Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Colruyt Folder 28.07.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 3

ALTUD N a) TU CET MAL © 45 min. 5,65€ u _ Gebakken sche! uree = sen kruidenp “ gr oe NEC CUS Ingrediënten (4 personen) 1] 600 g schelvishaasje (diepvries) 2 eetl. boter 600 g boterbonen 1,5 di kamemelk 200 g groene-aspergepunten 4 eetl. bloem 1 bosje lente-uitjes nootmuskaat (à El: 1 plantje bieslook peper en zout 1 kg aardappelen - Voorbereiding (ntdocitid + 20 min) É: - Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Dep droog. - Verwijder de uiteinden van de boterbonen en snij in 2. - Snij de groene-aspergepunten in 2. - Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn. un, - Schil de aardappelen en snij in stukken. = Kruid de bloem met peper en zout. a + we 15% Bereiding (25 min) vs fa 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Voeg de en se karnemelk, de helft van de lente-uitjes en 3/4 van het bieslook toe en plet tot puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. id 2 Kook intussen de boterbonen 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Ei JE AU 3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de rest van de lente-uitjes en de groene-aspergepunten 3 min. Voeg de boterbonen toe en laat nog 3 min. verder stoven. Kruid met peper en zout. 4 Wentel de vis in de bloem. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis + 2 min. aan elke kant. Afwerking Verdeel de puree over de borden en schik er de vis op. Geef er de groenten bij en bestrooi met de rest van het bieslook. à Le Peyrat wit Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediëntenist) AO.P. Graves Energie 415ka vezels 978 Vetten 828 Ewilen 3158 Martha Sexy Blond (naanan) verzadigdevetzuren 5Og Zout 048 Sterk blond bier Koolhydraten 5828 (waarvan) suikers 348 Tip van Sophie van het kookteam Nog karnemelk over? Maaker p mee nostal: gische rijstpa! Kook 125 g snelkookrijst 10 min. gaar. Breng 1 L karnemelk al roerend aan de kook (hou 3 à 4 eetl. apart). Voeg de gekookte rijst toe en bestrooi met 6 eetl. suiker. Meng 3 eetl. maïszetmeel onder het restje karnemelk en giet dit mengsel beetje bij beetje bij de kokende melk tot u een lichtgebonden pap krijgt. Zo lekker én nostalgisch! ijf Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. ED 88 sk Met 2 XTRA. «nn

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 3