vis in de bloem. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag

en bak de vis + 2 min. aan elke kant.

Afwerking

Verdeel de puree over de borden en schik er de vis op. Geef er de groenten

bij en bestrooi met de rest van het bieslook.

à

Le Peyrat wit

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediëntenist)

AO.P. Graves

Energie 415ka vezels 978

Vetten

828 Ewilen 3158

Martha Sexy Blond

(naanan) verzadigdevetzuren 5Og Zout

048

Sterk blond bier

Koolhydraten

5828

(waarvan) suikers

348

Tip van Sophie

van het kookteam

Nog karnemelk over?

Maaker

p mee

nostal:

gische rijstpa!

Kook 125 g snelkookrijst 10 min. gaar. Breng 1 L

karnemelk al roerend aan de kook (hou 3 à 4 eetl. apart).

Voeg de gekookte rijst toe en bestrooi met 6 eetl. suiker.

Meng 3 eetl. maïszetmeel onder het restje karnemelk en

giet dit mengsel beetje bij beetje bij de kokende melk tot u

een lichtgebonden pap krijgt. Zo lekker én nostalgisch!

ijf

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

ED

88

sk Met 2 XTRA.

«nn